Przeprowadzka, transport |
Autor |
Wiadomość |
kobi
Wysłany: Pon Paź 22, 2007 11:21 Przeprowadzka, transport
|

Imię: Bożydar :]
|
Poszukiwana jest jakaś firma od przeprowadzek. Chodzi o transport, przeniesienie i takie tam.
Możecie coś polecić? Tylko nie firma pana Władka, ale konkretna, wystawiająca faktury ;) |
Ostatnio zmieniony przez kobi Pon Paź 22, 2007 11:22, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
ansc
Wysłany: Pon Paź 22, 2007 18:58
|

|
Koło balcerka stoi dużo aut - firm które zajmują sie transportem/przeprowadzkami, przypuszczam, że są to legalne firmy bo inaczej chyba nie mieli by tam odwagi stać ;) |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Pon Paź 22, 2007 19:04
|
|
ansc napisał/a: | Koło balcerka stoi dużo aut - firm które zajmują sie transportem/przeprowadzkami, przypuszczam, że są to legalne firmy bo inaczej chyba nie mieli by tam odwagi stać |
ale dowalilaś,toż to sa najnormalniejsze "zlotowy",oni za treansport po Gliwicach biorą tyle co kurs z Gliwic do Gdańska i spowrotem,tragedia... |
|
|
|
|
ansc
Wysłany: Czw Paź 25, 2007 21:25
|

|
Piotrulek napisał/a: | ansc napisał/a: | Koło balcerka stoi dużo aut - firm które zajmują sie transportem/przeprowadzkami, przypuszczam, że są to legalne firmy bo inaczej chyba nie mieli by tam odwagi stać |
ale dowalilaś,toż to sa najnormalniejsze "zlotowy",oni za treansport po Gliwicach biorą tyle co kurs z Gliwic do Gdańska i spowrotem,tragedia... |
To zaproponuj cos innego, tak się składa ze ja tez potrzebuje transportu więc może coś doradzisz? |
|
|
|
|
kobi
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 10:22
|

Imię: Bożydar :]
|
Tak więc już jesteśmy po przeprowadzce :) Wszystko poszło szybko, gładko i sprawnie - nawet szybciej niż się spodziewaliśmy ;)
ansc napisał/a: | To zaproponuj cos innego, |
ABI-TRANS Oktawiusz Habuda h t t p;//w w w przeprowadzki.biz, p l/ :) |
|
|
|
|
ansc
Wysłany: Czw Lis 01, 2007 16:26
|

|
Hello, ja też już prawie po przeprowadzce, zapakowaliśmy auto tak że szpilki nie można było włożyć, firma byla od znajomego mojego męża, trochę się zdziwił że chcemy za jednym razem zapakować wszystko no i prawie się udało ;) Zostało nam jeszcze sporo drobiazgów z tym juz musimy poradzić sobie sami. |
|
|
|
|
|