Studniówka |
Autor |
Wiadomość |
krystian
Wysłany: Pon Lut 12, 2007 11:21
|

|
p4cz3k napisał/a: | atmosfera balu / dostojnosci / rangi imprezy wystarczyla nam aby dobrze sie bawic ;] | hmmmm ta impreza bo tak to trzeba nazwac. bo z balem to ma nie wiele wspolnego to po prostu "ochlaj i wyzerka" i taka jest prawda. gdyby to byl bal to nauczyciele trzymali by fason. u nas wóda lala sie strumieniami, w kiblach jarali zielsko, a panie z obslugi donosily wódke. nauczyciele nawaleni w sztorc. i tak o to odbywa sie co rok owy BAL:) |
|
|
|
|
tuchałowa
Wysłany: Pon Lut 12, 2007 13:42
|

|
krystian, to, że Ty masz takie wspomnienia, to nie znaczy, że wszyscy pamiętają swoją studniówkę jako jaranie zielska i picie wódy. Kto się chciał poczuć jak na balu to się poczuł, to już zależało od indywidualnego nastawienia, czy ktoś poszedł się nawalić czy pobawić ze szkołą ;) |
|
|
|
|
Mariusz
Wysłany: Pon Lut 12, 2007 18:38
|

Imię: Mariusz Damian
|
Krystian ma rację ;) Tak bywa na większości studniówek ... tylko potem rozgranicza się ludzi na dwa rodzaje: tych, którzy widzieli wszystko i tych, którzy nie widzieli złej strony ... albo nie chcieli :)
U mnie też tak było ... na zewnątrz mówiło się, że same aniołki ... o innych wybrykach nie wszyscy wiedzą :P |
|
|
|
|
p4cz3k
Wysłany: Pon Lut 12, 2007 19:06
|

Imię: Marcin
|
znaczy kurcze ;)
hehe ja wiem ... co sie dzialo na studniowce ;) pili / palili (nie tylko papierosy) po nauczycielach rowniez bylo widac ze na cos sobie pozwolili :) ale mowie z wlasnej perspektywy ... lampka szampana ... i kilka papierosow :P |
|
|
|
|
Sou
Wysłany: Nie Sty 06, 2008 15:17 Studniowki 2008
|

|
Jak tam studniowki ? To juz chyba "ten czas" ;d
Jak to wyglada w waszej szkole? Gdzie sie odbywaja i jaka kase z was zedra za ta zabawe? ; ) |
|
|
|
|
Olaa
Wysłany: Nie Sty 06, 2008 16:18
|

|
moja siostra wlasnie minionej nocy studniowkowala na ?użyckiej :) Za tydzien ma bodajże swoją studniówkę <ta była jej wybranka> - takiej to dobrze :oczami:
W tym roku króluje ponoć kolor czerwony, jesli chodzi o kiece :D |
|
|
|
|
|