BYKOM-STOP !!! |
Autor |
Wiadomość |
Rafalka
Wysłany: Sro Sty 04, 2006 20:17
|

|
Ja rownież 0 :)
Zycie! Nie mam na to czasu, albo szkoda mi na to czasu :] |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Sro Sty 04, 2006 20:25
|

Zaproszone osoby: 2
|
W 99,98% nie sprawdzam :P |
|
|
|
|
Dana
Wysłany: Czw Sty 05, 2006 00:17
|

|
kisia napisał/a: | do przeczytamie koleżance |
nie sprawdzam nie daje to rezultatów jak widać p/w |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Czw Sty 05, 2006 01:01
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
haha, no postów koleżance nie daję do czytania i ten błąd poprawiałam przed zamknięciem forum, niestety nie zapisało się :( |
|
|
|
|
Admike
Wysłany: Pią Sty 06, 2006 08:40
|

Imię: Adam (dla znajomych Adaś :-) )
|
Szamanka napisał/a: |
ile razy sprawdzicie napisany tekst za nim zostanie wyslany? :hyhy: |
przeważnie klikam na podglądprzed wysłaniem posta,jednak nie zawsze to robię i potem wyskakują na forum głupoty przeze mnie napisane :zawstydzony: ,ale przecież zawsze można zmienić swojego posta... :D |
|
|
|
|
Bot
Wysłany: Nie Sie 12, 2007 17:30
|

Imię: Mjeetek
|
Admike napisał/a: | klikam na podglądprzed wysłaniem posta,jednak nie zawsze to robię i potem wyskakują na forum głupoty przeze mnie napisane :zawstydzony: |
No właśnie... a potem wszyscy to czytają i zastanawiają się co autor miał na myśli ;)
Także nie bójmy się używać funkcji PODGL?D |
|
|
|
|
Arex30
Wysłany: Nie Sie 12, 2007 17:56
|

Zaproszone osoby: 10
Imię: Arkadiusz
|
kurde ja mam zainstalowane FF z ortem i mi melduje jak coś źle napisze .
BTW miałem podpięty baner z akcjom ( :D ) ale admin mi go skasował .......... |
|
|
|
|
Bot
Wysłany: Nie Sie 12, 2007 18:15
|

|
Arex30 napisał/a: | FF z ortem i mi melduje jak coś źle napisze |
No ta funkcja w Firefoxie jest świetna, choć czasem brakuje jej dobrych propozycji...
Arex30 napisał/a: | BTW miałem podpięty baner z akcjom |
Ogólnie w podpisach wyłączone są obrazki. |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Nie Sie 12, 2007 19:19
|

|
khaman napisał/a: | Ogólnie w podpisach wyłączone są obrazki. | i nie dlatego że komuś nie podobał sie Twój obrazek bo on
był fajny. ale to nie temat o obrazkach.
Arex30 napisał/a: | kurde ja mam zainstalowane FF z ortem i mi melduje jak coś źle napisze | wiele osób ma i co z tego jak nie poprawiają błędów :kwasny:
Dlatego w trosce o to by nasze forum dobrze się czytało, moderatorzy będą bardziej, niż do tej pory korzystać z wpisu w regulaminie, który mówi
1.3 (...) Pojawiające się rażące błędy oraz takie, które utrudniają zrozumienie wypowiedzi mogą być poprawiane przez moderatorów. |
|
|
|
|
Bot
Wysłany: Pon Mar 31, 2008 10:58
|

|
Nie no niektórych rzeczy to się czytać nie da, żeby głowa nie rozbolała:
Cytat: | a ktory psiak?mlody czy starszy?a przy tym sie krztusi?czy jakby zapowietrza itp?ale przez gardlo?? bo jest cos w stylu miekkiego podniebienia czy zcegos i u starszych psow podobne rzezcy sa normalne.. mojej sie to zdarza.. z restza czasmai miewala takie "ataki" |
Zero litości nad moderatorami i innymi, którzy to czytają... |
|
|
|
|
Arex30
Wysłany: Pon Mar 31, 2008 11:22
|

|
kisia, ja poprosze o powrót banerka :)
a w pracy mam IE i tu sadze byki :) |
|
|
|
|
Admike
Wysłany: Pon Mar 31, 2008 12:10
|

