dopalacze, c o m |
Autor |
Wiadomość |
Bea.tka
Wysłany: Nie Lis 23, 2008 14:44 dopalacze, c o m
|

|
ciekawa jestem bardzo co myslicie o tej stronie w w w dopalacze, c o m
Otworzyli swoje sklepy w Gliwicach i w Zabrzu co Wy na to ?
Bo ja juz sie boje jakie sklepy zostana otwarte jak moja córeczka podrośnie :/ :zdziwko: :( |
|
|
|
|
Niedźwiedź
Wysłany: Nie Lis 23, 2008 16:26
|

|
Czysta chemia, wkrótce wchodzi rozporządzenie uzupełniające listę środków zakazanych o benzopiperazynę i pochodne co sprawi że większość obecnie rozprowadzanych przez tą sieć środków stanie się nielegalna. |
|
|
|
|
Fenix
Wysłany: Pon Lis 24, 2008 17:05
|

Imię: Krzysztof
|
Niech zalegalizują marychę i problem się rozwiąże sam...... :hyhy: |
|
|
|
|
Bea.tka
Wysłany: Pon Lis 24, 2008 17:53
|

|
w sumie mogliby może i faktycznie by sie rozwiazał :] |
|
|
|
|
Reb
Wysłany: Pon Lis 24, 2008 18:17
|

Imię: Paweł
|
Kto chce, kto lubi to już o tym wie że te sklepy istnieją mnie 3 miesiące temu doszła nowina że w Zabrzu znajdzie się taki sklep. Ja osobiście nigdy tam nogi nie postawie :/ szkoda zdrowia.. |
|
|
|
|
Bea.tka
Wysłany: Pon Lis 24, 2008 23:26
|

|
Reb napisał/a: | szkoda zdrowia.. |
i pieniedzy :] |
|
|
|
|
krzys
Wysłany: Nie Lis 30, 2008 02:28
|

Imię: Krzyś
|
ale sądząc po opiniach innych, warto
Lecz ja tez nie jest zwolennikiem "wspomagaczy"
Na global gathering w Poznaniu, w czewrcu, dopalacze, c o m mialy swoje hostessy i swoj namiot, gdzie mozna bylo pali cos ala maryche, ale to nie bylo to. |
|
|
|
|
Bea.tka
Wysłany: Nie Lis 30, 2008 09:35
|

|
krzys napisał/a: | ale sądząc po opiniach innych, warto |
ja znam kilku co próbowali i nie twierdza ze warto
a moim skromnym zdaniem to głupota ludzie nie zdaja sobie sprawy ze ta niewinna zabawa moze zmienic sie w bagno wiem cos o tym :] |
|
|
|
|
Bea.tka
Wysłany: Nie Lis 30, 2008 09:35
|

|
jeszcze chciałam dodac ze z tego "bagna" idzie wyjsc tylko trzeba chciec :) |
|
|
|
|
krzys
Wysłany: Nie Lis 30, 2008 09:42
|

Imię: Krzyś
|
no to gratuluje !!! ;))
a tu cos o dopalaczach, c o m
h t t p;//w w w ftb, p l/news/60352_0_1/dopalacze-legalny-sposob-na-wystrzalowa-zabawe.htm |
|
|
|
|
pavo
Wysłany: Nie Lis 30, 2008 15:14
|

|
Najlepsze we wszystkim jest to, że sami sprzedający przed sprzedaża "specyfiku" mówią, że jest to nie do spożycia :wstyd: Troche dziwne, ale wiekszosc znajdujacych sie tam dopalaczy jest na bazie ziół które sa wykorzystywane podczas jakis ceremonii indianskich itp. |
Ostatnio zmieniony przez pavo Nie Lis 30, 2008 15:15, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
MacSen
Wysłany: Nie Lis 30, 2008 15:29
|

Imię: Matthias
|
krzys napisał/a: | no to gratuluje !!! ;))
a tu cos o dopalaczach, c o m
h t t p;//w w w ftb, p l/news/60352_0_1/dopalacze-legalny-sposob-na-wystrzalowa-zabawe.htm |
:/ jakoś mnie ten art nie przekonał. Zresztą miałem to rok temu na laborkach z chemii a teraz na biochemii. Czasem było tak że wchodziłem trzeźwy na laboratorium a po to się czułem jakbym wypalił worek jakiegoś szitu :/ |
Ostatnio zmieniony przez MacSen Nie Lis 30, 2008 15:30, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Azbe [Usunięty]
Wysłany: Nie Lut 22, 2009 11:40
|
|
myślę że browar lepszy :D :D :D |
Ostatnio zmieniony przez Azbe Nie Lut 22, 2009 11:40, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Fenix
Wysłany: Pon Lut 23, 2009 10:37
|

Imię: Krzysztof
|
Wkurzyłem się ostatnio Na Bytomskiej otworzyli Dopalacze w mojej Ulubionej Ciastkarni........... :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: |
|
|
|
|
MacSen
Wysłany: Pon Lut 23, 2009 11:35
|

Imię: Matthias
|
Fenix napisał/a: | Wkurzyłem się ostatnio Na Bytomskiej otworzyli Dopalacze w mojej Ulubionej Ciastkarni........... :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: |
Fenix... bo ćpuna łatwo kupić, taki zrobi wszystko dla prochów no i jest to łatwa forsa. |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Pon Lut 23, 2009 23:00
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
Fenix, no to smacznego ! ;p
A tak serio to powinni w koncu sie z tym uporac i zakazac, no ale czy to sie uda...duza kasa za tym stoi |
|
|
|
|
Ishikawa
Wysłany: Pon Lut 23, 2009 23:22
|

Imię: Ola
|
Ludzie,
Apeluje do Waszych rozsądków,
Przeciez to tajemny plan Braci, który ma zamiar uleczyc dziure budżetową i przeciwdziałać kryzysowi !!!
A Wy szukacie dziury w całym :D |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Pon Lut 23, 2009 23:50
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
Bracia to sie akurat cieszą z kryzysu ;p |
|
|
|
|
Azbe [Usunięty]
Wysłany: Wto Lut 24, 2009 08:37
|
|
trunks napisał/a: | Bracia to sie akurat cieszą z kryzysu ;p |
to będzie wina PO jak bedą ich podsumowania robić :P ale ja wiem że to kwaki spowodowały kryzys żeby donek miał lipnie i ine dał rady nic robić. Na sld też nie bede głosował - pi****le, chociaż kalinowski był za zrobieniem w polsce małej holandii hahaha ale to tylko populizm przedwyborczy.
dopalacze pokazuja tylko jak milion uchwał i poprawek w Polskim prawie potrafi namieszać, jedno prawo przeczy drugiemu i sie można wymigiwać na lewo i prawo hyh....
//edit - inwektywy |
Ostatnio zmieniony przez MajkeL Wto Lut 24, 2009 14:07, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
|