Spotkanie Elektryków - 15 grudnia 2007 |
Autor |
Wiadomość |
robert_sz
Wysłany: Pon Paź 29, 2007 04:13 Spotkanie Elektryków - 15 grudnia 2007
|
|
Witam
Mam nadzieję, że tą drogą dotrę do potencjalnych odbiorców tej wiadomości ;)
Absolwenci Wydziału Elektrycznego organizują kolejne IV Spotkanie Elektryków w Gliwicach.
Spotkanie odbędzie się 15 grudnia 2007r w restauracji Stary Browar w Gliwicach.
Impreza ma charakter otwarty, zaproszeni są wszyscy absolwenci Wydziału Elektrycznego bez względu na wiek, specjalność czy też płeć :)
Program imprezy przewiduje wspólne biesiadowanie, spotkanie z wykładowcami, dyskotekę oraz konkursy i zabawy z nagrodami.
Więcej szczegółów na stronie elektryków - h t t p;//w w w elektrycy.net] w w w elektrycy.net.
Zachęcam do poinformowania znajomych absolwentów-elektryków.
Mam nadzieję, że uda nam się stworzyć nową tradycję na Wydziale Elektrycznym - coroczne Spotkania Elektryków. |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Pon Paź 29, 2007 09:50
|
Smoczyca
Zaproszone osoby: 1
|
wiem o tej imprezie moj mezczyzna jest na IEWT :) |
|
|
|
|
MajkeL
Wysłany: Pon Paź 29, 2007 09:57
|
|
robert_sz napisał/a: | Mam nadzieję, że uda nam się stworzyć nową tradycję na Wydziale Elektrycznym - coroczne Spotkania Elektryków. |
Tzw. Jesienny Dzień Elektrona ? ;) |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Pon Paź 29, 2007 10:13
|
Smoczyca
|
dzien elektrona to jest cos innego :) to impreza akademicka bardziej :D a ta impreza o jakiej jest mowa jest bardziej "na poziomie" niz dzien elektrona :D |
|
|
|
|
robert_sz
Wysłany: Pon Paź 29, 2007 11:12
|
|
Zainteresowani mogą zobaczyć fotki z ubiegłorocznej imprezy:
w w w elektrycy.net/galeria/2006_spotkanie_elektrykow/index.php]Spotkanie Elektryków 2006 (cz.1)
h t t p;//w w w elektrycy.net/galeria/2006_spotkanie_absolwentow/index.php]Spotkanie Elektryków 2006 (cz.2)
Co roku impreza rozrasta się i gromadzi coraz więcej uczestników.
Jak to słusznie zauważył jeden kolega - rozwój tej imprezy przypomina efekt śnieżnej kuli :) |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Sro Paź 31, 2007 10:44
|
Smoczyca
|
Bede molestowac Ziutka997 zeby isc na te impreze zreszta sadze ze ekipa (obecnie z V roku na IEWT) nie bedzie krecic nosem i tez sie zdecyduja ;) |
|
|
|
|
robert_sz
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 14:53
|
|
W takim układzie czekam na zgłoszenie ziutka997 i jego kolegów z mechatroniki ;) |
|
|
|
|
|