Poprzedni temat «» Następny temat
Studniówka
Autor Wiadomość
Mariusz 
Wysłany: Sob Sty 21, 2006 17:00     

Imię: Mariusz Damian
Życzę miłej zabawy IV LO ! :)
PW Email Cytuj
Niedźwiedź 
Wysłany: Nie Sty 22, 2006 05:28     

no i po studniówce... w sumie nie było aż tak źle... ale mogło być lepiej :D w każdym razie polonez naszej szkoły przejdzie do historii jako jedne z najmniej udanych :P
PW Email www Cytuj
trunks 
Wysłany: Nie Sty 22, 2006 14:42     

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
Cytat:
polonez naszej szkoły przejdzie do historii jako jedne z najmniej udanych

u az tak zle ?
A do ktorej impreza trwala ?
PW Email Cytuj
Czarnulka 
Wysłany: Nie Sty 22, 2006 15:09     

Niedźwiedź, mów za siebie :P Gdybyś nie siedział z tymi nudziarzami z naszej klasy tylko miał tak doborowe towarzystwo jak ja to byś był zachwycony :D
Ja jestem :ok: Impreza była wręcz zaje.... :rotfl:
Ja z moim miśkiem pojechaliśmy do domu o 4.30. jeszcze wyspałam się z nim a nie osobno ,ahhh :D
Polonez to totalna katastrofa tak samo zresztą jak fotograf,ale na tym koniec z nieprzyjemnościami.Jedzenie dobre,vodka zimna,buty wygodne,wyśmienity partner i super towarzycho do tańca i do różańca.
Niedźwiedź, zawiodłam się na Tobie! Nie złapałeś klimatu świętokrzyskiego! To nawet Kuba ze mną tańczył do takiej muzyki a Ty jak łoś siedziałes na parapecie!! :/ :looka:
Dobra ide się przespać,bo mnie głowa troszkę boli :P
STUDNIÓWKA BY?A FENOMENALNA!!! :D
PW Email Cytuj
Niedźwiedź 
Wysłany: Nie Sty 22, 2006 15:15     

Oj przepraszam - troszq też się tam pogibałem :P To z Gosią, to z Agniecha - właśnie w klimatach świętokrzyskich :D Szkoda że nie dane mi było z Tobą potańczyć - ale chyba nie możliwe było oderwanie Cię od Kubusia :P
Co do żarcia to zgadzam się było dobre :] ale za to obsługa była cholernie nie miła i wredna :/ No i ja miałem ciepłą wódke:( :dobani: ale za to skołowaliśmy lód i robiliśmy super drinki :ok: :]
PW Email www Cytuj
Czarnulka 
Wysłany: Nie Sty 22, 2006 15:33     

Niedźwiedź napisał/a:
obsługa była cholernie nie miła

No to nie wiem na kogo trafiłeś,bo mi barman był gotów kombinować vodke z baru i ogólnie nasz była świetny.
Niedźwiedź napisał/a:
Szkoda że nie dane mi było z Tobą potańczyć - ale chyba nie możliwe było oderwanie Cię od Kubusia

A przepraszam! A probowałes chociaż? :oczami:
PW Email Cytuj
Niedźwiedź 
Wysłany: Nie Sty 22, 2006 15:54     

u nas kręciła się ta szefowa - ta blondyna w brylach... wredna jędza strasznie ;P
PW Email www Cytuj
Bary i swinki 
Wysłany: Nie Sty 22, 2006 17:10     

Moja studniówka też była wybitna partnerka dopisała dotrzymywała mi kroku :P kazaczoka nawet sobie potańczyłem tylko kamerzysty nie było już wiec nie będe miał tego uwiecznionego a szkoda :( troche za dużo niektórzy wypili ale to wkoncu GCE i tak mało rozwalonych rzeczy było :D muzyka no była różnorodna przytulańce były no i też wyższa szkoła jazdy a ja niestety nie najlepszy w tańcu towarzyskim średnio sobie radziłem :D no ale jakoś tam piruet jeden czy dwa udało mi sie wywinąć :D puścili kilka moich ulubionych piosenek przy których szalałem musze przyznać że momentami gust zespołu disco polo mnie zadiwiał :D Moja partnerka jako jedna z nielicznych wytrzymała do samego końca w butach !!! musiałem sie pochwalic bo naprawde byłem z niej dumny za całokrztałt :D
PW Cytuj
trunks 
Wysłany: Nie Sty 22, 2006 18:19     

u nas tez byla dość spoko muza do tanczenia, lecialy najnowsze hity jak i stare polskie szlagiery i ogólnie wyszalalem sie na parkiecie ze juz sily nie mialem :oczami: .

