Poprzedni temat «» Następny temat
Wróżka w Gliwicach
Autor Wiadomość
Lama71 
Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 23:08     

widzisz, mojej mamie kiedyś cyganka wywróżyła różne takie...właśnie że jacyś tam bogaci i z aktówką. SKasowała, szczęśliwa podwójnie. I jedyne co wywróżyła, i co się tak jakoś sprawdziło, to to, że patelenka, coto ją wcisnęła mojej mamie jako okazję, kiedyś jej się przyda. I się przydała. jej moc poczuł mój brat, na swym łbie pustym.
Więc może weź głęboki oddech, przefiltruj jej rewelacje, a wyjdzie, że brunet to siwek, a wieczorowa pora to wczesne popołudnie na targu rybnym, np. w Sanoku.
kto to wie...
PW Email Cytuj
Nelta 
Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 23:13     

Lama71 napisał/a:
widzisz, mojej mamie kiedyś cyganka wywróżyła różne takie...właśnie że jacyś tam bogaci i z aktówką. SKasowała, szczęśliwa podwójnie. I jedyne co wywróżyła, i co się tak jakoś sprawdziło, to to, że patelenka, coto ją wcisnęła mojej mamie jako okazję, kiedyś jej się przyda. I się przydała. jej moc poczuł mój brat, na swym łbie pustym.
Więc może weź głęboki oddech, przefiltruj jej rewelacje, a wyjdzie, że brunet to siwek, a wieczorowa pora to wczesne popołudnie na targu rybnym, np. w Sanoku.
kto to wie...

kiedy właśnie odpowiada mi wywróżona opcja a trzeba brać to czego się chce, right ? :cwaniak:
ps. na targu w Sanoku posucha - próbowałam w tym roku, spróbuję teraz targ staroci w Bytomiu o świcie - może bardziej się poszczęści ... trzeba wykorzystać wszystkie możliwości :niepewny:
PW Cytuj
Lama71 
Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 23:20     

Nelta napisał/a:
targ staroci w Bytomiu o świcie - może bardziej się poszczęści ... trzeba wykorzystać wszystkie możliwości

to musisz skończyć kurs masażu geriatrycznego, na pchle targi przychodzą starsi panowie, z lumbago, i próbują wciskać stare znaczki na listy, odznaczenia, żelazka...
a jak będzie brunet to na mur z gazobetonu będzie farbowanym siwkiem.

Nelta napisał/a:
kiedy właśnie odpowiada mi wywróżona opcja a trzeba brać to czego się chce
aaa... tak, rozumiem, idzie Ci o to, że jak wróżka wywróży to co CI pasi, to wierzysz, i wtedy jest git. A jak nie pasuje CI, to potem rodzą siętakie wrózkowe tematy, że gdzie dobra wróżka, coto mi wywróży to co chcę.
... really women
PW Email Cytuj
Nelta 
Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 23:27     

Lama71 napisał/a:
Nelta napisał/a:
targ staroci w Bytomiu o świcie - może bardziej się poszczęści ... trzeba wykorzystać wszystkie możliwości

to musisz skończyć kurs masażu geriatrycznego, na pchle targi przychodzą starsi panowie, z lumbago, i próbują wciskać stare znaczki na listy, odznaczenia, żelazka...
a jak będzie brunet to na mur z gazobetonu będzie farbowanym siwkiem.

dlaczegóż Ty mnie tak zniechęcasz ? rybny w Sanoku był lepszy niż starocie w Bytomiu ? i co to do diaska za jazda z tym siwkiem ? gdybyś chociaż napisał szpakowaty :D ... dopsz .... pojadę na giełdę w Sośnicy :cwaniak:
Lama71 napisał/a:
aaa... tak, rozumiem, idzie Ci o to, że jak wróżka wywróży to co CI pasi, to wierzysz, i wtedy jest git. A jak nie pasuje CI, to potem rodzą siętakie wrózkowe tematy, że gdzie dobra wróżka, coto mi wywróży to co chcę.

no tak, w skrócie tak - jak już płacę za coś to chcę żeby mi się to podobało :zawstydzony:
PW Cytuj
Lama71 
Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 23:42     

Nelta napisał/a:
dlaczegóż Ty mnie tak zniechęcasz

Nie wiesz? Toż ja jestem tutejszy Jonasz, siewca smutku (żeby było europejsko - harvester of sorrow, posępny żniwiarz),
Nelta napisał/a:
i co to do diaska za jazda z tym siwkiem ? gdybyś chociaż napisał szpakowaty

no kurde, żadna jazda, nie wiedziałem, że szpakowaty to znaczy siwy. Mówiłem, żem prosty chłop z pola, prawie Boża Krówka.
Nelta napisał/a:
pojadę na giełdę w Sośnicy

o.. concensus - dobry pomysł. Bo jak poznasz tam kogoś miłego,fajnego itd, to i wrózki tam bywają. Więc Ci wywróżą, że to ten :)
PW Email Cytuj
plusz0wy 
Wysłany: Sro Wrz 16, 2009 14:50     

