tatuaze i piercing |
Autor |
Wiadomość |
kisia
Wysłany: Pią Paź 22, 2004 22:38 tatuaze i piercing
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
Co sadzicie? Podobaja wam sie, czy raczej obrzydzaja? Zafundowalibyscie sobie kolczyk "nie w uchu", lub rysuneczek? A moze macie?
Wlasnie przegladalam strone h t t p;//w w w bmezine, c o m/ stad moj temat.. Ostrzegam niektore zdjecia sa drastyczne (nie ogladac w trakcie posilku) :wink: |
|
|
|
|
Czarnulka
Wysłany: Pią Paź 22, 2004 23:11
|

|
Oooo,fajny temacik Kisiu :D
Więc tak(sasasa,mam ochotę napisać esej,ale Was nie będę męczyła :P ).
Co do kolczyków podobają mi sie,ale bez przesady.Tak dziwnie to wygląda gdy Twoje ucho jest całe metalowe.Sama w jednym uchu mam narazie 3 dziurki,w drugim narazie jedną.I według mnie fajnie to wygladą,bo można robić ciekawe kombinajce dobierając różne kolczyki.Kolczyki w nosie,w pępku,na wargach na...sutkach :? mi się nie podobają.Jeśli chodzi o brwi wygląda to całkiem fajnie dopóki skóra nie opada :]
Kolczyk w języku...mmm :mg: Och...coś świetnego,ale nie mam :]
Bardzo chciałabym mieć,ale jakoś ryzyko zakażenia mnie odstrasza.Tzn już nie raz nie dwa byłam w studiu,a jednak za każdym razem rezygnowałam.Kusi mnie ten kolczyk,ponieważ caowanie się z osobą,która ma takowy jest...niesamowite :oops:
Po prostu mnie to kręci.Ale mam szczęście gdyż mój przyjaciel( :P ) ma kolczyk w języku i to mi wystarcza :mg:
Co do tatuaży.Podobają mi się niektóre.Co prawda nie lubię ludzi od stóp do głów wymalowanych,ale niektórzy potrafią upiększyć na przykład swoje plecy.Jak ktoś ma na takie coś pomysł to jest spoko.
Ja jestem raczej za dyskretnymi obrazkami :) Taki symboliczny znaczek,który widzi tylko ta jedyna osoba potrafi być słodki.Sama się nad czymś takim zastanawiam,ale narazie nie mam żadnego oryginalnego pomysłu więc jeszcze poczekam :)
Uf..ale Was zanudziłam :P |
|
|
|
|
kazidelko
Wysłany: Pią Paź 22, 2004 23:16
|

|
Jestem temu przeciwny.W moich oczach jest to samookaleczanie...Nie mam i nie bede miał... |
|
|
|
|
Czarnulka
Wysłany: Pią Paź 22, 2004 23:21
|

|
Ale nie patrz na to tylko jako na samookaleczenie.To jest też w jakiś sposób ozdabianie ciała.Zresztą...mnie nic nie bolało.Ja w ogóle nie odczuwam bólu także dla mnie to jak ubieranie kolejnego sweterka... |
|
|
|
|
kazidelko
Wysłany: Pią Paź 22, 2004 23:29
|

|
Wybacz...nie przekonałaś mnie.Co nie znaczy,że uprawiam bezzasadne krytykanctwo. Wiąże się to z moimi poglądami... :) |
|
|
|
|
Czarnulka
Wysłany: Pią Paź 22, 2004 23:37
|

|
Ja nie miałam zamiaru Cię przekonywać.Ja tylko chciałam,żebyś pomyslał o tym w inny sposb :) |
|
|
|
|
kazidelko
Wysłany: Pią Paź 22, 2004 23:43
|

|
Jestem z zasady tolerancyjny.Uważam,że wszystko jest dla ludzi-jeśli jest to stosowane w umiarze.Całe szczęście,że kobiety u których je widziałem miały duży zmysł estetyczny. Mnie się podobały... ;) |
|
|
|
|
Bea.tka
Wysłany: Pią Paź 22, 2004 23:58
|

|
>> Mnie sie podoba kolczyc w ozorku i tez tam go mam :P
>> a na tatuaz własnie kombinuje fundusze ;p ... mysle ze zmoja oszczednościa za rok bede go juz miała
>>> ogólnie podobaja mi sie tego typu ozdóbki ciała ale oczywiście co za duzo to niezdrowo :) |
|
|
|
|
lisza
Wysłany: Sob Paź 23, 2004 00:04
|

