iq narodowy test inteligencji |
Autor |
Wiadomość |
kisia
Wysłany: Nie Paź 24, 2004 17:24 iq narodowy test inteligencji
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
Właśnie się zaczął.
Bedziecie brać w nim udział??
A jak Wam poszło w tamtym roku :?: Byliście zadowoleni ze swojego wyniku?? |
|
|
|
|
Czarnulka
Wysłany: Nie Paź 24, 2004 17:36
|

|
W tamtym roku wiem,ze miałam dużo :) Rodzicom mało co gały nie wyleciały :lol:
Podliczali mi to z 10 razy :P :mg:
W tym roku nie robie,mam zły dzień :P |
|
|
|
|
Fenix
Wysłany: Nie Paź 24, 2004 20:16
|

Imię: Krzysztof
|
:lol: IQ nie jest najważniejsze.... |
|
|
|
|
Volt
Wysłany: Nie Paź 24, 2004 20:25
|

|
W zeszłym roku całkiem całkiem. :roll: |
|
|
|
|
Czarnulka
Wysłany: Nie Paź 24, 2004 20:31
|

|
A kto powiedział,że jest?
My tak po prostu o tym rozmawiamy :mg: |
|
|
|
|
Asienka
Wysłany: Nie Paź 24, 2004 20:54
|

|
W zeszłym roku robiłam, ale dzisiaj dopiero niedawno wróciłam z zajęć :)
Ale czy to jest wykładnikiem jakimi jestesmy lud?mi :?:
Bardziej traktuje to jako zabawe :D |
|
|
|
|
Gosia.P
Wysłany: Nie Paź 24, 2004 22:57
|

|
nie bralam w nim udzialu kiedy lecial w TV bo mi sie zwyczajnie nie chcialo sluchac tych przerywnikow... poza tym uwazam, ze chyba przesadzaja z tymi testami... testy na IQ, na prawo jazdy, ciekawe co jeszcze wymysla... raz zrobili, duzo bylo zamieszania wokol tego, duze tez zainteresowanie tak mi sie wydaje, natomiast teraz chyba to opadlo... no bo narazie z wypowiedzi wynika, ze nie za bardzo ktos do tego przystapil ;)
ale na marginesie powiem, ze lubie tego typu lamiglowki... chociaz ten test moze malo ma z tym wspolnego :P
no ale zrobilam sobie przed chwila w necie :) ale co sie bede chwalic wynikiem :lol: |
|
|
|
|
Volt
Wysłany: Nie Paź 24, 2004 23:11
|

|
Był jeszcze test na znajomość historii III RP zorganizowany we współpracy z GW |
|
|
|
|
prezes_g_sz
Wysłany: Nie Paź 24, 2004 23:23
|

|
teraz nie robie bo w tamtym roku troche sie rozczarowalem: chodzi o to ze mimo dobrego lacza w akademcu niewidzialem 90% obrazkow (ew ladowaly sie sekunde albo dwie przed uplywem czasu) i byl totolotek :) a ze szczescia nie mam to i wynik kiepski wyszedl |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Nie Paź 24, 2004 23:38
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
Ja w tamtym roku zrobiłam sobie z ciekawości, ale w tym roku już mi sie nie chciało bo niestety nie wierze w testy na IQ- nie dlatego,że żle na nich wypadam, wrecz odwrotnie ale nie mozna rozpatrywac czyjejs inteligencji na podstawie zdolonosci rozwiązywania łamigłowek opartych na zagadkach- wzrokowo- logicznych i nie uzwkledniwszy np. jej predyspozcji- wlasnie np zdolnosci postrzegania- co nie zawsze przeklada się na inteligencje, poza tym istniej jeszcze inteligencja emocjonalna, umiejetnosc działania pod wpływem czynników zewnętrznych , jak stres itp. doswiadczenie życiowe, zdobyta wiedza elastycznosc działania, umiejetnosc podejmowania decyzji itp czego nie mozna ocenic tylko za pomoca testu |
|
|
|
|
Gosia.P
Wysłany: Pon Paź 25, 2004 14:11
|

|
IQ i EQ to dwie rozne sprawy i nie mozna ich mylic... te testy z TV owszem badaja IQ, w koncu sa ukladane przez nie byle kogo... liczy sie kwestia podejscia do tych testow, a poza tym wszystkim, jeden test Waszego IQ wymiernie nie oceni.... no i wspomniane przez Kisie EQ - to w duzej mierze rowniez decyduje o nas... swoja droga czytalam gdzies, ze na EQ tez przeprowadza sie testy :) to moze takie beda nastepne... :wink: |
|
|
|
|
Frycek
Wysłany: Pon Paź 25, 2004 14:39
|

Zaproszone osoby: 1
Imię: Mariusz
|
A ja sie w takie (...) nie bawie :mg: chyba jestem za inteligentny na to :lol: :lol: |
|
|
|
|
kazidelko
Wysłany: Pon Paź 25, 2004 14:45
|

|
Jestem bardzo "za" takimi akcjami. :) |
|
|
|