Czy w Gliwicach powstaje nowy sklep H&M? |
Autor |
Wiadomość |
monolcia
Wysłany: Czw Kwi 21, 2005 08:53 Czy w Gliwicach powstaje nowy sklep H&M?
|

|
Witam serdecznie.Mam prośbę, ponoc na bilbordach na drodze wjazdowej do Gliwic są ogłoszenia o rychłym otwarciu sklepu H&M.Jeśli to prawda to gdzie i kiedy?Dziekuję za pomoc.Pozdrawiam |
|
|
|
|
cinque
Wysłany: Czw Kwi 21, 2005 09:08
|

|
O! Ciekawe gdzie? Mam nadzieję, że nie będzie taki jak Terranova - mam wrażenie, że tam są same odrzuty i stare modele... |
|
|
|
|
frohike
Wysłany: Czw Kwi 21, 2005 09:30
|

|
mnie dziewczyny dobiłyscie, co to sa za sklepy H&M i Terranova |
|
|
|
|
ANIUS
Wysłany: Czw Kwi 21, 2005 09:36
|

|
A ja uwazam H&M za starszne dziadostwo. Mialam te (nie)przyjemnosc kupic kilka rzeczy w H&M zwlaszcza w Nieczech, kiedy jeszcze nie znalam ich jakosci, uwazalam, ze sa te ciuszki takie mlodziezowe, takie super i w takiej fajnej cenie (w Nieczech wiadomo z cenami w euro to tylko H&M ma ceny na poziomie polskiego reserved). Potem doszlam do wniosku, ze sa to naprawde slabej jakosci materialy, kiepskie wykonanie, niedokladne, a po praniu niejdan rzecz wyglada jak szmata.... Poza tym, uwazam, ze wiele rzeczyznaszego tzw balcerka, czy handelka jest lepszych i zdecydowanie tanszych. Jak otworzyli niedawno sklep w Czeladzi H&M to sie ucieszylam, ze jest w poblizu, ale po pierwszej wizycie na otwarciu sklepu odechcialo mi sie juz wogle tych szmatek:) Podzielilam sie opinia:). Ale nic nie wiem na temat tego,ze mialby taki sklepik powstac w Gliwicach. Chyba , ze ...w ktorej z nowychgalerii, ktore maja do konca roku pojawic sie w Gliwicach. |
|
|
|
|
cinque
Wysłany: Czw Kwi 21, 2005 10:03
|

|
ANIUS napisał/a: | Chyba , ze ...w ktorej z nowychgalerii, ktore maja do konca roku pojawic sie w Gliwicach. |
Jakich nowych galerii? Nic nie wiem :D
A poza tym podzielam generalnie Twoją opinię
ANIUS napisał/a: | starszne dziadostwo |
ale na tych końcowych wyprzedażach można za grosze jednak sie skusić :D
Kupiłam w H&M w Alfie w Gdańsku spodnie latem, i teraz używam je tylko do spacerów z pokoju do kuchni... ;) |
|
|
|
|
Frycek
Wysłany: Czw Kwi 21, 2005 11:02
|

Zaproszone osoby: 1
Imię: Mariusz
|
ANIUS napisał/a: | Chyba , ze ...w ktorej z nowychgalerii, ktore maja do konca roku pojawic sie w Gliwicach. |
chodzi o tzw. nowe gliwce ktore maja powstac....centra handlowe,rozrywka itd...
frohike napisał/a: | co to sa za sklepy H&M i Terranova |
Nie wiem co do H&M , ale Terranove widzialem w Tychach
Generalnie chodzi o hipermarkety :rotfl: |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Czw Kwi 21, 2005 11:02
|
Smoczyca

Zaproszone osoby: 1
|
dlatego ja sie wole zywic niz ubierac... poza tym malo jest sklepow z ciuchami na co jeszcze jeden ? |
|
|
|
|
ANIUS
Wysłany: Czw Kwi 21, 2005 16:23
|

|
Frycek no nie zakwalifikujemy sklepu terranowa czy h&m jako hipermarket:) powiedziałabym, ze sa to sieci ciuszkowe a'la reserved :)
cinque
ja tez kupilam kilka rzeczy , generalnie juz ich nie mam:) smiercia naturalna, po pierwszych praniach padly na dzióbek:)
aczkolwiek w styczniu br dalam im szanse i kupilam marynarke (aka z drozszych, bo uwazam, ze te rzeczy mozna tam podzielic na tansze i drozsze dziadostwo) i do dnia dzisiejszego ja nosze , nawet do pracy:) hmmm jedna rzecz im sie udala:)
co do wyprzedazy - tak za grosze mozna te szmatki kupic |
|
|
|
|
FlashMan
Wysłany: Pon Maj 02, 2005 23:45
|

|
Ja uważam, że H&M do dobra firma, mam koszulę tej firmy i jesteb bardzo zadowolony z jakosci tego wyrobu. Ale koszule zakupiłem w niemieckim sklepie... |
|
|
|
|
ANIUS
Wysłany: Wto Maj 03, 2005 09:59
|

|
No dobrze, nie mozemy generalizowac. W kazdym badz razie wiekszosc rzeczy to dno. Niektore kolekcje im sie udaja:) |
|
|
|
|
Bea.tka
Wysłany: Nie Lis 23, 2008 14:37
|

|
ANIUS napisał/a: | No dobrze, nie mozemy generalizowac. W kazdym badz razie wiekszosc rzeczy to dno. Niektore kolekcje im sie udaja:) |
zgadzam sie ale mimo to mam jakis sentyment do tego sklepu i dalej tam kupuje co jakis czas natkne sie na rzeczy które po praniu wygladaja jak szmaty ale mnie to jakos nie zraza a chyba powinno czy to uzależnienie :szok: |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Nie Lis 23, 2008 22:29
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
ja w nim kupuję tylko bieliznę :) |
|
|