Jesienne wzmacnianie organizmu |
Autor |
Wiadomość |
trunks
Wysłany: Pon Wrz 28, 2009 23:02
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
prawda ;)
ale ostatnio coraz zimniej sie robi moze wkrotce na autobus sie przesiade :/ |
|
|
|
|
Sou
Wysłany: Wto Paź 06, 2009 23:48
|

|
Przeczytalem "Jesienne wzmacnianie orgazmu" :D
Co do tematu to nic nie robie;) |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Sro Paź 07, 2009 22:45
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
ja teraz chory byłem, ale to na pomiarach na chłodni sie zaprawiłem :| |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Czw Paź 08, 2009 21:20
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
Sou, głodnemu zawsze chleb na myśli :P
a co do tematu, to w pracy parę osób prądkuje i rozsiewa zarazki , a ja piję herbatki z jeżówki purpurowej(gripovita się nazywają) i nic mnie nie łapie :D |
|
|
|
|
MacSen
Wysłany: Sob Paź 10, 2009 19:54
|

Imię: Matthias
|
kisia napisał/a: | Sou, głodnemu zawsze chleb na myśli :P
a co do tematu, to w pracy parę osób prądkuje i rozsiewa zarazki , a ja piję herbatki z jeżówki purpurowej(gripovita się nazywają) i nic mnie nie łapie :D |
Kisiu lepiej powiedz jak sie odżywiasz bo po ubiegłorocznej analizie laboratoryjnej różnych cud herbatek na tycie, katarki i kaszelki to mogę śmiało powiedzieć że to pic na wodę. Najzwyklejsze w świecie placebo :). Owszem nie przeczę że jakieś tam własności te herbatki mają ale w gruncie rzeczy to raczej chodzi o twoją kulturę żywienia.
Zresztą wystarczy w zwykłej Biedronce kupić cebule czerwoną i czosnek(ponad 200różnych substancji czynnych biologicznie a to o czymś świadczy) i masz taki antybiotyk tak przyjazny organizmowi człowieka że lepszego być nie może. Nawet zwykła pietrucha jest lepsza niż te różne pigułki. |
Ostatnio zmieniony przez MacSen Sob Paź 10, 2009 19:55, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Pon Paź 12, 2009 02:11
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
MacSen napisał/a: | Kisiu lepiej powiedz jak sie odżywiasz | nie jem mięsa, poza rybami. MacSen napisał/a: | to raczej chodzi o twoją kulturę żywienia. | no, żywie się kulturalnie, nie mlaskam, nie rozrzucam jedzenia w koło ;)
MacSen napisał/a: | po ubiegłorocznej analizie laboratoryjnej różnych cud herbatek na tycie, katarki i kaszelki to mogę śmiało powiedzieć że to pic na wodę. | nie wiem jakie herbatki testowałeś, ale od wieków wiadomo, że wyciąg lub zioła z jeżówki purpurowej,czarnego bzu, owoców malin zmniejszeniem ryzyko wystąpienia przeziębienia, a te właśnie składniki występują w jak ja to nazwałam herbatce. Tak naprawdę jest to wyciąg z tych właśnie ziół w formie sproszkowanej, która całkowicie rozpuszcza się w ciepłej wodzie. |
Ostatnio zmieniony przez kisia Pon Paź 12, 2009 02:13, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
MacSen
Wysłany: Pon Paź 12, 2009 14:49
|

Imię: Matthias
|
Kisiu ja nie mówilem że zioła same w sobie są do bani... mi chodziło o te różne dziwne herbatki w nich owszem są te Twoje ziółka ale wiekszość to wypełniacze. :] |
|
|
|
|
|