Nasze przyzwyczajenia |
Autor |
Wiadomość |
kisia
Wysłany: Pią Lut 09, 2007 22:01 Nasze przyzwyczajenia
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
Macie jakieś swoje przyzwyczajenia?
ja np. idąc z kimś gdziekolwiek zawsze idę po jego prawej stronie, kiedy jem delicje najpierw obgryzam biszkopt, potem czekoladke, a na koniec galaretkę, jedząc ptasie mleczko zaczynam od obgryzienia czekolady "mleczko" zostawiam na koniec, po tesco chodzę zawsze tą samą trasą, jak gdzieś zboczę to później się gubię i zapominam kupić paru rzeczy, przy kasie pakuje rzeczy do reklamówek segregując je w tylko sobie znany sposób :)
jak coś mi sie przypomni to dopiszę
teraz Wasza kolej :D |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Pią Lut 09, 2007 22:37
|
|
Jezeli ide z piekna kobietą pod lub za ręke to zawsze ide z jej lewej strony,czyli z mojej prawej jest kobieta...inaczej nie moze być... |
|
|
|
|
De_Luca
Wysłany: Pią Lut 09, 2007 22:38
|

|
Ja z kolei zawsze chodzę po lewej stronie, jak wychodzę z domu, wysiadam z samochodu czy z jakiegoś lokalu około 7 razy sprawdzam grzebiąc w torbie czy mam portfel komórke i fajki... i na pewno mam o wiele więcej przyzwyczajeń ale jakoś teraz nic mi już nie przychodzi do głowy. :) |
|
|
|
|
tuchałowa
Wysłany: Sob Lut 10, 2007 00:21
|

|
Pierwszą rzeczą gdy włączam komputer jest wejście na forum.
Gdy przychodzę do domu pierwszą rzeczą, którą robię jest pójście do kuchni i zjedzenie czegokolwiek. |
|
|
|
|
p4cz3k
Wysłany: Sob Lut 10, 2007 13:11
|

Imię: Marcin
|
wchodzac do mieszkania, wlaczam cos co gra :) (winamp / radio ) |
|
|
|
|
chaoss
Wysłany: Sob Lut 10, 2007 15:26
|

|
od jakies 7 lat nie ruszam sie z domu bez walkmana/discmana/mp3 playera jak mam gdzies isc sam dluzej niz 10 minut. No i tic taki ciagle jej mam, takie przyzwyczajenie, ktore juz z 10 lat bedzie mialo ;] |
|
|
|
|
PAKuS
Wysłany: Sob Lut 10, 2007 19:52
|

Zaproszone osoby: 3
Imię: RAFA?
|
a Ja mam takie przyzwczajenie że jak ide co dzienie spac to piore telefon dołużka bo ponieważ taką jest przwda że jak ktoż dzwonie to mi się niechce stać tak i gadam w łużki a zazwyczaj to mam takiego gościa co dzwonie o byle co i jest uparty a tak sobie spkojnie gadal a i zawsze mam telefon włacdzone 24 h z dzwiękiem |
|
|
|
|
Bot
Wysłany: Sob Lut 10, 2007 20:53
|

Imię: Mjeetek
|
A ja mam takie przyzwyczajenie że zasypiam tylko z dwoma kociakami przy boku :] |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Pon Lut 12, 2007 11:23
|

|
kisia napisał/a: | kiedy jem delicje najpierw obgryzam biszkopt, potem czekoladke, a na koniec galaretkę, jedząc ptasie mleczko zaczynam od obgryzienia czekolady "mleczko" zostawiam |
to tak jakbym czytała sama siebie
kisia napisał/a: | przy kasie pakuje rzeczy do reklamówek segregując je w tylko sobie znany sposób |
mamy wiele ze sobą wspolnego |
|
|
|
|
Monique [Usunięty]
Wysłany: Pon Lut 12, 2007 15:37
|
|
Dorothea, no to jest nasz 3 :) |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Wto Lut 13, 2007 11:04
|

