Ile zrobicie dla kasy?? |
Autor |
Wiadomość |
zania
Wysłany: Pią Cze 03, 2005 10:34
|
|
Aither a moze ty potrzebujesz pomocu, kurcze... jakies psychoanalityka, hehe |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Pią Cze 03, 2005 10:36
|
Smoczyca
Zaproszone osoby: 1
|
zania hheheheeee :) wiesz ze to mozliwe :) :hyhy: :rotfl: ale ja sie tym nieprzejmuje :) bylam juz u takiego fajnego pana co kazal mi lapac czerwona pileczke w lewa reke :) nie mam cierpliwosci do wykonywania takiej samej rzeczy przez pol godziny... to byl chyba test na cierpliwosc.... oj a jej nie mam :D diagnoza: nerwica i brak koncentracji :D |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Sob Cze 04, 2005 17:10
|
Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
Aither napisał/a: | w naprawde extramalnych warunkach .....moglabym nawet zabic... |
noooo ja w takich warunkach byłam i zabiłam pare ...........komarów na fryckowej działeczce. Ale zrobiłam to w obronie własnej, nie dla kasy :D :rotfl: :rotfl: |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Sob Cze 04, 2005 17:30
|
Smoczyca
|
kisia co Ty tak marudzisz o tych komarach ? :) tiaa... wydaje mi sie ze jestem do wszystkiego zdolna :) ponoc strach przychodzi w momencie gdy pierwszy raz sie zabija... potem idzie gladko :) |
|
|
|
|
Dana
Wysłany: Sob Cze 04, 2005 18:11
|
|
Aither napisał/a: | extramalnych warunkach nie jestem czlowiekiem i sumienie mnie nie podgryza... co wiaze sie z tym ze moglabym nawet zabic... nie wiem czy jest sie czym chwalic... |
Powinni cię wciągnoć do kartoteki policyjnej i po kazdym morderstwie sprawdzać czy to nie ty uczyniłaś :( |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Sob Cze 04, 2005 19:16
|
Smoczyca
|
Dana :) heheheee :) dziwie sie ze jeszcze tego nie uczynili... niestety za kazdym razem mam swietne alibi :) |
|
|
|
|
alenda
Wysłany: Pią Kwi 12, 2013 22:01
|
Imię: Olcia
|
dla kasy? nic nie warto, pieniądze to na prawdę nie wszystko |
|
|