Wróżka w Gliwicach |
Autor |
Wiadomość |
Sou
Wysłany: Pon Sie 03, 2009 17:03
|

|
Raczej perko i inni co nie pozwalaja ludziom wierzyc w co chca... |
|
|
|
|
Matrix
Wysłany: Nie Sie 23, 2009 13:24
|

|
kisia napisał/a: | Sou napisał/a: | Matrix napisał/a: |
To że tobie ktos nagadał głupot jakis oszust to wcale nie znaczy ze wszyscy sa tacy sami... |
95% polakow to katolicy : ( Czyli prawie wszyscy :/ |
a co jedno z drugim ma do rzeczy ? :niepewny:
Matrix, i po co ta agresja ? kolega perko, wyraził tylko swoją opinię, ma do tego prawo i w sumie ja się z nią zgadzam. |
To nie była agresja, to była reakcja na moim zdaniem fałszywą opinię, bo nie zgadzam sie z tym żeby wszystkich wrzucac do jednego wora(mam na mysli wrózbitów), zdarzaja sie oszusci zreszta jak wszedzie i w kazdej dziedzinie ale nie dotyczy to wszystkich |
|
|
|
|
slowik24
Wysłany: Czw Sie 27, 2009 15:15
|

|
Słyszałem że dobra wróżka jest na Koperniku, niestety kiedyś wywróżyła mojej matce że będzie z murzynem...dzieki bogu sie nie spełniło... |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Czw Sie 27, 2009 18:50
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
to jednak nie taka dobra skoro się nie spełniło :P |
|
|
|
|
Nelta
Wysłany: Pon Wrz 14, 2009 11:14
|

|
te wszystkie wróżki wydają się być po jednych pieniądzach ... już tyle czasu czekam na wywróżonego bruneta mojego życia i co ? psińco :cwaniak:
jakby ktoś chciał ekspresowo to w okolicach rynku krąży Cyganka, która za 20 zł powróży ze wszystkiego, łącznie z "liniami papilarnymi oczu" ;) |
|
|
|
|
plusz0wy
Wysłany: Pon Wrz 14, 2009 12:02
|

Imię: Grzesiek
|
ja też umiem wróżyć z oczu ale ani ty ani Kisia nie chcecie ich pokazać, hehe |
|
|
|
|
Nelta
Wysłany: Pon Wrz 14, 2009 12:40
|

|
plusz0wy napisał/a: | ja też umiem wróżyć z oczu ale ani ty ani Kisia nie chcecie ich pokazać, hehe |
a ile za tę przyjemność musiałabym uiścić ? :cwaniak: |
|
|
|
|
Lama71
Wysłany: Pon Wrz 14, 2009 13:08
|

|
Nelta napisał/a: | akby ktoś chciał ekspresowo to w okolicach rynku krąży Cyganka, która za 20 zł powróży ze wszystkiego, łącznie z "liniami papilarnymi oczu |
tja... cyganka Ci wywróży wszystko co chcesz ze wszystkiego.
Nelta napisał/a: | już tyle czasu czekam na wywróżonego bruneta mojego życia i co ? psińco |
bo może zjawił się pod postacią jakiegoś łysego (czytaj ogolonego na zero) mena.
Albo zryżał. Czyżby wróżka była mało precyzyjna? |
|
|
|
|
Nelta
Wysłany: Pon Wrz 14, 2009 14:55
|

|
zryżony bądź ewentualnie na własne życzenie/lub nie łysy to półśrodek na który nie mogę i nie chcę sobie pozwolić - brunet to brunet :cwaniak: w ostateczności mogę odpuścić wieczorową porę, ale na Boga nie można brać tylko tego co dają, trzeba brać to czego się chce :looka: |
|
|
|
|
plusz0wy
Wysłany: Pon Wrz 14, 2009 15:05
|

|
Nelta napisał/a: | ile za tę przyjemność musiałabym uiścić |
a co mi tam - jak dla ciebie pierwszy raz może być darmowy :rotfl: |
|
|
|
|
Nelta
Wysłany: Pon Wrz 14, 2009 16:40
|

|
plusz0wy napisał/a: | Nelta napisał/a: | ile za tę przyjemność musiałabym uiścić |
a co mi tam - jak dla ciebie pierwszy raz może być darmowy :rotfl: |
?askawco ! ale czy darmowa usługa nie będzie kapkę wybrakowana ? jak zapłacę to mogę wymagać a jak dostaję coś za bezdurno to wątpię w jakość :cwaniak: masz już jakieś doświadczenie w tej materii ? ;) |
|
|
|
|
Szamanka
Wysłany: Pon Wrz 14, 2009 16:47
|

