Amatorsko - siatkówka ? |
Autor |
Wiadomość |
bajna
Wysłany: Sob Sie 14, 2010 21:44 Amatorsko - siatkówka ?
|
|
Witam w tak piękny wieczór :) mam do Was gorącą prośbę, czy wie ktoś, gdzie można się zapisać (za opłatą lub bez) na zajęcia siatkówki? Kiedyś grałam w amatorskiej lidze, z problemów zdrowotnych musiałam niestety zrezygnować i tak o po dwóch latach zatęskniłam z powrotem : :zawstydzony: Jedynie co znalazłam to Sikret, ale tam to bardziej nastawione na rozgrywki, ja chciałabym sobie potrenować, wróćić do formy :) dla dzieci i młodzieży jest sporo zajęć, a dla 22 latki ? Byłabym gorąco wdzięczna za jakies namiary/infosy :) Pozdrawiam |
|
|
|
|
plusz0wy
Wysłany: Sob Sie 14, 2010 22:07
|
Imię: Grzesiek
|
A moze skoro mamy lato to skusisz sie na plazowke? ;) Grywamy czasem kolo polibudy lub na czechowicach ;) A co do prawdziwej siatki to w roku akademickim sa ds-y na polsl.Kazdy moze przyjsc ;) |
|
|
|
|
bajna
Wysłany: Sob Sie 14, 2010 22:10
|
|
Nigdy nie przepadałam za plażówką, ale czemu nie ;) a te ds-y to co to jest bo pierwsze słyszę ? U nas na GWSP to taka bieda że nic nie ma ;) :zalamany: |
Ostatnio zmieniony przez bajna Sob Sie 14, 2010 22:11, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
plusz0wy
Wysłany: Sob Sie 14, 2010 22:14
|
Imię: Grzesiek
|
ja lubie plazowke pod tym wzgledem,ze nawet jak jest marny poziom to mozna troche pograc hehe.A DS-sy to niby zajecia przewidziane dla skademikow polsl ale moze chodzic kazdy ;) |
|
|
|
|
to-masz
Wysłany: Sob Sie 14, 2010 23:14
|
|
W zasadzie zamieszczałem informacje, ale czemu tego nie zrobić ponownie ;)
w w w ato-masz.ligspace, p l
Trwają zapisy do amatorskiej ligi siatkówki, liga kobieca oraz męska.
Wszystkie informacje znajdziesz na stronie ligi.
Pozdrawiam serdecznie ;) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|