Parada normalności !? |
Autor |
Wiadomość |
Aither
Wysłany: Sro Cze 22, 2005 11:33
|
Smoczyca

Zaproszone osoby: 1
|
trunks pedofilizm jest karalne a homoseksualizm nie :) wiec widzisz myszko to nie jest to samo :) |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Sro Cze 22, 2005 17:43
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
homoseksualizm moze i karalny nie jest, ale postawa taka można powiedziec jest nie jest uważana za moralną przez większość społeczeństwa (Polska to kraj katolicki) wiec nie powinno być u nas takich marszów... |
|
|
|
|
Volt
Wysłany: Sro Cze 22, 2005 19:10
|

|
Rozdział kościoła od państwa nastąpił ładnych kilka lat wstecz
to chyba tyle w tym temacie |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Sro Cze 22, 2005 19:48
|
|
=CzArNuLkA= napisał/a: | że nie wiem co to są dzieci |
Bo nie wiesz co to są dzieci i nie ma na ten temat dwoch zdań,bo dziecko nie wie co to jest dziecko i wcale nie zrobilem tego między wierszami jak twierdzisz,tylko napisalem całkiem otwarcie... :) a jeśli chcesz podyskutować o rodzicielstwie to może w innym topicu,zapraszam
=CzArNuLkA= napisał/a: | Bóg nie nakazuje homoseksualizmu |
I nie mow o Bogu jak mowisz o pedalach i lesbijkach... |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Sro Cze 22, 2005 21:10
|

|
Volt napisał/a: | Rozdział kościoła od państwa nastąpił ładnych kilka lat wstecz |
To nie ma nic do rzeczy z tym co napisałem.... |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Sro Cze 22, 2005 21:44
|
Smoczyca

|
trunks a niemcy nie sa krajem katolickim? a wlochy? francja... wszystkie te kraje sa krajami katolickiimi przynajmniej chrzescijanskimi :) rozumiem i tez wiem, ze to jest przeciwne temu o czym mowi kosciol... mozna powiedziec, ze wrecz niemoralne... ale co jest tak na prawde niemoralne skoro z gory narzucono nam co powinno a co nie... i tym wlasnie sie kirujemy "bo tak jest latwiej i tak robi wiekszosc" :) |
|
|
|
|
Czarnulka
Wysłany: Sro Cze 22, 2005 22:48
|

|
Słuchaj Panie Doświadczony Piotrulku.
Nie wiem za kogo Ty sie masz.Możesz nie zgadzać się z moim zdaniem,ale nie możesz go negować,jasne?!
Rzeczywisacie próbujesz być tatusiem całego forum,ale nie pogrążaj się jeszcze bardziej.
Twoje poglady sa tak ograniczone,ze aż sie płakać chce-To też ą ludzie i też podlegają Sądowi Bożemu,Ważniaku!! |
|
|
|
|
Ilonka
Wysłany: Sro Cze 22, 2005 22:59
|

Imię: Ilona
|
Ciekawe czemu tak wiele osob rodzi sie "innych". Tacy ludzie nie maja na to wplywu, to nie jest kwestia wyboru. Nawet jesli ktos nazywa homoseksualizm choroba. Moze parady zmienia cokolwiek... nie wiem. W Polsce jest sporo osob, ktore nie maja zbyt mocnych argumentow, by poprzec swoja zaciekla niechec do par homo... |
|
|
|
|
Czarnulka
Wysłany: Sro Cze 22, 2005 23:01
|

|
Ilonka :padam:
Jedna z niewielu normalnych osób :kwasny: |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Sro Cze 22, 2005 23:03
|
Smoczyca

|
Bo Polacy sa zacofani... bo do niedawna papiezem byl Polak... tylko nie wiem czy ktos zauwazyl... ale najglosniej za "NIE" krzyczy starsze pokolenie, wychowane na zupelnie innych "prawach moralnych". |
|
|
|
|
Volt
Wysłany: Sro Cze 22, 2005 23:05
|

|
trunks napisał/a: | Volt napisał/a: | Rozdział kościoła od państwa nastąpił ładnych kilka lat wstecz |
To nie ma nic do rzeczy z tym co napisałem.... |
Wręcz przeciwnie. Wobec prawa równi są wszyscy obywatele (w założeniach). I każdy z nich ma prawo do wyrażania swoich myśli i przekonań nawet jeżeli komuś to się nie podoba. Również katolickiej większości. |
|
|
|
|
Volt
Wysłany: Sro Cze 22, 2005 23:08
|

|
btw: zapomniałem o słowie klucz. W kraju z rozdzielonym państwem od kościoła
Tak jak we wspomnianej wcześniej Francji czy Włoszech również |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Sro Cze 22, 2005 23:41
|

