Nasze przyzwyczajenia |
Autor |
Wiadomość |
kisia
Wysłany: Wto Lut 13, 2007 21:43
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
Dorothea napisał/a: | miski.... harribo |
jak jem odgryzam im zawsze najpierw łebki :oblicze:
w domu kawe pije zawsze w tym samym kubku Wieczorny napisał/a: | w autobusie zawsze stoję przy drugich drzwiach po lewej stronie, ew. siadam na drugich podwójnych siedzeniach przy oknie | jakim autobusem jeździsz i o której ? może się przejadę by Cię poznac ;) :hyhy: |
|
|
|
|
tuchałowa
Wysłany: Wto Lut 13, 2007 23:44
|

|
Skoro już tak przy jedzeniu, to mam takie przyzwyczajenie, że jak zaczynam jeść czekoladę to muszę ją skończyć za jednym posiedzeniem :] |
|
|
|
|
praz
Wysłany: Sro Lut 14, 2007 10:40
|

|
musze mieć mleko w lodówce bo jak nie ma tj. ktos mi wypije to jest awantura:)
wstaje rano i pierwsze co robie to nastawiam wode na kawe
jak zobacze cos czekoladowego w zasiegu reki to musze to zjesc:) |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Czw Lut 15, 2007 11:43
|

|
kisia napisał/a: | w domu kawe pije zawsze w tym samym kubku |
ja tez, jest tylko moj i pisze na nim koffie |
|
|
|
|
p4cz3k
Wysłany: Pią Lut 16, 2007 02:16
|

Imię: Marcin
|
przychodze do domu i sprawdzam maila i wiadomosci na gg ,
mam przy sobie zawsze komorke, choc nie zawsze odbieram,
jeszcze jakis czas temu pierwsza rzecza po przebudzeniu byl papieros i kubek kawy, dzis jest to herbata albo mleko bez dodatkow (zobaczymy jak dlugo :/),
zasypiam przy muzyce,
budze sie przy muzyce,
zawsze mam przy sobie mp3 playera i sluchawki,
przychodzac do domu i przebierajac sie rzucam ubrania na ziemie - zadaza mi sie je ulozyc na polce po kilku godzinach ;)
srednio 3 razy w tygodniu gram w pilke :P
nie używam szklanek - tylko kubki - ewentualnie 0.5 kufle ;) |
|
|
|
|
Anula [Usunięty]
Wysłany: Pią Lut 16, 2007 11:46
|
|
w sumie to nie mam jakiś tam nadzwyczjanych przyzwyczajen oprócz tego że jak tylko wchodze do pracy to zanim ściągne kurtke to włączam muzyke :), potem nastawiam czajnik z woda na kawke.
codzien rano musze wypic szklanke wody którą przygotowuje sobie wieczorem, dopiero potem wstaje z łózka.
no i jeszcze głupkowate zawijanie poduszki w wałek hihi,inaczej nie zasne :rotfl: no i spanie wyłącznie na prawym boku z brzegu łózka |
|
|
|
|
katarzyna35k-ce
Wysłany: Pią Lut 16, 2007 12:07
|

|
ja obowiązkowo musze mieć przy sobie komórke jak wychodze z domu.Czuje sie bez niej jak bym sie wogole nie czuła hahahah
No i jak wychodze z domu to obowiazkowo musze miec kolczyki na uszkach bo inaczej to jakbym nie miała ubania. |
|
|
|
|
Anula [Usunięty]
Wysłany: Pią Lut 16, 2007 12:28
|
|
katarzyna35k-ce napisał/a: | obowiazkowo musze miec kolczyki na uszkach bo inaczej to jakbym nie miała ubania. |
dokładnie tak samo sie czuje jak zapomne założyc kolczyków :) nawet wracam do domku jak zauwaze ich brak po wyjsciu :D |
|
|
|
|
tuchałowa
Wysłany: Sob Lut 17, 2007 00:13
|

