Kto siedzi na forach? |
Autor |
Wiadomość |
alenda
Wysłany: Nie Maj 16, 2010 23:37 Kto siedzi na forach?
|

Imię: Olcia
|
Moja znajoma stwierdziła, że na forach siedzą ludzie bez ambicji, którzy do niczego w życiu nie doszli, nie mają co robić i niczego nie reprezentują. Nie mają co robić, to wypisują głupoty na internecie. Czujecie?! Ale się wkurzyłam :cenzura:
Każdy preferuje inną formę rozrywki, ja lubię gadać na necie i przeglądać strony i nie czuję się przez to ograniczona :oczami:
Co wy na to ludzie bez ambicji? ;) |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Nie Maj 16, 2010 23:44
|

|
no tak, nie ma to jak wszystkich wsadzic do jednego wora
tak sobie mysle i doszłam do wniosku, ze glupot nie wypisuje, lubie tu zagladac , spotykac ludzi a przede wszystkim tych za ktorymi tesknie.
A mozna spytac na jakiej podstawie Twoja znajoma doszła do takiego wniosku?? |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Nie Maj 16, 2010 23:45
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
no to ja jako nic nie reprezentująca osoba bez ambicji, która do niczego nie doszła, powiem że lubie wypisywać te wszystkie głupoty, jest mi z tym dobrze, a ona niech spada do garów |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Nie Maj 16, 2010 23:46
|

|
kisia napisał/a: | a ona niech spada do garów |
hahahah dobre dobre :)
i podloge na kolanach niech szoruje |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Nie Maj 16, 2010 23:50
|

|
nosz kurcze, każdy robi to co lubi |
|
|
|
|
espi
Wysłany: Pon Maj 17, 2010 00:34
|

Imię: Ania
|
Ja jako osoba bez ambicji siedziałam w życiu na kilku forkach (5-7), na trzech z nich byłam modem, spędzałam na nich długie godziny ograniczając przy tym ilość snu bo mimo wspomnianego braku ambicji zawsze jakoś miałam co robić i jak chciałam spędzać czas w necie to kosztem snu właśnie. A swoją droga cóż to musi być za cudowna kobieta... Spełniona i szczęśliwa najwyraźniej skoro takie rewelacje wymyśla. Do garów z nią! Niech przynajmniej pożytek z niej jakiś będzie skoro głupio gada. :P |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Pon Maj 17, 2010 10:04
|

Imię: Piotr
|
Twoja koleżanka chyba chciała się dowartościować ale coś jej nie wyszło :D
pozdrów ja od nas :) |
|
|
|
|
Nikaa
Wysłany: Pon Maj 17, 2010 10:58
|

|
kurcze.. co za.........
Ale dosc tego ja wracam do malo inspirujacych rzeczyt ktore wykonuje o jestem bez ambicji i wlasnego zdania.. |
|
|
|
|
AgnieszkaL
Wysłany: Pon Maj 17, 2010 11:23
|

|
ok moze na tym forum nie udzielam się szczególnie ale nie czuję zebym nie miała ambicji, nawet jesli chwilowo nie chcę wracac do pracy, to tez nie ze względy na brak ambicji ale na czas jaki moge poświęcić dziecku. coś tam jednak robię dla własnego samorozwoju nawet jesli nie jest to na takim poziomie jak kiedyś, mimo wszystko nie mogę obwiniac za to forum, zadnego forum na którym jakos się udzielam |
|
|
|
|
MacSen
Wysłany: Pon Maj 17, 2010 17:17 Re: Kto siedzi na forach?
|

Imię: Matthias
|
alenda napisał/a: | Moja znajoma stwierdziła, że na forach siedzą ludzie bez ambicji, którzy do niczego w życiu nie doszli, nie mają co robić i niczego nie reprezentują. Nie mają co robić, to wypisują głupoty na internecie. Czujecie?! Ale się wkurzyłam :cenzura:
Każdy preferuje inną formę rozrywki, ja lubię gadać na necie i przeglądać strony i nie czuję się przez to ograniczona :oczami:
Co wy na to ludzie bez ambicji? ;) |
Alenda - Ja to skwituję tak.... sexu jej brak.
Że ambicji nie mam ? To po jakiego grzyba zacząłem się uczyć 3-ego języka ( hiszpański)
Po jakiego grzyba zacząłem się interesować i z powodzeniem od niedawna tworzyć programy ( na razie proste) w C# na platformę .NET
A jesli według tej pani jestem niespełniony to cóż wolę być niespełniony i móc bezkarnie powk.... Kisię i całą reszte a potem się z nimi na piwo umówić i pośmiać z własnej głupoty.
A więc
Zadętym bufonom i bufonkom.... mówimy stanowcze WOOOON |
Ostatnio zmieniony przez MacSen Pon Maj 17, 2010 17:17, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Pon Maj 17, 2010 17:25
|