Imię: Grzesiek
Nelta napisał/a:
czyli nie dowiem się nawet co mnie nie spotka ... bez sensu

jak to się nie dowiesz ? Dowiedziałaś się, że nic ci nie wywróżę :]
Lama71 napisał/a:
Może np. pluszowy ma brata

no i ma :P
Nelta napisał/a:
jeszcze mi wmówisz, że to wysoki brunet

brunet, a jak. A jeśli 180cm to wysoki, to masz co chciałaś :rotfl:
PW Email Cytuj
Nelta 
Wysłany: Sro Wrz 16, 2009 20:28     

plusz0wy napisał/a:
Nelta napisał/a:
czyli nie dowiem się nawet co mnie nie spotka ... bez sensu

jak to się nie dowiesz ? Dowiedziałaś się, że nic ci nie wywróżę :]

no właśnie a miałeś wywróżyć to i owo a wówczas byłoby wiadomo, że to mnie nie spotka ... powiedz lepiej, że wyrwałeś się przed orkiestrę z tą ofertą wróżbiarską a nie teraz wycofujesz się raczkiem :D
plusz0wy napisał/a:
Lama71 napisał/a:

no i ma :P
Nelta napisał/a:
jeszcze mi wmówisz, że to wysoki brunet

brunet, a jak. A jeśli 180cm to wysoki, to masz co chciałaś :rotfl:

wolałabym kapkę więcej, więc psia mać znów nie to :cwaniak:
PW Cytuj
trunks 
Wysłany: Sro Wrz 16, 2009 22:40     

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
hehe nawet w tym temacie
PW Email Cytuj
Nelta 
Wysłany: Sro Wrz 16, 2009 22:54     

trunks napisał/a:
hehe nawet w tym temacie

a kto podrywa kogo maj Dir ? bo ja się nie zdążyłam zorientować mimo uczestnictwa w obu dyskusjach :cwaniak:
PW Cytuj
Lama71 
Wysłany: Sro Wrz 16, 2009 23:08     

plusz0wy napisał/a:
Lama71 napisał/a:

no i ma

może ja Wam powróżę??
PW Email Cytuj
Nelta 
Wysłany: Sro Wrz 16, 2009 23:14     

Lama71 napisał/a:
plusz0wy napisał/a:
Lama71 napisał/a:

no i ma

może ja Wam powróżę??

wróżek w Gliwicach zatrzęsienie jak widzę :D może i ja zajmę się wróżbiarstwem na pół etatu, zawsze to jakaś szansa na dodatkowy grosz w tych trudnych czasach :cwaniak:
PW Cytuj
Lama71 
Wysłany: Sro Wrz 16, 2009 23:17     

a widzisz, ja dla idei się mogę poświęcić, za darmo Wam powróżę, znaczy się Wam, w sensie razem lub osobno.
PW Email Cytuj
Nelta 
Wysłany: Sro Wrz 16, 2009 23:23     

Lama71 napisał/a:
a widzisz, ja dla idei się mogę poświęcić, za darmo Wam powróżę, znaczy się Wam, w sensie razem lub osobno.

powróżysz mi ? :D ale masz już jakieś doświadczenie ? czy takie czary-mary z łaski na uciechę ? i roztoczysz przede mną czarowne wizje księcia i bajecznej fortuny, zdrowia i pasma sukcesów po wsze czasy ? :D tak wiesz ... żeby mi zrobić przyjemność :cwaniak:
PW Cytuj
Lama71 
Wysłany: Sro Wrz 16, 2009 23:28     

odpowiedź brzmi: tak, nie, nie
Tak, mogę CI powróżyć
Nie, nie mam żadnego potwierdzonego doświadczenia we wróżeniu, co najwyżej w przepowiadaniu, ale to wyłącznie w stos. do ludzi, których poznałem dobrze
Nie, nie roztoczę przed Tobą żadnych wspaniałych wizji, niestety nie należę do facetów, którzy mówią co wypada, albo co dana osoba chciałaby usłyszeć, ale do tych, którzy mówią jak jest, w sensie jak uważają że jest. I na dodatek, spełniają mi się zazwyczaj te czarne wizje. Choć nie tylko. To nie reguła.
PW Email Cytuj
Nelta 
Wysłany: Sro Wrz 16, 2009 23:38     