|
przypomniało mi sie jeszcze jedno::
jak kupie czasami miski, te wiecie harribo( czy jak to sie pisze) wysypuje najpierw wszystkiew na stół i układam je kolorami, w rządkach, zupełnie nie wiem po co to robie, od najjasniejszego do najciemniejszego koloru i pozniej dopiero zjadam :zdziwko: |
|
|
|
|
Monique [Usunięty]
Wysłany: Wto Lut 13, 2007 11:08
|
|
Dorothea, dobra jestes :) |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Wto Lut 13, 2007 11:10
|

|
Monique, buahahah wiem Kochana, w domu juz sie przyzwyczaili ,ale na poczatku patrzyli na mnie jak na dziwne zjawisko :D :rotfl: |
|
|
|
|
Monique [Usunięty]
Wysłany: Wto Lut 13, 2007 11:18
|
|
Dorothea, pewnie podobnie bym sie patrzyla jakbys zaczela robic to przy mnie.. :) lecz ja mam np. tak jak ktos przychodzi do nas na obiad.. i ukladam talerze.. i szklanki to one musza byc w rownych odleglosciach.. od siebie od talerza.. talerze musza byc tyle samo od brzegu stolu :) |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Wto Lut 13, 2007 13:42
|

|
Monique napisał/a: | ukladam talerze.. i szklanki to one musza byc w rownych odleglosciach.. od siebie od talerza.. talerze musza byc tyle samo od brzegu stolu |
a to, to juz ogolnie moje zboczenie
wiele ich mam, ciekawe czy juz sie musze zacząc bac???? ;) |
|
|
|
|
Szamanka
Wysłany: Wto Lut 13, 2007 16:29
|

Zaproszone osoby: 2
Imię: Beti( dla znajomych)
|
W sumie chyba takich " zboczen" to ja mam wiele, ale moje przyzwyczajenie to, to,ze gdy rano wstaje musze wypic szklaneczke lub dwie wody mineralnej niegazowanej nastepnie zaparzam sobie zielona herbatke koniecznie w moim wielkachnym kubku.
Dziwne ale nigdzie sie bez tego nie ruszam.....ludzie na uropie dziwnie na mnie patrza gdy prosze o przegotowana wode i wlewam ja do mojego " wiaderka".
Jestem normalnie chora gdy nie mam takiej mozliwosci |
|
|
|
|
DevilDoll
Wysłany: Wto Lut 13, 2007 18:23
|

Imię: Paweł
|
Szamanka napisał/a: | ze gdy rano wstaje musze wypic szklaneczke |
ha ja też muszę rano wypić szklaneczkę :hyhy: |
|
|
|
|
Basiorek
Wysłany: Wto Lut 13, 2007 19:23
|

|
często myję ręce i zawsze muszę mieć wodę mineralną przy sobie. I koniecznie wypić szklankę przed snem :) |
|
|
|
|
Wieczorny
Wysłany: Wto Lut 13, 2007 20:44
|

|
wstaję rano, wchodzę na neta. to pierwsza rzecz, zanim pójdę do łazienki. co ciekawe, jest wtedy 05.20 rano.
przychodzę do pracy, wchodzę na neta.
wracam z pracy, wchodzę na neta.
muzyka.
gra cały czas. rano, w pracy, po południu, wieczorem, w nocy. pomiędzy też. na słuchawkach mp3.
w tygodniu, palę 4 papierosy dziennie. w pracy w ogóle, pierwszego po przyjściu do domu.
w autobusie zawsze stoję przy drugich drzwiach po lewej stronie, ew. siadam na drugich podwójnych siedzeniach przy oknie.
codziennie w tygodniu, o 19, oglądam fakty.
w czwartki po południu robię jakieś mięsiwo na weekend, w piątki odkurzam.
piję kawę tylko w białym kubku.
w piątki i w soboty piję piwo, w tygodniu nie pijam.
starczy ;) |
|
|
|
|
Zafira
Wysłany: Wto Lut 13, 2007 20:51
|

Imię: piękne ;)
|
jak jemy z moim facetem M&M-sy z orzechami to ja zawsze obgryzam polewe z czekolada a orzecha daje jemu bo nie lubię :)
tak samo z lodami rożkami - nigdy nie zjadam koncowki z wafelka i tez mojemu daje.
poza tym nie lubie gorącej herbaty, zawsze musi wystygnąć. |
|
|
|
|
|