serwer / ftp |
Autor |
Wiadomość |
p4cz3k
Wysłany: Nie Kwi 22, 2007 13:12 serwer / ftp
|

Imię: Marcin
|
no wlasnie ma ktos moze ftp'a ? musze uploadowac plik 700 mega...i ktos musi go sciagnac ... a sprawa wyglada tak ze na fileforncie odrazu mnie zabanowali gdyz jest to film fabularny ... sam w chwili obecnej nie mam mozliwosci postawienia ftp'a u siebie gdyz mam wewnetrzne ip ... no chyba ze jest jakas mozliwosc obejscia tego (ale nie wydaje mi sie :P)
rapidshare - do 100 mega
wyslijto - do 300 mega |
|
|
|
|
chaoss
Wysłany: Nie Kwi 22, 2007 13:51
|

|
podzielic na pol np winrarem czy total commanderem?
Innego sposobu nie znam, a i dobrze jest zmienic rozszerzenie i nazwe przed wysylaniem takiego czegos w neta bo wlasnie banuja.
Jeszcze jedna droge widze:
Gmail - duzo wolnego giga, a pliki po 10 mb max.
Podzielic wszystko w tak malutkie paczki, sciagnac taki maly programik, ktory konto pocztowe na Gmailu pokazuje jako dodatkowy dysk w Moj Komputer i metoda drag and drop skopiowac, podac login i pass adresatowi i niech ta sama metoda go sciagnie.
Tyle z moich pomyslow ;) |
|
|
|
|
Randall_Memphis
Wysłany: Nie Kwi 22, 2007 15:54
|

|
p4cz3k napisał/a: | ... no chyba ze jest jakas mozliwosc obejscia tego |
jest, tunelujesz porty :) |
|
|
|
|
fekete
Wysłany: Nie Kwi 22, 2007 19:57
|

|
p4cz3k, możesz założyć sobie konto na h t t p;//w w w drivehq, c o m/, ftp 1GB za darmo na serwerze w Kalifornii :) . |
|
|
|
|
PAKuS
Wysłany: Pon Kwi 23, 2007 10:24
|

Zaproszone osoby: 3
Imię: RAFA?
|
fajny pomys ta strona tylko szkada że ona jest po anglelsku |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
 |
|