|
praz napisał/a: | jak zobacze cos czekoladowego w zasiegu reki to musze to zjesc:) | Przybij;)
p4cz3k napisał/a: | przychodzac do domu i przebierajac sie rzucam ubrania na ziemie - zadaza mi sie je ulozyc na polce po kilku godzinach |
Ja wszystko kładę na biurko też z przyzwyczajenia
Anula napisał/a: | dokładnie tak samo sie czuje jak zapomne założyc kolczyków :) nawet wracam do domku jak zauwaze ich brak po wyjsciu | A moje kolczyki maja takie brzydkie przyzwyczajenie, że mi spadają z ucha i gdzieś się gubią :kwasny: |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Sob Lut 17, 2007 00:59
|

|
ja nie wyjde z domu bez buziaka od mojej słodkiej Juleczki :D |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Nie Lip 15, 2007 00:41
|

|
zauważyłam, kolejne moje przyzwyczajenie. W pracy gdy listonosz przyniesie korespondencje, zawsze układam koperty od najmniejszych do największych :przestraszony: dopiero potem biorę się za otwieranie ich |
|
|
|
|
Krzysio [Usunięty]
Wysłany: Wto Lip 17, 2007 19:12
|
|
to sie nazywa nuda w pracy :rotfl:
tuchałowa napisał/a: | Ja wszystko kładę na biurko też z przyzwyczajenia |
Ja rzucam wszystko na łózko :)
Zawsze wiąże buty zaczynając od lewego buta. Wszystko co biorę do rąk, to też najpierw w lewą dłoń. Ale za to rano wstaje prawą nogą :D Nigdy lewą :] Chociaż w piłkę kopie prawą nogą, dziwne :D
Hmm po wejściu do domu zawsze włączam kompa, chyba, że jest włączony już to siadam przy nim. Zawsze w prawej kieszeni spodni mam komórkę. I zawsze przy sobie.
Nigdy nie biorę ze sobą kluczy po wyjściu z domu.
A tak ogólnie żyje z dnia na dzień i nie zwracam uwagi na szczegóły :rotfl: |
Ostatnio zmieniony przez Krzysio Wto Lip 17, 2007 19:29, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Grabarz
Wysłany: Wto Lip 17, 2007 20:46
|

Imię: Jak wyżej ;)
|
A ja zawsze jak założę spodnie to minutę układam bokserki, żeby były proste, mimo, że często są od razu....no co :P |
|
|
|
|
veronica
Wysłany: Wto Lip 17, 2007 21:50
|

Imię: Weronika
|
ja zawsze kiedy wychodzę zakładam najpierw prawy but, zanim wyjdę zawsze sprawdzam jaka jest temperatura na zewnątrz, kiedy mam włączony komputer zawsze sprawdzam pogodę na następny dzień oraz co leci ciekawego w tv choć prawie nigdy jej nie oglądam. Po jedzeniu zawsze muszę mieć gumę miętową, inaczej jestem chora. Kiedy wracam z pracy od razu po wejściu nastawiam wodę na herbatę earl grey ale zanim wejdę zawsze sprawdzam czy nie ma czegoś w skrzynce na listy, a gdy ktoś do mnie dzwoni to za każdym razem czekam aż wyświetli się numer i dopiero wtedy odbieram. Gdy ktoś mnie kopnie przez przypadek pod stołem zawsze mówię że nic nie szkodzi - oddam później. A kiedy idę gdzieś na spacer i widzę pieniążek na chodniku zawsze podnoszę, chucham i ściskam w lewej dłoni na szczęście. No i to by było na tyle ;) |
|
|
|
|
Krzysio [Usunięty]
Wysłany: Wto Lip 17, 2007 22:37
|
|
Grabarz napisał/a: | A ja zawsze jak założę spodnie to minutę układam bokserki, żeby były proste, mimo, że często są od razu....no co :P | To kup sobie takie elastyczne i rozciągliwe, wtedy się nie podwijają ;d
veronica napisał/a: | Po jedzeniu zawsze muszę mieć gumę miętową, inaczej jestem chora. |
O tym zapomniałem :D No i nie żuje nigdy innej gumy jak Winterfresh :P
I zawsze ubieram białe skarpetki :P |
Ostatnio zmieniony przez Krzysio Wto Lip 17, 2007 22:38, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
MacSen
Wysłany: Wto Lip 17, 2007 22:46
|

