Forum Mieszkańców Zabrza |
Autor |
Wiadomość |
kisia
Wysłany: Sro Lis 16, 2005 12:41
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
:cisza:
Zupełnie nie rozumiem o co Wam Frohike i Kobi chodzi. Przecież na spotkaniach forumowych bywaja osoby z poza naszego forum zaproszone, przez kogoś z forumowiczów.
Przestńcie się nawzajem obrazać bo robi się bałagan.
Nastepne posty nie na temat będa kasowane :kwasny: |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Sro Lis 16, 2005 12:43
|

|
No nareszcie!!!!!!!!!!!!!!1 |
|
|
|
|
frohike
Wysłany: Sro Lis 16, 2005 12:46
|

|
kisia, jakbys nie zauwazyla juz sie nie klocimy |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Sro Lis 16, 2005 13:35
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
frohike, i mam nadzieje że tak pozostanie :P |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Sro Lis 16, 2005 16:39
|
|
frohike napisał/a: | a od kiedy to my sie tak z zabrzem lubimy? |
wlaśnie... :hyhy: :hyhy: |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Sro Lis 16, 2005 16:44
|
|
Everlast, frohike, kobi
Proszę powrócić do tematu jakim jest Forum Zabrza,a prywatne animozje rozwiązać na pw,aczkolwiek wydaje mi się ,że Everlast przesadził trochę i przywołuję cię do porządku... :cenzura: :cenzura: |
|
|
|
|
Everlast
Wysłany: Sro Lis 16, 2005 17:09
|

|
Piotrulek napisał/a: | Everlast przesadził trochę |
Ja ? :szok:
teraz to już zupełnie zgłupiałem. Ok niech bedzie moja wina, jestem zły, zaczepny, niedobry.
Pociesza mine jeden fakt - najważniejszy, ze niektórzy z tego forum są ZA MN? !!!
ehh Piotrulek a ty znowu zaczynasz ... lubi nie lubi :/ Moder a OT robi ;) |
|
|
|
|
praz
Wysłany: Sro Lis 16, 2005 17:18
|

|
co sie tu dzieje ? ja was nie rozumiem, Everlast może czasem masz trochę cięty język ale akurat tutaj tylko tym zawiniłeś, wogóle co to za teksty typu ,że Zabrze to wieś , etc.?
a co do tego,że spotkanie forumowe jest tylko dla forumowiczów to się zdziwiłam
tyle sie pisze jak zareklamować forum itp a wychodzi na to, że mamy gdzieś nowych forumowiczów i dla niektórych lepiej zamknąć się w kółeczku wzajemnej adoracji :/
ja osobiście Zabrze lubie, mam tam znajomych i chętnie poznam nowych niewżne czy z Zabrza czy z Gliwic |
|
|
|
|
Mariusz
Wysłany: Sro Lis 16, 2005 17:57
|

Imię: Mariusz Damian
|
frohike napisał/a: | to jest spotkanie forumowe gliwiczan a nie gliwiczan z zabrzaninami
jak chcecie sie z nami spotkacpiszcie sie ladnie do listy a nie ze po prostu sobie przyjdziecie na nasze spotkanie |
A Tobie co ?
Te forum jest tak samo Everlasta jak i Twoje. Na spotkanie moze przyjść każdy nawet bez zapisywania się do listy ! A jak Tobie nie pasuje to ... wiesz co.
Frohike i Kobi ... ale daliście popis ... niech was... !
Tak się wita gościa z sąsiedniego miasta ? |
|
|
|
|
frohike
Wysłany: Sro Lis 16, 2005 18:20
|

|
to moze ja tez przyprowadze 10 kolegow z osiedla bez wpisywania na liste, ciekawe jak sie wtedy pomiescimy |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Sro Lis 16, 2005 18:20
|
|
Everlast napisał/a: | Moder a OT robi |
OT jak na razie to Ty czynisz od momentu zwarcia z frohikiem i kobim,z resztą nie będę dyskutował tylko przypominam o temacie... :D :D :D :D |
|
|
|
|
kobi
Wysłany: Sro Lis 16, 2005 18:46
|

Imię: Bożydar :]
|
Mariusz, nie najeżdżaj na mnie. Czytaj uważnie to co piszę...
Cytat: | Eee... yyy... bez sensu :| Nikt nikogo nie zna, będą oddzielne grupki... :| |
Cytat: | Ale takie spotkanie w tym momencie jest bez sensu. To jest Spotkanie Forumowe |
W którym momencie wykazałem się ksenofobią? :| Pokaż mi palcem bo nie widzę :P Chodzi mi o to, że jak naraz zwali się duża grupa, to będą dwa oddzielne spotkania. W Kredensie nie ma miejsca na tak duże imprezy. Owszem, można zaplanować gdzieś wspólne, ale powtarzam: zaplanować :P Everlast używa za ostrych słów. A Wy zamiast bronić swoich, to siędoszukujecie jakiś dziwnych treści nie w tych wypowiedziach co trzeba. Bronisz kolegę policjanta bo go znasz? Mariusz... proszę o odrobinę obiektywizmu... Koleś bez powodu zaczyna mnie obrażać a Ty go bronisz... Ech... |
|
|
|
|
Frycek
Wysłany: Sro Lis 16, 2005 18:48
|

Zaproszone osoby: 1
Imię: Mariusz
|
|
|