Jedna rzecz mnie rozwala w takich imprezach, że pełno żarcia zostaje, na czym korzystają oczywiscie panie z kuchni, a placimy za to my...po prostu za duzo tego jest i nie ma bata zeby sie zjadlo wszystko
PW Email Cytuj
Czarnulka 
Wysłany: Nie Sty 22, 2006 19:01     

trunks, jak się piło to się jadło :P Jaszczerze mówiącdużo wszamałam :P
PW Email Cytuj
Krzysio
[Usunięty]
Wysłany: Nie Sty 22, 2006 19:08     

Bary i swinki napisał/a:
troche za dużo niektórzy wypili ale to wkoncu GCE

:rotfl: lol, oslawione centrum edukacyjne :rotfl:
trunks napisał/a:
Jedna rzecz mnie rozwala w takich imprezach, że pełno żarcia zostaje, na czym korzystają oczywiscie panie z kuchni, a placimy za to my...po prostu za duzo tego jest i nie ma bata zeby sie zjadlo wszystko

racja :/ mogli by to wymienic na wodke :!:
trunks 
Wysłany: Nie Sty 22, 2006 23:39     

=CzArNuLkA= napisał/a:
trunks, jak się piło to się jadło Jaszczerze mówiącdużo wszamałam

no qrde ja rozumiem ze na zagryche cos musi byc przeciez tez piłem i jadłem i obzarłem sie jak świnia (zjadlem najwiecej z mojego stoliku, a i tak duzo zostalo, bo niektorzy wogle prawie nie jedli i np. jakl dania cieple dawali pozniej to normalnie cale pozostawały)....pewnie przez to obżarstwo tak sie na parkiecie meczylem szybko, ale z drugiej strony spalilem czesc jedzenia i po pewnym czasie moglem znowu isc cos przegryść.
E tam tak czy siak na takich imprach pełno zostaje i już.

Bzyki napisał/a:
racja mogli by to wymienic na wodke

dobry pomysł - powinni jakies alkohole dać :oczami:
PW Email Cytuj
Krzysio
[Usunięty]
Wysłany: Pon Sty 23, 2006 12:33     

trunks napisał/a:
bo niektorzy wogle prawie nie jedli i np. jakl dania cieple dawali pozniej to normalnie cale pozostawały

ja tez nie jadlem :P no moze jakies banany lub mandarynki, balem sie jesc kotleta zebym potem nie musial wszystkie zwracac :P a tak woda, potancowa i caly nastepny dzien z glowy :P
tuchałowa 
Wysłany: Nie Lut 11, 2007 13:37     

Studniówka okazała się ( przynajmniej w przypadku naszej klasy) bardzo ważnym momentem dla wielu par. Bo raz, że z niektórych wyszła prawdziwa natura i związek się popsuł, a drugi raz, że połączyła ludzi i to wcale nie osoby, które przyszły ze sobą na studniówkę, tylko osoby z różnych par :)
PW Email Cytuj
Basiorek 
Wysłany: Nie Lut 11, 2007 15:53     

choć staruszka ze mnie, byłam ostatnio na studniówce ;) i bawiłam się lepiej niż na własnej ;)
PW Cytuj
trunks 
Wysłany: Nie Lut 11, 2007 16:42     

tuchałowa napisał/a:
Studniówka okazała się ( przynajmniej w przypadku naszej klasy) bardzo ważnym momentem dla wielu par. Bo raz, że z niektórych wyszła prawdziwa natura i związek się popsuł, a drugi raz, że połączyła ludzi i to wcale nie osoby, które przyszły ze sobą na studniówkę, tylko osoby z różnych par

lol to alkohol sie musiał lać strumieniami jak taka szczerość i otwartość sie ludziom powłączała :)
PW Email Cytuj
Czarnulka 
Wysłany: Nie Lut 11, 2007 17:37     

trunks napisał/a:
lol to alkohol sie musiał lać strumieniami jak taka szczerość i otwartość sie ludziom powłączała

Niktorzy sa szczerzy i otwarci zawsze....bez alkoholu :looka:
PW Email Cytuj
tuchałowa 
Wysłany: Nie Lut 11, 2007 23:08     

Nie wiem jak inni, ale ja stwierdziłam, że nawalić się jak świnia mogę na każdej innej imprezie, dlatego nic nie piłam ;) To raczej atmosfera balu włącza taką otwartość
PW Email Cytuj
trunks 
Wysłany: Nie Lut 11, 2007 23:28     

=CzArNuLkA= napisał/a:
Niktorzy sa szczerzy i otwarci zawsze....bez alkoholu

tuchałowa napisał/a:
To raczej atmosfera balu włącza taką otwartość

w to, ze "sama atmosfera balu" to nie uwierze. To tylko impreza, wiec musiał miec na to wpływ alkohol, to raczej oczywiste :)
PW Email Cytuj
p4cz3k 
Wysłany: Nie Lut 11, 2007 23:33     

Imię: Marcin
Cytat:
w to, ze "sama atmosfera balu" to nie uwierze. To tylko impreza, wiec musiał miec na to wpływ alkohol, to raczej oczywiste :)

hehe musze Cie zaskoczyc ... moja 100 dniowka odbyla sie po wypiciu symbolicznej lampki szampana ... w zasadzie duza czesc moich znajomych rowniez wlasnie tak spedzila ta noc ... atmosfera balu / dostojnosci / rangi imprezy wystarczyla nam aby dobrze sie bawic ;]
PW Email Cytuj
Odpowiedz do tematu