Imię: Matthias
|
Przyzwyczajenia...hmmm może raczej zboczenie ale co tam... nim ruszę zadek do kuchni rano by zrobić śniadanie odpalam pocztę...i tak w kółko co dziennie od paru lat :zawstydzony: |
|
|
|
|
Grabarz
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 18:18
|

Imię: Jak wyżej ;)
|
Krzysio napisał/a: | Grabarz napisał/a:
A ja zawsze jak założę spodnie to minutę układam bokserki, żeby były proste, mimo, że często są od razu....no co
To kup sobie takie elastyczne i rozciągliwe, wtedy się nie podwijają ;d |
ale ja lubię przestrzeń :P
Inne przyzwyczajenia :
- przed snem obowiązkowo papierosek w oknie (mam je od maja, nie wiem co będzie w zimie)
- przed założeniem koszulki rozciągam ją (już kilka szwów poszło - no ale nie tak jak hulk hogan :P)
- przed snem sprawdzam czy zamek w drzwiach przekręcony jest dwa razy
- po wstaniu sięgam po butelkę....wody :P
- przed snem włączam wieżę na 90 minut
Hmmmm, teraz dopiero widzę, że większość przyzwyczajeń przyczepiło przed pójściem spać :| |
|
|
|
|
veronica
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 23:43
|

Imię: Weronika
|
MacSen napisał/a: | nim ruszę zadek do kuchni rano by zrobić śniadanie odpalam pocztę...i tak w kółko co dziennie od paru lat :zawstydzony: | to się nazywa uzależnienie od internetu :P |
|
|
|
|
daniela
Wysłany: Pią Lip 20, 2007 07:46
|

|
co dziennie jak kłade się spac mam właczony TV i zawsze zasypiam z "nim" :hyhy:
czasami obojetnie co leci w TV bo i tak zasne :D byleby tylko "migało" i "coś" tam gadało :ok: ostatnio namietnie włączam DVD z filmem "SZKLANA PU?APKA"-obojetnie ktora część :hyhy: mam oczywiscie inne filmy ktore włączam tak sobie zeby leciały hehe :super:
mąz dostaje szału !! ale juz przez tyle lat sie przyzwyczaił hehe :hyhy:
ja inaczej nie zasypiam!! no i oczywiscie piloty (bo czasami trzymam az 3 !!) mam ze soba w łózku :rotfl:
a inne przyzwyczajenia hmmm... mam ich troche ale TV pobija wszystko !!!!!
ale np. zawsze mam wyprostowane i naciagniete prześcieradlo (nie moze byc na nim zadnych faldek i okruszkow ), jak myje wlosy i mam rece w pianie to zanim plucze włosy musze splukac rece :zawstydzony: , poranne czynnosci zazwyczaj sa w tej samej kolejności :P, w torebce mam zawsze 3 kosmetyczki:1.z lekarstwami,plastrami, perfum,chusteczki,podpaska,2.pilnik,cążki,śrubokret,gwozdzie,guziki,nici,scyzoryk,miara,3.dokumenty,klucze :hyhy: :super:
kazdy wie ze ja to zawsze mam hehe :P
to narazie tyle tych najwazniejszych
pozdrawiam |
|
|
|
|
Krzysio [Usunięty]
Wysłany: Pią Lip 20, 2007 16:30
|
|
PO co Ci gwoździe w torebce ? :zdziwko: |