Zaproszone osoby: 2
|
Moze kolezanka pomylila fora z chatami, na ktorych w wielu przypadkach moglbym rzec ze siedza glaby i pozbawieni zainteresowan ludzie, ale nie chce nikogo krzywdzic i tak - przynajmniej glosno - nie mowie. Fora, kurde ile na necie jest for bardzo ambitnych, z bardzo ambitnymi tematami i rozwiazaniami, na ilu forach wychowuja sie naukowcy, artysci i inni profesjonalisci. Sam uczestnicze w kilku forach gdzie ludzie maja olbrzymie ambicje i wielka wiedze i nigdy, prze nigdy nie powiedzialbym ze to niespelnieni ludzie. Przeciez ich nawet osobiscie nie znam.
W zaleznosci od tematu to fora przeciez sa tematyczne i czesto sa kopalnia wiedzy. Tylko po co my to tu piszemy skoro pani Wszech-Wiedzaca nawet tutaj nigdy nie zerknie, a sami siebie uswiadamiac nie musimy. |
|
|
|
|
alenda
Wysłany: Pon Maj 17, 2010 17:37
|

|
Ona jest bisensswomen, podróżuje, zarabia itd. No ale to nie powód, by klasyfikować ludzi po tym czy siedzą, czy nie na forach :oczami: Uważa, że jesli ktoś woli opowiadać bzdury zamiast poczytać mądrą książkę to marnuje czas. Rany, nie można całego życia przeczytać :zdziwko:
Poza tym tylko na forach moge pogadać o zdjęciach rentgnowskich, chorobie na która choruję i ile ząbków ma moje dziecko (bo siedze na forum rtg, dzieci marcowych, vitiligo i tutejszym). Ze znajomymi o tym nie porozmawiam. |
Ostatnio zmieniony przez alenda Pon Maj 17, 2010 17:40, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Pon Maj 17, 2010 17:39
|

Zaproszone osoby: 2
|
alenda, to nie widze czym ona sie rozni od calej reszty ludzi. Tez podrozuje (co prawda w niewielu kierunkach, ale mam na to jeszcze troche czasu w zyciu), zarabiam tez i od glupa moge powiedziec ze jestem finansista (wow jak to dumnie brzmi), ale brak mi ambicji i to przez Frycka, bo zalozyl malo ambitne forum, zreszta inne forach tez sa tego wina :) |
|
|
|
|
plusz0wy
Wysłany: Pon Maj 17, 2010 17:40
|

Imię: Grzesiek
|
Major napisał/a: | a sami siebie uswiadamiac nie musimy |
a czy panią wszech.. musimy ? Czyż nie każdy ma możliwość wyrażania swoich opinii ? Można by z nią polemizować aczkolwiek nie ma jej tu więc większego sensu w tym nie widzę.... ;) |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Pon Maj 17, 2010 22:54
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
koleżanka po czesci ma racje, ale nie mozna generalizować... |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Pon Maj 17, 2010 23:28
|

|
alenda napisał/a: | Ona jest bisensswomen | taaaa chyba biznes łomem |
|
|
|
|
MacSen
Wysłany: Wto Maj 18, 2010 08:56
|

Imię: Matthias
|
alenda napisał/a: | Ona jest bisensswomen, podróżuje, zarabia itd |
A niech sobie podróżuje a niech zarabia .... my to co pies? Też pracujemy też czasem podróżujemy.
Zresztą jak mój świetny kolega z forum miłośników symulatorów kiedyś napisał
"Forum to miejsce spotkań ludzi, którzy mają "zryty palnik" w pewnych kwestiach i do tego dobrze im z tym" Razorblade |
|
|
|
|
alenda
Wysłany: Wto Maj 18, 2010 10:00
|

|
Mi najbardziej doukczyło to bezproduktynwe marnowanie czasu, a może dla mnie jej podróże to marnowanie czasu? Po siedzieć pół dnia w samolocie, jak można na forum ;) |
|
|
|
|
espi
Wysłany: Wto Maj 18, 2010 10:03
|

Imię: Ania
|
Tak to już na świecie jest że jedni lubią lody a inni szpinak, jedni książki a inni rower, a jeszcze inni wszystko na raz. Nikomu nie można zabronić lubić tego czy tamtego i może warto koleżance uświadomić że nikt jej nie dał prawa oceniać użytkowników forów tylko na podstawie tego że nimi są. :kwasny: |
|
|
|
|
look
Wysłany: Wto Maj 18, 2010 20:23
|

|
24 godziny na dobę nie można być ambitnym bo bzika można dostać!a jaką ta twoja znajoma ma rozrywkę ambitną?gra w szachy;)? |
|
|
|
|
|