Imię: Rafał
|
ja nie wiem co bym chcial sobie wytatuowac najlepiej zeby tego pozniej nie ogladac bo moze sie znudzic i co wtedy?? |
|
|
|
|
Bea.tka
Wysłany: Sob Paź 23, 2004 11:32
|

|
ja wiem co bym chciała ... od samej stópki zaczynajac przez zew strone nogi az po udo np. drut kolczasty albo jakis tribal :mg: |
|
|
|
|
Gosia.P
Wysłany: Sob Paź 23, 2004 19:12
|

|
kolczyki... czemu nie.. aczkolwiek sama nie mam jeszcze zadnego :roll:
natomiast podobaja mi sie w uchu, rowniez u facetow, byle nie bylo ich za duzo... jesli chodzi o inne miejsca... ewentualnie pepek, nos... reszta miejsc odpada... jesli chodzi o mnie oczywiscie, ale nie mam nic przeciwko jesli ktos ma gdzies indziej...
tatuaze :D podobaja mi sie i kiedys sobie moze zrobie... narazie jeszcze nie zrobilam sobie, nie to ze brak odwagi czy kasy.. ale co bedzie jak mi sie znudzi? w koncu to na cale zycie... dlatego dobrym rozwiazaniem jest miejsce ktorego sama nie bede widziec :lol: jak juz ktos zdazyl zauwazyc :) |
|
|
|
|
Volt
Wysłany: Nie Paź 24, 2004 00:42
|

|
Usłyszałem kiedyś hsło "najpierw tatuaż w głowie, potam na ciele"
Czy jestem przeciw - raczej nie, choć czegoś takiego bym sobie nie zrobił
PS.
kolczyk w uchu faceta - dla mnie beznadzieja (sorry Małysz ;))
Jedyna "biżuteria" faceta moim zdaniem to zegarek, obrączka i spinki w koszuli (spinka do krawata, sygnety na paluchach won :x ), a na wszystko klasyczny Boss (czarny) |
|
|
|
|
of
Wysłany: Nie Paź 24, 2004 00:47
|

|
podobnie... nie mam nic przeciwko u innych... nie wiem
co powiem dziecku jak mnie zapyta (czy mnie wogole zapyta :lol: )...
sobie tego nie zafunduje, uwazam to za mierna ozdobe...
wrecz moze troszke za... hmmm... cos nie do konca
ladnego :wink: |
|
|
|
|
Asienka
Wysłany: Nie Paź 24, 2004 06:52
|

|
Ja mam śliczny mały rysuneczek :D i jestem z niego dumna :!: |
|
|
|
|
Czarnulka
Wysłany: Nie Paź 24, 2004 10:27
|

|
Asieńka,a co masz i gdzie jeżeli wolno spytać? :twisted: |
|
|
|
|
MajkeL
Wysłany: Nie Paź 24, 2004 12:34
|

|
...........jeśli mowa o tatuażu i jego umiejscowieniu widziałem kiedyś faceta z tatuażem wokół szyji wyglądał on tak:
gróba linia przerwana, a na grdyce duży napis "Tylko dla Kata" ;/ |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Nie Paź 24, 2004 17:55
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
Niektóre tatuaże mi sie nawet podowaja ale nigdy bym sobie nie zrobiła nawet najpiękniejszego bo co będzie jeżeli za parę lat mi się znudzi??
Co do kolczykow to podobaja mi się tylko w pępku i to u kobiet, u facetów nigdzie.
Kiedyś widziałam chłopaczka z kolczykami w policzkach i na jego widok wybuchłam śmiechem bo moja wyobrażnia pokazała mi jak koles pije wodę i ona mu wylatuje przez dziurawe policzki :lol: :rotfl: :lol: |
Ostatnio zmieniony przez kisia Nie Paź 24, 2004 18:08, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Czarnulka
Wysłany: Nie Paź 24, 2004 17:57
|

|
kisia napisał/a: |
Kiedyś widziałam chłopaczka z kolczykami w policzkach i na jego widok wybuchłam śmiechem bo moja wyobrażnia pokazała mi jak koles pije wodę i ona mu wylatuje przez dziurawe policzki :lol: :rotfl: :lol: |
Nie no to było mocne :lol: |
|
|
|
|
Asienka
Wysłany: Nie Paź 24, 2004 20:24
|

|
Mam między łopatkami (no może troszke wyżej) taki niewielki celtycki znaczek :) |
|
|
|
|
Czarnulka
Wysłany: Nie Paź 24, 2004 20:41
|

|
Oj...bajerancko..
Mi się niesamowicie podobają takie skrzydła na łopatkach...mmm :rotfl: :mg: |
|
|