|
Teoretycznie oni mają prawo do demonstracji to prawda, ale dla dobra społeczeństwa to prawo zostało im słusznie odebrane, bo po co mają propagować swój niemoralny styl życia ? |
|
|
|
|
frohike
Wysłany: Sro Cze 22, 2005 23:48
|

|
mnie to nie rusza,
nie interesuje mnie jak oni sie bawia w lozku,
rozne ludzie maja zboczenia czasem gorsze od pedalstwa w tyleczek :zly:
dla mnie wazne jest ze ja pragne tylko kobiety a nie faceta
i tyle
niech sobie paraduja, jestem za ich wolnoscia, tylko niech zaden z nich nie klepie mnie po tylku |
|
|
|
|
Volt
Wysłany: Czw Cze 23, 2005 00:35
|

|
trunks napisał/a: | Teoretycznie oni mają prawo do demonstracji to prawda, ale dla dobra społeczeństwa to prawo zostało im słusznie odebrane, bo po co mają propagować swój niemoralny styl życia ? |
To mamy różne spojrzenie na DOBRO społeczeństwa.
Kaczyński zakazał parady z naruszeniem prawa i łamiąc KONSTYTUCYJNE prawo każdego do zgromadzeń. Dziś zrobił to raz - kiedy, i w jakiej sytuacji znowu zechce to powtórzyć?
To jest realne zagrożenie tego co wywalczyliśmy - po prostu wolności, prawa swobodnego wyrażania myśli i poglądów, prawa demonstrowania ich
a to że w naszym społeczeństwie jest - co pokazał dobitnie przykład parady i poparcia ponad 50% społeczeństwa dla decyzji zakazującej jej - zakorzeniona homofobia świadczy tylko o konieczności organizowania takich imprez
również w przypadku jak jasiowi kowalskiemu to się nie podoba
btw:
a mi się nie podoba akcja prezia ?odzi z aborcją - agresywne, naturalistyczne plakaty w centrum miasta, które atakują przechodniów w tym i dzieci, cel - jak najbardziej słuszny, tylko tak jak w Warszawie się powiadało
Cyryl jak Cyryl tylko te METODY
:-)))
PS. Na Cyryla i Metodego była bezpieka w Wawie |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Czw Cze 23, 2005 00:56
|
Smoczyca

|
frohike napisał/a: | ja pragne tylko kobiety |
:hyhy: hehehehehe :] i przy tym zostan :) z facetem zle bys wygladal :) ech masz ciekawe pragnienia :) |
|
|
|
|
niezgrzeszona Stysia
Wysłany: Czw Cze 23, 2005 08:32
|

|
co do całej tej parady normalności ......
heheh ta parada normalności która zorganizowałą młodz. wszechpolska... idealnie pozakał przypadek ze ludzie hetero mogą być nienormalni, cały ten pochód był prymitywny ....
Nie mam nic do ludzi którzy wg niektórych tutaj z was są w zwiazkach "nienormalnych" ....
Czy Oni wyrządzają komós krzywdę??? obawiam się ze tak nie jest, niestety predzej można spotkać pary"normalne" które wyrzadzą tej krzywdy za wszystkie inne prary...
Zyjemy w swiecie (wydaje mi się ) , który dąży do obopólnej tolerancji wiec bądźmy tacy, bo pewno nie jeden z nas robi rzeczy gorsze od tych ludzi którzy tylko i wyłącznie chcą akceptacji od ludzi a nie obrzucania błotem.... |
|
|
|
|
Czarnulka
Wysłany: Czw Cze 23, 2005 08:43
|

|
niezgrzeszona Stysia
Piszesz pięknie,tak powinno być.Ale jest tutaj parę ograniczonych osób,które nie widzą w homoseksualistach ludzi.To jest przerażające!! :/ |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Czw Cze 23, 2005 09:03
|
|
=CzArNuLkA= napisał/a: | Możesz nie zgadzać się z moim zdaniem |
Włąśnie nie zgadzam się z twoim zdaniem i podtrzymuję tezę,ze masz zerowe doświadczenie jeśli chodzi o rodzicielstwo.
I z szacunkiem dziecko,bo mam dzisiaj swoje święto... :) :) :) |
|
|
|
|
kaszanna
Wysłany: Czw Cze 23, 2005 09:15
|

|
Nie rozumiem co oznacza nazwa "parada normalności". Dla mnie nienormalne było zachowanie ludzi ogranizujących paradę. Co chcieli w ten sposób udowodnić? Potwierdzili jedynie swoje ograniczony sposób myślenia.
Zresztą na temat homo pisałam w osobnym wątku więc nie będę się powtarzać. |
|
|
|
|
|