Imię: Adam (dla znajomych Adaś :-) )
|
kisia napisał/a: | Dlatego w trosce o to by nasze forum dobrze się czytało, moderatorzy będą bardziej, niż do tej pory korzystać z wpisu w regulaminie, który mówi
1.3 (...) Pojawiające się rażące błędy oraz takie, które utrudniają zrozumienie wypowiedzi mogą być poprawiane przez moderatorów. |
a czy to oznacza,że np. jeśli ktoś coś napisze w gwarze górnośląskiej to też jest "byk"? ja tak czasem robię w różnych tematach i interesuje mnie jak to będzie traktowane... :/ |
|
|
|
|
Bot
Wysłany: Pon Mar 31, 2008 12:29
|

|
|
|
|
|
katarzyna35k-ce
Wysłany: Pon Mar 31, 2008 12:35
|

|
khaman napisał/a: | Nie no niektórych rzeczy to się czytać nie da, żeby głowa nie rozbolała:
Cytat:
a ktory psiak?mlody czy starszy?a przy tym sie krztusi?czy jakby zapowietrza itp?ale przez gardlo?? bo jest cos w stylu miekkiego podniebienia czy zcegos i u starszych psow podobne rzezcy sa normalne.. mojej sie to zdarza.. z restza czasmai miewala takie "ataki"
Zero litości nad moderatorami i innymi, którzy to czytają... |
powiem szczerze ze ja nawet nie staram sie czytac oblatuje pobieznie .... |
|
|
|
|
tuchałowa
Wysłany: Pon Mar 31, 2008 13:30
|

|
kisia napisał/a: | wiele osób ma i co z tego jak nie poprawiają błędów |
W sumie problem jest w tym, iż nikt nie zwraca uwagi na podkreślenia, dzięki takim wyrazom:
katarzyna35k-ce napisał/a: | ze |
katarzyna35k-ce napisał/a: | czytac |
katarzyna35k-ce napisał/a: | pobieznie |
To na przykład..Gdyby wprowadzić taką zasadę, że należy pisać po polsku z polskimi znakami, to wtedy ktoś zwracałby uwagę...Gdyż, gdy widzę, gdy niektóre osoby pisząc posta (np. mówię o ponczku :P ) w życiu jeszcze nie użyły alt, mają właściwie większość wyrazów podkreślonych i jak tu wyłapać ortograficzne ;) Jednym słowem, myślę, że poziom tego forum wzrósłby, gdyby zabronić ludziom pisać bez polskich znaków. Chociaż wiem, że niestety nikt mnie nie poprze... :(
A co do gwary śląskiej - moim zdaniem to tylko dodatkowy walor i nawet miło, gdy coś ktoś napisze po śląsku ;) |
|
|
|
|
Szamanka
Wysłany: Pon Mar 31, 2008 13:56
|

Zaproszone osoby: 2
Imię: Beti( dla znajomych)
|
No niestety, do tego malego grona ludzi, ktorzy pisza bez polskich znakow-naleze i ja i szczerze powiedziawszy napewno tego nie zmienie.
Mam nadzieje, ze moje posty sa jednak czytelne bez tych wszystkich ogonkow i kreseczkow. |
|
|
|
|
kobi
Wysłany: Pon Mar 31, 2008 14:02
|

Imię: Bożydar :]
|
tuchałowa napisał/a: | poziom tego forum wzrósłby, gdyby zabronić ludziom pisać bez polskich znaków. |
Są fora, na których trzeba pisać z ogonkami ;)
Powyższy przykład, przytoczony przez khamana, wynika raczej z niechlujstwa. To żaden problem przeczytać posta przed wysłaniem. Mówić można różne bzdury, ale gdy coś piszemy, to zostaje to dla potomnych. Warto się przyłożyć ;) |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Pon Mar 31, 2008 14:43
|
Smoczyca

Zaproszone osoby: 1
|
a mi to zwisa :) tak prawde mowiac to moge pisac i z ogonkami i bez nich. Lata praktyki wyuczyly we mnie instynktowne dopasowywanie dwuznacznych wyrazow do kontekstu zdania :) |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Pon Mar 31, 2008 16:12
|

|
tuchałowa napisał/a: | Jednym słowem, myślę, że poziom tego forum wzrósłby, gdyby zabronić ludziom pisać bez polskich znaków | bez przesady tuchałowa napisał/a: | A co do gwary śląskiej - moim zdaniem to tylko dodatkowy walor i nawet miło, gdy coś ktoś napisze po śląsku | mnie akurat bardziej razi pisanie gwarą w każdym topiku, niż brak polskich liter bo to pierwsze jest dla mnie i innych czasami niezrozumiałe, jak nie znają gwary, a to drugie jest zrozumie dla każdego. |
|
|
|
|
Arex30
Wysłany: Pon Mar 31, 2008 16:59
|

|
|
|