łoo ludzie ... powiało grozą :luka: i dlaczego od razu tak serio ? temat o wróżkach z założenia trzeba traktować bardzo mało poważnie ... dystansu trochę a Ty mi tu piszesz
Cytat:
Nie, nie roztoczę przed Tobą żadnych wspaniałych wizji, niestety nie należę do facetów, którzy mówią co wypada, albo co dana osoba chciałaby usłyszeć, ale do tych, którzy mówią jak jest, w sensie jak uważają że jest.
Ty miałbyś mi powiedzieć jak będzie a nie jak jest ! :D jak jest to i ja wiem bez fusów, szklanej kuli, czarnego kota i diabelskiego ziela suszonego na piecu :cwaniak:
PW Cytuj
Lama71 
Wysłany: Sro Wrz 16, 2009 23:48     

nie znam CIę, ale wiem, że tematy wróżenia niektórzy ludzie (i bynajmniej nie wyłącznie kobiety) traktują serio, aż do bólu, bo komuś coś kiedyś się sprawdziło.
Sam temat dla mnie jest zupełnie na luzie, nie wierzę w żadne wróżki, taroty, fusy, kabały i tego typu ... Ale są tacy co wierzą.
ja kieruję się intuicją. A czemu serio? Nie wiem, taki jestem. Kiedyś pewna dziewczyna przyrównała mój sposób bycia do muzyki Dream Theater.

Nelta napisał/a:
i dlaczego od razu tak serio

bo niestety w dużej mierze żyje bardzo serio.
PW Email Cytuj
Nelta 
Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 00:01     

a ja nie traktuję serio wróżek, przepowiedni, horoskopów, tarota, sentencji z chińskimi mądrościami ukrytymi w ciasteczkach ani kapsli Tymbarku :D Dla zabicia czasu zerknę czy mój biomet jest kompatybilny z dzisiejszym nastrojem Brada Pitta i czy kupon totolotka ma szanse zamienić się w olbrzymie bogactwo, ale na Boga ! ktoś kto wierzy we wszystko co mu przepowie Cyganka na targu jest niepospolicie a wręcz nieprzyzwoicie naiwny :D ja nie z tej gliny :D wróżby to dla mnie żart :cwaniak: jak wiele innych rzeczy, bo ja w odróżnieniu od Ciebie właśnie bardzo niewiele spraw traktuję naprawdę serio ;)
PW Cytuj
plusz0wy 
Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 09:01     

Imię: Grzesiek
witaj w klubie Nelta, tak trzymać ;). Życie jest za bardzo do dupy, żeby się wszystkim przejmować :P
PW Email Cytuj
Lama71 
Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 12:39     

Nelta napisał/a:
a ja nie traktuję serio wróżek, przepowiedni, horoskopów, tarota, sentencji z chińskimi mądrościami ukrytymi w ciasteczkach ani kapsli Tymbarku

reszta ok. ALE KAPSLE Z TYMBARKU ?? Normalnie porażka.

Nelta napisał/a:
jak wiele innych rzeczy, bo ja w odróżnieniu od Ciebie właśnie bardzo niewiele spraw traktuję naprawdę serio

plusz0wy napisał/a:
Życie jest za bardzo do dupy, żeby się wszystkim przejmować

i tu Wam przyznam 100% racji. Nie powinno sie brać wszystkiego serio, na poważnie itd. Bo wówczas życie sie niezmiernie komplikuje. Tyle, że widzicie, czasem w życiu bywa tak, że jednak nie da się inaczej, po prostu tak trzeba. Wiem że wówczas niekoniecznie jest się fun, ale tak jest. I tyle.
Ale na Forum nie do końca jestem poważny i serio. Stąd propozycja, że mogę powróżyć.
A swoją drogą, ja naprawdę musze być jakiś wybitny, bo mnie wróążce cyganichy omijają wielkim łukiem. Może (przynajmniej te z dworca) mają naprawdę coś w sobie, może ktoś sprawdzi? Przy wejściu na dworzec wczoraj takie dwie stały, a mnie ominęły łukiem. I na Rynku jest taka, co się do wszystkich stolików przysiadała (poza tym, gdzie siedziałem z kumplami ;) ). Dobry trop :wstyd:
PW Email Cytuj
Nelta 
Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 16:22     

Lama71 napisał/a:
Nelta napisał/a:
a ja nie traktuję serio wróżek, przepowiedni, horoskopów, tarota, sentencji z chińskimi mądrościami ukrytymi w ciasteczkach ani kapsli Tymbarku

reszta ok. ALE KAPSLE Z TYMBARKU ?? Normalnie porażka.

Przepraszam, aż głupio mi się zrobiło :wstyd: od dziś tymbarkowy kapsel będzie mi drogowskazem w życiu :cwaniak: ale ostatnio miałam hasło "TA AK !" i to znaczy, że co ? że powinnam zdecydować się na to, co do czego nie mam pewności ? podjąć ryzyko ? nie wahać się a odważnie przeć do przodu ? :D moje Wy wróżki forumowe :cwaniak:
PW Cytuj
Odpowiedz do tematu