Czy to chemtrails nad Gliwicami? |
Autor |
Wiadomość |
pali
Wysłany: Pią Gru 04, 2009 13:51 Czy to chemtrails nad Gliwicami?
|

|
Cześć wszystkim :)
Ostatnio zauważyłem dziwny ruch samolotów nad naszym miastem, tworzą figury X A i kraciaste wzory na niebie rozpylając przy tym dym który wygląda po chwili jak chmury(mgła). Czy ktoś coś takiego zobaczył na niebie?zrobiłem pare fotek tych wzorów, jakby ktoś był zainteresowany. |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Sob Gru 05, 2009 22:39
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
zamieść tutaj te fotki jeśli możesz, coby każdy mógł obejrzeć...mi to jakos umknęło niestety |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Sob Gru 05, 2009 22:57
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
ja też nic do tej pory nie zauwazyważyłam a codzieenie wieczorami jestem poza domem. |
|
|
|
|
Lama71
Wysłany: Nie Gru 06, 2009 01:27
|

|
ciekawe... ciekawe co Jacek_s na to :zdziwko: :niepewny: |
|
|
|
|
pali
Wysłany: Pon Gru 07, 2009 21:45
|

|
chętnie zamieszczę kilka fotek ale nie wiem jak to zrobić, zaczynam dopiero na forum jakaś podpowiedz? |
|
|
|
|
sebek
Wysłany: Pon Gru 07, 2009 22:13
|

|
w w w imageshack.us
w w w fotosik, p l
lub cos tego typu, potem wrzucasz linka na forum ;) |
|
|
|
|
pali
Wysłany: Pon Gru 07, 2009 22:36
|

|
Dzięki Seba za podpowiedź, zamieszczam linka do fotek h t t p;//img260.imageshack.us/g/img6304.jpg/ Temat tych "nalotów" mnie zainteresował po filmikach z youtube. Ciężko powiedzieć czemu się odbywają teorii jest wiele, jak macie jakieś swoję chętnie się zapoznam. |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Pon Gru 07, 2009 23:26
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
nie mam pojęcia...a jakie są te teorie ? |
|
|
|
|
sebek
Wysłany: Pon Gru 07, 2009 23:41
|

|
może trening przechwytywania?, bynajmniej w okolicy mojego domu czasem da się na niebie zauważyć takie akcje, rzadko bo rzadko ale są i zostaje pięknie pocięte niebo :) |
|
|
|
|
pali
Wysłany: Wto Gru 08, 2009 11:08
|

|
Co do teorii to można się o nich dowiedzieć z filmów dokumentalnych na youtube wystarczy wpisać "chemtrails" |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Wto Gru 08, 2009 20:40
|

Imię: Piotr
|
prosta odpowiedź mieszkamy nad korytarzem powietrznym jedne samoloty startują inne lądują trzecie zawracają czwarte przelatuja :)
pyrzowice , balice,wrocław |
|
|
|
|
super_sonic
Wysłany: Czw Gru 10, 2009 13:11
|

|
ja mam nadzieję, że mieszkamy jednak pod korytarzem powietrznym a nie nad, bo nie chciałbym spaść z tak wysoka ;) |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Czw Gru 10, 2009 17:07
|

Imię: Piotr
|
|
|
|
|
MacSen
Wysłany: Sob Gru 12, 2009 01:03 Re: Czy to chemtrails nad Gliwicami?
|

Imię: Matthias
|
pali napisał/a: | Cześć wszystkim :)
Ostatnio zauważyłem dziwny ruch samolotów nad naszym miastem, tworzą figury X A i kraciaste wzory na niebie rozpylając przy tym dym który wygląda po chwili jak chmury(mgła). Czy ktoś coś takiego zobaczył na niebie?zrobiłem pare fotek tych wzorów, jakby ktoś był zainteresowany. |
Pali z całym szacunkiem zainteresuj sie najpierw mechaniką działania i charakterystykami silników lotniczych oraz tym w jakich temperaturach współczesne samoloty latają.
Połącz fakt gorących jak ognie piekielne spalin z ekstermalnie zimnym powietrzem i zechciej to odkrycie swoje porównać z odwrotnym zjawiskiem występujacym na okularach w momencie gdy wracasz z chłodnego podwórka do ciepłego domu. Tak kotku dokładnie dochodzi do kondensacji pary wodnej . W mikro skali to na okularach a makro to są te twoje smugi kondensacyjne. Kolejna sprawa zainteresuj się troche lotnictwem i jeśli umiesz szukać w Google to dotrzyj do map tuneli lotniczych.
Tu masz dwie poglądowe.
Tak one sie bedą pokrywac kierunkami i wysokościami z tym co ty nazywasz chemitrails.
Ot i tyle w temacie .
A jesli coś rozpylają na prawdę to i tak na to nie masz wpływu
Tilt - Nie wierzę politykom
Nie wierzę politykom nie |
Nie wierzę politykom | x2
To oni oni wytyczyli granice
To oni zbudowali mur
To oni podzielili nas
To oni patrzą na nas z góry
To oni mają swoje sprawy
O których my nic nie wiemy
To oni wywołują wojny
Na których to my giniemy
Nie wierzę politykom...
Ha ha ha Ciągle jeszcze mamy parę metrów do dna
Ha ha ha Ciągle spadamy to jeszcze nie jest to
We własnym domy trudno być prorokiem
Ale mówię to co wiedzę ze swych okien
I nie chcę was straszyć zobaczycie sami
Że najciekawsze dopiero przed nami
Pissss bracie :) |
Ostatnio zmieniony przez MacSen Sob Gru 12, 2009 01:12, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
|