Wróżka w Gliwicach |
Autor |
Wiadomość |
Lama71
Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 23:08
|

|
widzisz, mojej mamie kiedyś cyganka wywróżyła różne takie...właśnie że jacyś tam bogaci i z aktówką. SKasowała, szczęśliwa podwójnie. I jedyne co wywróżyła, i co się tak jakoś sprawdziło, to to, że patelenka, coto ją wcisnęła mojej mamie jako okazję, kiedyś jej się przyda. I się przydała. jej moc poczuł mój brat, na swym łbie pustym.
Więc może weź głęboki oddech, przefiltruj jej rewelacje, a wyjdzie, że brunet to siwek, a wieczorowa pora to wczesne popołudnie na targu rybnym, np. w Sanoku.
kto to wie... |
|
|
|
|
Nelta
Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 23:13
|

|
Lama71 napisał/a: | widzisz, mojej mamie kiedyś cyganka wywróżyła różne takie...właśnie że jacyś tam bogaci i z aktówką. SKasowała, szczęśliwa podwójnie. I jedyne co wywróżyła, i co się tak jakoś sprawdziło, to to, że patelenka, coto ją wcisnęła mojej mamie jako okazję, kiedyś jej się przyda. I się przydała. jej moc poczuł mój brat, na swym łbie pustym.
Więc może weź głęboki oddech, przefiltruj jej rewelacje, a wyjdzie, że brunet to siwek, a wieczorowa pora to wczesne popołudnie na targu rybnym, np. w Sanoku.
kto to wie... |
kiedy właśnie odpowiada mi wywróżona opcja a trzeba brać to czego się chce, right ? :cwaniak:
ps. na targu w Sanoku posucha - próbowałam w tym roku, spróbuję teraz targ staroci w Bytomiu o świcie - może bardziej się poszczęści ... trzeba wykorzystać wszystkie możliwości :niepewny: |
|
|
|
|
Lama71
Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 23:20
|

|
Nelta napisał/a: | targ staroci w Bytomiu o świcie - może bardziej się poszczęści ... trzeba wykorzystać wszystkie możliwości |
to musisz skończyć kurs masażu geriatrycznego, na pchle targi przychodzą starsi panowie, z lumbago, i próbują wciskać stare znaczki na listy, odznaczenia, żelazka...
a jak będzie brunet to na mur z gazobetonu będzie farbowanym siwkiem.
Nelta napisał/a: | kiedy właśnie odpowiada mi wywróżona opcja a trzeba brać to czego się chce | aaa... tak, rozumiem, idzie Ci o to, że jak wróżka wywróży to co CI pasi, to wierzysz, i wtedy jest git. A jak nie pasuje CI, to potem rodzą siętakie wrózkowe tematy, że gdzie dobra wróżka, coto mi wywróży to co chcę.
... really women |
|
|
|
|
Nelta
Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 23:27
|

|
Lama71 napisał/a: | Nelta napisał/a:
targ staroci w Bytomiu o świcie - może bardziej się poszczęści ... trzeba wykorzystać wszystkie możliwości
to musisz skończyć kurs masażu geriatrycznego, na pchle targi przychodzą starsi panowie, z lumbago, i próbują wciskać stare znaczki na listy, odznaczenia, żelazka...
a jak będzie brunet to na mur z gazobetonu będzie farbowanym siwkiem. |
dlaczegóż Ty mnie tak zniechęcasz ? rybny w Sanoku był lepszy niż starocie w Bytomiu ? i co to do diaska za jazda z tym siwkiem ? gdybyś chociaż napisał szpakowaty :D ... dopsz .... pojadę na giełdę w Sośnicy :cwaniak:
Lama71 napisał/a: | aaa... tak, rozumiem, idzie Ci o to, że jak wróżka wywróży to co CI pasi, to wierzysz, i wtedy jest git. A jak nie pasuje CI, to potem rodzą siętakie wrózkowe tematy, że gdzie dobra wróżka, coto mi wywróży to co chcę. |
no tak, w skrócie tak - jak już płacę za coś to chcę żeby mi się to podobało :zawstydzony: |
|
|
|
|
Lama71
Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 23:42
|

|
Nelta napisał/a: | dlaczegóż Ty mnie tak zniechęcasz |
Nie wiesz? Toż ja jestem tutejszy Jonasz, siewca smutku (żeby było europejsko - harvester of sorrow, posępny żniwiarz),
Nelta napisał/a: | i co to do diaska za jazda z tym siwkiem ? gdybyś chociaż napisał szpakowaty |
no kurde, żadna jazda, nie wiedziałem, że szpakowaty to znaczy siwy. Mówiłem, żem prosty chłop z pola, prawie Boża Krówka.
Nelta napisał/a: | pojadę na giełdę w Sośnicy |
o.. concensus - dobry pomysł. Bo jak poznasz tam kogoś miłego,fajnego itd, to i wrózki tam bywają. Więc Ci wywróżą, że to ten :) |
|
|
|
|
plusz0wy
Wysłany: Sro Wrz 16, 2009 14:50
|

