Najważniejsza chwila Waszego życia |
Autor |
Wiadomość |
krystian
Wysłany: Pon Lip 03, 2006 20:33
|

|
Aither napisał/a: | ana gl-ce, u mnie bylo podobnie najpierw przyjazn a potem nie wiadomo skad milosc | ale nam to drugie nie grozi. wprawdzie jakis czas temu byla mowa ze jest 1% szans ale...raczej nie:P hehehe |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Pon Lip 03, 2006 21:13
|
Smoczyca

Zaproszone osoby: 1
|
krystian, wiesz... ja w tym przypadku tez tak mowilam :) ze milosc nie ma szans... to w koncu "przyjaciel" :) prawde mowiac to znajomi mi to uswiadomili... chyba obojgu z nas... a reszta sama sie potoczyla :) dlatego nigdy nie badz tego taki pewny :) czucucia znajduje sie tam gdzie najmniej sie ich spodziewany :) |
|
|
|
|
ziutek997
Wysłany: Wto Lip 04, 2006 11:15
|

|
krystian najlepszę i największa milość znajduje się tam gdzie się jej nie szuka :)
A poza tym :) przyjaźń to dobry podkład pod związek :) Bo jak może istnieć miłość bez przyjaźni ?? |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Wto Lip 04, 2006 12:38
|
Smoczyca

Zaproszone osoby: 1
|
ziutek997 napisał/a: | milość znajduje się tam gdzie się jej nie szuka |
heheheheee a skad Ty to wiesz ? :) |
|
|
|
|
ziutek997
Wysłany: Wto Lip 04, 2006 12:49
|

|
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Wto Lip 04, 2006 18:33
|
|
krystian napisał/a: | no nie moge...az mnie zatkalo. po raz pierwszy chyba zgadzam sie z Piotrulkiem. |
wiesz co moj drogi od czegoś trzeba zacząć,hahahahahhahahhahahhahahah |
|
|
|
|
krystian
Wysłany: Sro Lip 05, 2006 21:12
|

|
Piotrulek napisał/a: | wiesz co moj drogi od czegoś trzeba zacząć,hahahahahhahahhahahhahahah | nie przyzwyczajaj sie. ale jesli bedziesz mowil cos co ma rece i nogi to czemu nie...bardzo chetnie sie z toba zgodze. jak dotad tylko raz cos takiego zauwazylem przez co od razu sie zgodzilem z twoim zdaniem |
|
|
|
|
Iza
Wysłany: Nie Sie 06, 2006 08:58
|

|
Najpiekniejsza chwila w moim zyciu to narodziny mojego synusia :)
Teraz za pare dni bedzie tez :super: bo moj Kubus konczy ROCZEK i to tez bardzo wazne wydarzenie bedzie :hurra:
A pierwsza milosc no coz...byla piekna ale sie skonczyla!bo niestety chyba zaczela sie za szybko (za alo mielismy lat)a z wiekiem zmienil nam sie charakter i wszystko padlo :zawstydzony: teraz zycie zaczyna sie odpoczatku i na innych zasadach :hyhy: |
|
|
|
|
tuchałowa
Wysłany: Sro Lut 14, 2007 00:23 W życiu piękne są tylko chwile
|

|
Każdy z nas na pewno pamięta jakieś cudowne zdarzenia, które zapamięta do końca życia i które wspomina z radością, czy to z dzieciństwa czy przeżycia z wieku młodzieńczego, a może z całkiem niedawna, ale takie momenty, dzięki którym wie, że warto żyć :D |
|
|
|
|
dade
Wysłany: Sro Lut 14, 2007 10:09
|

|
szczerze powiedziawszy to chyba nie posiadam aż tak bardzo wyrazistych przeżyć "dzięki którym warto żyć"...
Może jestem inny ? :wstyd: |
|
|
|
|
nowakm
Wysłany: Sob Lut 24, 2007 16:58
|

Imię: Dolphinek
|
Moją najważniejszą chwilą w życiu, podobnie jak Izy, były narodziny mojego kochanego chłopczyka - też Kubusia :serce: oczywiście było wiele innych bardzo ważnych momentów, jak chociażby :slub: , zaręczyny, ale jednak ten dzień i ta chwila były dla mnie najważniejsze, najistotniejsze i najcudowniejsze - mimo potwornego zmęczenia i bólu. :]
Kocham Cię Skarbie mój :przytul: |
|
|
|
|
katarzyna35k-ce
Wysłany: Sro Lut 28, 2007 14:00
|

|
Prawde mowiac to takich chwil w zyciu miałam wiele. Narodziny mojej corki, dzien w ktorym poznałam moje :upal: .Dzien kiedy weszłam do sklepu wranglera i kupiłam sobie spodnie w rozmiarze 38... ech... było troche tego. :oczami: |
|
|
|
|
alenda
Wysłany: Nie Sty 02, 2011 14:41
|

Imię: Olcia
|
Bezapelacyjnie narodziny córeczki. No i wcześniej w końcu dwie kreski na teście ciążowym (chyba setnym), usg: fasolka i bijące serduszko.
Przez chwilę zaręczyny ( ale gdy po paru godzinach chciałam pogadać o slubie i usłyszałam, ze mamy czas to mi przeszło :D )
Pierwsze kroki córki, pierwsze słowa, zwłaszcza MAMO, jak pierwszy raz mi powiedziała Kocham Cię to az płakałam - dziecko daje wiele takich boskich chwil. |
Ostatnio zmieniony przez alenda Nie Sty 02, 2011 14:47, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Czw Sty 06, 2011 22:57
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
najważniejsza chwila w życiu to chwila śmierci - z formalnego punktu widzenia :-) |
|
|
|
|
look
Wysłany: Pią Sty 07, 2011 16:52
|

|
trunks napisał/a: | najważniejsza chwila w życiu to chwila śmierci - z formalnego punktu widzenia :-) |
Można tylko dodać:chwila urodzin i chwila śmierci... |
|
|
|
|
sebek
Wysłany: Pią Sty 07, 2011 17:49
|

|
tylko tak dziwnie się składa że ani jednej ani drugiej nie pamiętamy :rotfl: |
|
|
|
|
Admike
Wysłany: Sob Sty 08, 2011 08:18
|

Imię: Adam (dla znajomych Adaś :-) )
|
Gdy powtarzałem coś tam za panią w USC i potem coś podpisywałem :rotfl: Widziałem na zdjęciach, że miało to miejsce,ale szczegółów nie pamiętam - byłem wtedy chyba niepoczytalny... Wysoki Sądzie, czy to okoliczność łagodząca? :rotfl: |
|
|
|
|
Dorotka
Wysłany: Pon Sty 10, 2011 08:11
|

|
trunks napisał/a: | najważniejsza chwila w życiu to chwila śmierci | o ile chwilę śmierci możemy uznać za chwilę życia :) |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Pon Sty 10, 2011 23:08
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
Dorotka napisał/a: | o ile chwilę śmierci możemy uznać za chwilę życia |
do pewnego momentu :-)
Ale potem masz życie po śmierci ;) |