Paczka do Anglii |
Autor |
Wiadomość |
Lama71
Wysłany: Czw Paź 04, 2007 10:11
|

|
a może nikt nie wpadł na taki pomysł jak ja?
A może ja jest :zawstydzony: em urodzonym terrorystą? |
|
|
|
|
krystian
Wysłany: Pią Paź 05, 2007 00:44
|

|
Lama71 napisał/a: | jakbym był handlarzem prochów, albo lepiej - terrorystą. Po kiego podkładać jakieś bomby, idę do kierowcy, mówię żeby przewiózł, że ktoś odbierze | kierowca zanim taka przesylke zapakuje zazwyczaj prosi o otwrzenie jej |
|
|
|
|
Szamanka
Wysłany: Pią Paź 05, 2007 13:18
|

Zaproszone osoby: 2
Imię: Beti( dla znajomych)
|
Dziwne, bo mnie tam nikt nie kazal nic otwierac :niepewny: , czyzby uwierzyl pieknym oczom? :hyhy: |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Sob Paź 06, 2007 18:14
|

Zaproszone osoby: 2
|
Paczki sa na zlecenie wiec jesli cos w niej wysylasz to na wlasna odpowiedzialnosc, jezeli ida jakies prochy i mialby kontrole na granicy i pies wywacha to przeciez wiadomo kto pojdzie za to siedziec. Ta paczka w koncu ma tez gdzies dotrzec :) |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Sob Paź 06, 2007 23:26
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
Major napisał/a: | Paczki sa na zlecenie | niby tak Major napisał/a: | Ta paczka w koncu ma tez gdzies dotrzec | a jak ma po prostu wybuchnąć ? :przestraszony: |
|
|
|
|
kobi
Wysłany: Nie Paź 07, 2007 11:25
|

Imię: Bożydar :]
|
Major napisał/a: | Paczki sa na zlecenie wiec jesli cos w niej wysylasz to na wlasna odpowiedzialnosc, jezeli ida jakies prochy i mialby kontrole na granicy i pies wywacha to przeciez wiadomo kto pojdzie za to siedziec. |
Załóżmy, że kierowca jest przemytnikiem. Na paczce podaje fałszywe dane i w razie czego wykręca się :P
A tak serio, nie wiem jak teraz, ale jakiś czas temu można było bez problemu dogadać się z jakimś kierowcą i sporo paczek było wysyłanych tą drogą :) |
|
|
|
|
p4cz3k
Wysłany: Pon Paź 08, 2007 17:03
|

Imię: Marcin
|
tu w anglii teraz wszyscy palacy marudza, ze autobusy, tiry, etc itd sa trzepane przez granicznikow, polskie papierosy pomalu sie koncza, ruskich juz od dluzszego czasu podobno nie bylo...a wlasnie w tak dostawaly sie do angli,
a co do przeslania paczki...faktycznie slyszalem o tym 1kg = 1 funt / nie mniej niz 10 kg, sam sie nad tym zastanawiam czy lepiej wyjdzie zaplacic za nadbagaz czy wyslac paczke :) bo cos czuje ze w 20 kg sie nie zmieszcze |
|
|
|
|
|