Zaproszone osoby: 2
Imię: Beti( dla znajomych)
|
Wrozyc to i ja potrafie....i co moze nie wierzycie to sluchajcie jak jednemu powrozylam i sie zgadzalo
Podsuwa mi lape pod nos, to wiec patrze i mysle i widze...... i mowie...." miales szczescie? miales? ( kiwa glowa ze tak)....no i masz.....bo przodem sikasz a tylem sr......"
za darmo mu powrozylam :D
chyba w Gliwicach na glownej se stane :D |
|
|
|
|
Nelta
Wysłany: Pon Wrz 14, 2009 16:51
|

|
Szamanka napisał/a: | Wrozyc to i ja potrafie....i co moze nie wierzycie to sluchajcie jak jednemu powrozylam i sie zgadzalo
Podsuwa mi lape pod nos, to wiec patrze i mysle i widze...... i mowie...." miales szczescie? miales? ( kiwa glowa ze tak)....no i masz.....bo przodem sikasz a tylem sr......"
za darmo mu powrozylam :D
chyba w Gliwicach na glownej se stane :D |
i właśnie takich ludzi brakuje w tym przemyśle ! :cwaniak: |
|
|
|
|
Vista81
Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 12:20
|

|
mi wrozyla kiedys matka kolezanki (niestety juz nie zyje :-() za darmo i wszystko, co mi powiedziala do tej pory sie spelnilo, a ja nie dazylam do tego, zeby tak bylo jak jest. wiec sa osoby, ktore to naprawde potrafia, ale za kase to nie wiem, czy dalabym sobie powrozyc :niepewny: |
|
|
|
|
plusz0wy
Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 12:36
|

|
Szamanka napisał/a: | bo przodem sikasz a tylem sr...... |
a co jak ktoś nie miał szczęścia wcześniej ? :]
Nelta napisał/a: | masz już jakieś doświadczenie w tej materii |
mam, wszystko co przewidziałem się nie sprawdziło. To zawsze jakaś informacja wiedzieć co się nie stanie :rotfl: Jak na gratis to i tak sporo, heh. |
|
|
|
|
Nelta
Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 18:08
|

|
plusz0wy napisał/a: | Nelta napisał/a:
masz już jakieś doświadczenie w tej materii
mam, wszystko co przewidziałem się nie sprawdziło. To zawsze jakaś informacja wiedzieć co się nie stanie Jak na gratis to i tak sporo, heh. |
kuszące :D wywróż zatem czy zdecyduję się na ten wróżbiarski seans u Ciebie :cwaniak: |
|
|
|
|
plusz0wy
Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 19:33
|

|
niestety nie zaprezentowałaś mi swej dłoni ani nawet wspominanego wcześniej oka :P , więc musiałem wróżyć z fusów po dzisiejszej herbacie. Było to o tyle trudne, że piłem ekspresowego liptona :rotfl:. Ale udało się i wyszło mi, że skorzystasz z moich genialnych i niezawodnych usług ;) :ok:. |
|
|
|
|
Nelta
Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 19:59
|

|
plusz0wy napisał/a: | niestety nie zaprezentowałaś mi swej dłoni ani nawet wspominanego wcześniej oka :P , więc musiałem wróżyć z fusów po dzisiejszej herbacie. Było to o tyle trudne, że piłem ekspresowego liptona :rotfl:. Ale udało się i wyszło mi, że skorzystasz z moich genialnych i niezawodnych usług ;) :ok:. |
biorąc pod uwagę fakt, że wróżysz wspak to nie najlepsza wiadomość :cwaniak: czyli nie dowiem się nawet co mnie nie spotka ... bez sensu :niepewny: |
|
|
|
|
Lama71
Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 22:55
|

|
Nelta napisał/a: | ale na Boga nie można brać tylko tego co dają, trzeba brać to czego się chce |
zgadzam się. Nelta napisał/a: | biorąc pod uwagę fakt, że wróżysz wspak to nie najlepsza wiadomość |
weź pod uwagę, że plusz0wy nie jest wróżką, tylko wróżkiem, wróżem, czy innym czymś w tym rodzaju, więc jego wróżby może należy interpretować inaczej, co nie znaczy wspak. Może np. pluszowy ma brata :niepewny: |
|
|
|
|
Nelta
Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 23:00
|

|
sam powiedział, że przewiduje to, co się nie zdarzy ... nie mydl mi tu oczu potencjalnymi braćmi, jeszcze mi wmówisz, że to wysoki brunet i ja byłabym zdolna rzucić się na to wróżbiarskie szaleństwo, mając w perspektywie upieczenie dwóch pieczeni przy jednym ogniu :cwaniak: |
|
|
|
|
|