Naprawa Rowerow |
Autor |
Wiadomość |
Bogna
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 17:14
|
|
potrzebuje pomocy. chodzi o ponki i detki... w 2 rowerach byly rozne wentyle, w jendym sam. w drugim normalne. problem polegal na braku dobrej pompki do went. sam. wiec zostala przelozona jedna detka ze zwyklym went. do roweru. , tylne kolo zostalo z went sam. i wlasnie prosilam ojca o przelozenie detki z jednego roweru do drugiego.. bo mi by to zajelo zapewne 3 razy wiecej zcasu.. on zaczal rozbierac rower (dodam, ze zapewne nie wie jak zlozyc;p haha) i skonczylo sie na tym, ze wedlug niego wsyztsko ejst zle.. zle opony, zle detki, zle wentyle.. i nie mam roweru;/ czy na detce od strony opony moga byc poziome kreski co jakis czas?takie jakby naciete, wypukle czy nie wiem co... czy to wina opon moze? no kurcze nie wiem.. nie mam zamiaru bez potrzeby wydawac ostatnich pieniedyz na wsyztsko nowe.. gdzie wsytarczylo by przelozenie ejdnej detki.. i bym miala rower na poczatek sprawny i jezdzacy.. a teraz nie mam nic...;/ |
|
|
|
|
nemo1125
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 18:42
|
|
Bogna napisał/a: | czy na detce od strony opony moga byc poziome kreski co jakis czas?takie jakby naciete, wypukle czy nie wiem co... c | Jak wypukłe i regularne to mogą, jak nacięte to nie mogą :d |
|
|
|
|
Bogna
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 19:08
|
|
hmm to musze sie lepiej temu przyjrzec.. i regularne nie sa...
ale mow doroslemu czlowiekowi zeby przelozyl detke.. to rozwala 2 rowery i uwaza, ze wszystko jest zepsute;/ ahh;/ |
|
|
|
|
wolf
Wysłany: Pon Mar 24, 2008 10:13
|
|
Zakładaj i jedz, po co kombinujesz, jak pójdzie dętka to pójdzie. |
|
|
|
|
Alberrtt
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 23:12
|
Imię: Alberrtt
|
Witam.
Prosze o polecenie serwisu.Mam problem z rowerem GIANT YUKON DISC.Najprawdopodobniej przeskakuje/stuka korba z przodu no i drugi problem słychać/czuć bardzo napęd.Chciałem nowy firmowy żeby nie było problemu ale nie jest idealnie.Rower ma przejechane 500 km w większości spokojnej jazdy.Tam gdzie kupiłem (w knurowie) serwisant stwierdził że dla niego wszystko ok.Generalnie rower jest dobrze wyregulowany przerzutki chodzą idealnie.Serwisy na plac piastów chyba nie bardzo .W jednym(NA PIASKU) nie lubią GIANTA a w drugim kupiłem 2 przeczy i obie nie dość że nie pasowały mimo zapewnień sprzedawcy to jeszcze sie popsuły (stopka i pompka) po miesiącu . |
|
|
|
|
Arex30
Wysłany: Nie Sie 24, 2008 07:59
|
Zaproszone osoby: 10
Imię: Arkadiusz
|
Daszyńskiego koło CPN-u pytaj o Adriana... Pomoże. |
|