Imię: Grzesiek
|
Nelta napisał/a: | czyli nie dowiem się nawet co mnie nie spotka ... bez sensu |
jak to się nie dowiesz ? Dowiedziałaś się, że nic ci nie wywróżę :]
Lama71 napisał/a: | Może np. pluszowy ma brata |
no i ma :P
Nelta napisał/a: | jeszcze mi wmówisz, że to wysoki brunet |
brunet, a jak. A jeśli 180cm to wysoki, to masz co chciałaś :rotfl: |
|
|
|
|
Nelta
Wysłany: Sro Wrz 16, 2009 20:28
|

|
plusz0wy napisał/a: | Nelta napisał/a: | czyli nie dowiem się nawet co mnie nie spotka ... bez sensu |
jak to się nie dowiesz ? Dowiedziałaś się, że nic ci nie wywróżę :] |
no właśnie a miałeś wywróżyć to i owo a wówczas byłoby wiadomo, że to mnie nie spotka ... powiedz lepiej, że wyrwałeś się przed orkiestrę z tą ofertą wróżbiarską a nie teraz wycofujesz się raczkiem :D
plusz0wy napisał/a: | Lama71 napisał/a: | Może np. pluszowy ma brata |
no i ma :P
Nelta napisał/a: | jeszcze mi wmówisz, że to wysoki brunet |
brunet, a jak. A jeśli 180cm to wysoki, to masz co chciałaś :rotfl: |
wolałabym kapkę więcej, więc psia mać znów nie to :cwaniak: |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Sro Wrz 16, 2009 22:40
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
|
|
|
|
Nelta
Wysłany: Sro Wrz 16, 2009 22:54
|

|
trunks napisał/a: | hehe nawet w tym temacie |
a kto podrywa kogo maj Dir ? bo ja się nie zdążyłam zorientować mimo uczestnictwa w obu dyskusjach :cwaniak: |
|
|
|
|
Lama71
Wysłany: Sro Wrz 16, 2009 23:08
|

|
plusz0wy napisał/a: | Lama71 napisał/a:
Może np. pluszowy ma brata
no i ma |
może ja Wam powróżę?? |
|
|
|
|
Nelta
Wysłany: Sro Wrz 16, 2009 23:14
|

|
Lama71 napisał/a: | plusz0wy napisał/a: | Lama71 napisał/a:
Może np. pluszowy ma brata
no i ma |
może ja Wam powróżę?? |
wróżek w Gliwicach zatrzęsienie jak widzę :D może i ja zajmę się wróżbiarstwem na pół etatu, zawsze to jakaś szansa na dodatkowy grosz w tych trudnych czasach :cwaniak: |
|
|
|
|
Lama71
Wysłany: Sro Wrz 16, 2009 23:17
|

|
a widzisz, ja dla idei się mogę poświęcić, za darmo Wam powróżę, znaczy się Wam, w sensie razem lub osobno. |
|
|
|
|
Nelta
Wysłany: Sro Wrz 16, 2009 23:23
|

|
Lama71 napisał/a: | a widzisz, ja dla idei się mogę poświęcić, za darmo Wam powróżę, znaczy się Wam, w sensie razem lub osobno. |
powróżysz mi ? :D ale masz już jakieś doświadczenie ? czy takie czary-mary z łaski na uciechę ? i roztoczysz przede mną czarowne wizje księcia i bajecznej fortuny, zdrowia i pasma sukcesów po wsze czasy ? :D tak wiesz ... żeby mi zrobić przyjemność :cwaniak: |
|
|
|
|
Lama71
Wysłany: Sro Wrz 16, 2009 23:28
|

|
odpowiedź brzmi: tak, nie, nie
Tak, mogę CI powróżyć
Nie, nie mam żadnego potwierdzonego doświadczenia we wróżeniu, co najwyżej w przepowiadaniu, ale to wyłącznie w stos. do ludzi, których poznałem dobrze
Nie, nie roztoczę przed Tobą żadnych wspaniałych wizji, niestety nie należę do facetów, którzy mówią co wypada, albo co dana osoba chciałaby usłyszeć, ale do tych, którzy mówią jak jest, w sensie jak uważają że jest. I na dodatek, spełniają mi się zazwyczaj te czarne wizje. Choć nie tylko. To nie reguła. |
|
|
|
|
Nelta
Wysłany: Sro Wrz 16, 2009 23:38
|

