Co słychać po Świętach Wielkanocnych???????? |
Autor |
Wiadomość |
Admike
Wysłany: Wto Kwi 14, 2009 21:05
|

Imię: Adam (dla znajomych Adaś :-) )
|
sytuacja się powtarza przy każdych świętach...obiecuję sobie nie przejadać się,a po wszystkim znowu jest tak samo...narzekam,żem się przejadł... :rotfl: |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Wto Kwi 14, 2009 22:25
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
no właśnie, jak to u Was jest z lanym poniedziałkiem. Lejecie? Jesteście oblewani? Jakoś w tym roku wydaje mi się że na ulicach mimo ładnej pogody był spokój, a i w mediaj jakoś o nim nie było głośno. |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Sro Kwi 15, 2009 07:52
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
jak na kazdych swietach czlowiek przejedzony :| |
|
|
|
|
Deszcz
Wysłany: Sro Kwi 15, 2009 08:04
|

|
kisia napisał/a: | Lejecie? Jesteście oblewani? |
Ja staram się zawsze kobiety mi najbliższe oblać. Zdobyłem takie "jajko psikawkę" i trochę polałem. Przy okazji sam też oberwałem, ale nie tyle, żebym musiał się przebierać :P |
|
|
|
|
Bea.tka
Wysłany: Sro Kwi 15, 2009 09:14
|

|
>> Po świetach kilka kilo do przodu :niepewny: jestem ;]
a z tym laniem to Wam powiem ze myslałam ze w tym roku bedzie spokojnie ale gdy mój luby przyszedł z pracy pokazał jakie dziecko w nim siedzi i jeszcze kazał mi sie z tego cieszyc ze mnie polał, cała kanape i sciane :zdegustowany: nie no było zabawnie :rotfl: |
|
|
|
|
Deszcz
Wysłany: Sro Kwi 15, 2009 09:40
|

|
D_y_s_z_k__a napisał/a: | a z tym laniem to Wam powiem ze myslałam ze w tym roku bedzie spokojnie ale gdy mój luby przyszedł z pracy pokazał jakie dziecko w nim siedzi i jeszcze kazał mi sie z tego cieszyc ze mnie polał, cała kanape i sciane :zdegustowany: nie no było zabawnie :rotfl: |
Tradycjonalista znaczy się z Niego :P |
|
|
|
|
Basia K
Wysłany: Sro Kwi 15, 2009 09:44
|

|
Ja mam jedzenia na co najmniej tydzień-tyle teściowa mi zapakowała....chociaż zamiast tego jedzenia przydałaby się tygodniowa głodówka :/
A Świeta,jak to Święta...czas rodzinnych spotkań bardziej lub mniej ;) sympatycznych. |
|
|
|
|
|