Przesunięty przez: Bot Sro Sie 07, 2013 18:42 |
Przenosiny do Gliwic |
Autor |
Wiadomość |
giedymin200
Wysłany: Wto Sie 06, 2013 09:07 Przenosiny do Gliwic
|

|
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Jestem tu nowy. Zarejestrowałem się, ponieważ w najbliższym czasie zamierzam przeprowadzić się do Gliwic i chciałbym zaczerpnąć kilku informacji, np. które z dzielnic warto odwiedzać, a które lepiej omijać szerokim łukiem, gdzie można dobrze pobalować, a gdzie wyciszyć się na drugi dzień :)
Z góry dziękuję za odpowiedzi |
|
|
|
|
Alpha Centauri
Wysłany: Wto Sie 06, 2013 10:38
|

|
Cześć.
O co konkretnie pytasz? Co rozumiesz przez wyciszyć, a co przez pobalować? Bo na razie to można tylko odpowiedzieć, że balować można można w centrum, a wyciszać się na przedmieściach ;)
Niebezpiecznie... hmmm.... ja tam nie wiem, ale podobno tu: h t t p;//w w w forumgliwice, c o m/viewtopic.php?t=2750
Pozdrawiam |
|
|
|
|
sebek
Wysłany: Pon Sie 26, 2013 13:40
|

|
A to tak na stałe czy chwilowo np. z powodów studiowania ? :hyhy: |
|
|
|
|
Wika25
Wysłany: Sro Wrz 25, 2013 18:58
|

|
Ja też jestem w Gliwicach nowa, przyjechałam bo stąd jest mój przyszły mąż, ślub mamy w czerwcu 2014. |
|
|
|
|
sebek
Wysłany: Sro Wrz 25, 2013 20:42
|

|
No to witamy i do udzielania się zapraszamy. Ja to w sumie obecnie za granicą przebywam ale forum śledzę uważnie :D |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
 |
|