|
łoo ludzie ... powiało grozą :luka: i dlaczego od razu tak serio ? temat o wróżkach z założenia trzeba traktować bardzo mało poważnie ... dystansu trochę a Ty mi tu piszesz
Cytat: | Nie, nie roztoczę przed Tobą żadnych wspaniałych wizji, niestety nie należę do facetów, którzy mówią co wypada, albo co dana osoba chciałaby usłyszeć, ale do tych, którzy mówią jak jest, w sensie jak uważają że jest. | Ty miałbyś mi powiedzieć jak będzie a nie jak jest ! :D jak jest to i ja wiem bez fusów, szklanej kuli, czarnego kota i diabelskiego ziela suszonego na piecu :cwaniak: |
|
|
|
|
Lama71
Wysłany: Sro Wrz 16, 2009 23:48
|

|
nie znam CIę, ale wiem, że tematy wróżenia niektórzy ludzie (i bynajmniej nie wyłącznie kobiety) traktują serio, aż do bólu, bo komuś coś kiedyś się sprawdziło.
Sam temat dla mnie jest zupełnie na luzie, nie wierzę w żadne wróżki, taroty, fusy, kabały i tego typu ... Ale są tacy co wierzą.
ja kieruję się intuicją. A czemu serio? Nie wiem, taki jestem. Kiedyś pewna dziewczyna przyrównała mój sposób bycia do muzyki Dream Theater.
Nelta napisał/a: | i dlaczego od razu tak serio |
bo niestety w dużej mierze żyje bardzo serio. |
|
|
|
|
Nelta
Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 00:01
|

|
a ja nie traktuję serio wróżek, przepowiedni, horoskopów, tarota, sentencji z chińskimi mądrościami ukrytymi w ciasteczkach ani kapsli Tymbarku :D Dla zabicia czasu zerknę czy mój biomet jest kompatybilny z dzisiejszym nastrojem Brada Pitta i czy kupon totolotka ma szanse zamienić się w olbrzymie bogactwo, ale na Boga ! ktoś kto wierzy we wszystko co mu przepowie Cyganka na targu jest niepospolicie a wręcz nieprzyzwoicie naiwny :D ja nie z tej gliny :D wróżby to dla mnie żart :cwaniak: jak wiele innych rzeczy, bo ja w odróżnieniu od Ciebie właśnie bardzo niewiele spraw traktuję naprawdę serio ;) |
|
|
|
|
plusz0wy
Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 09:01
|

Imię: Grzesiek
|
witaj w klubie Nelta, tak trzymać ;). Życie jest za bardzo do dupy, żeby się wszystkim przejmować :P |
|
|
|
|
Lama71
Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 12:39
|

|
Nelta napisał/a: | a ja nie traktuję serio wróżek, przepowiedni, horoskopów, tarota, sentencji z chińskimi mądrościami ukrytymi w ciasteczkach ani kapsli Tymbarku |
reszta ok. ALE KAPSLE Z TYMBARKU ?? Normalnie porażka.
Nelta napisał/a: | jak wiele innych rzeczy, bo ja w odróżnieniu od Ciebie właśnie bardzo niewiele spraw traktuję naprawdę serio |
plusz0wy napisał/a: | Życie jest za bardzo do dupy, żeby się wszystkim przejmować |
i tu Wam przyznam 100% racji. Nie powinno sie brać wszystkiego serio, na poważnie itd. Bo wówczas życie sie niezmiernie komplikuje. Tyle, że widzicie, czasem w życiu bywa tak, że jednak nie da się inaczej, po prostu tak trzeba. Wiem że wówczas niekoniecznie jest się fun, ale tak jest. I tyle.
Ale na Forum nie do końca jestem poważny i serio. Stąd propozycja, że mogę powróżyć.
A swoją drogą, ja naprawdę musze być jakiś wybitny, bo mnie wróążce cyganichy omijają wielkim łukiem. Może (przynajmniej te z dworca) mają naprawdę coś w sobie, może ktoś sprawdzi? Przy wejściu na dworzec wczoraj takie dwie stały, a mnie ominęły łukiem. I na Rynku jest taka, co się do wszystkich stolików przysiadała (poza tym, gdzie siedziałem z kumplami ;) ). Dobry trop :wstyd: |
|
|
|
|
Nelta
Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 16:22
|

|
Lama71 napisał/a: | Nelta napisał/a: | a ja nie traktuję serio wróżek, przepowiedni, horoskopów, tarota, sentencji z chińskimi mądrościami ukrytymi w ciasteczkach ani kapsli Tymbarku |
reszta ok. ALE KAPSLE Z TYMBARKU ?? Normalnie porażka. |
Przepraszam, aż głupio mi się zrobiło :wstyd: od dziś tymbarkowy kapsel będzie mi drogowskazem w życiu :cwaniak: ale ostatnio miałam hasło "TA AK !" i to znaczy, że co ? że powinnam zdecydować się na to, co do czego nie mam pewności ? podjąć ryzyko ? nie wahać się a odważnie przeć do przodu ? :D moje Wy wróżki forumowe :cwaniak: |
|
|
|
|
|