Wasza podatnosć na reklamy |
Autor |
Wiadomość |
Alinka
Wysłany: Pon Lip 24, 2006 21:31
|

Imię: Ala
|
pewnie reklama Profesji albo Progresu.. tylko to rozdaja na zwyciestwa.. |
|
|
|
|
Basiorek
Wysłany: Pon Lip 24, 2006 21:43
|

|
a z tym sie nie zgodzę :) wiele ulotek krąży, profesji i progresu jest poprostu najwięcej... :)
rozdawałam ulotki dwukrotnie, więc wiem z doświadczenia, że uśmiech i bardziej osobiste słowa niż "proszę" działają na ludzi jakoś bardziej pozytywnie, trudniej im się wtedy odmawia ;) mój rekord to 1000 ulotek w 2 godziny :D |
|
|
|
|
tuchałowa
Wysłany: Pon Lip 24, 2006 21:50
|

|
Alinka napisał/a: | pewnie reklama Profesji albo Progresu.. tylko to rozdaja na zwyciestwa.. | To prawda.
Basiorek napisał/a: | bardziej osobiste słowa niż "proszę" działają na ludzi jakoś bardziej pozytywnie, trudniej im się wtedy odmawia | To też prawda. Właśnie tylko dlatego wzięłam tę ulotkę, bo zaskoczył mnie taki tekst :) :) Zwykle odmawiam, bo i tak potem trafia do kosza, a to nic innego niż marnowanie środowiska naturalnego, zresztą otrzymanie 100 takich za jedną przechadzą po Zwycięstwa każdego wyprowadza z równowagi. Basiorek, ulotkarzy to tylko na odstrzał :P :P Nie no, a tak poważnie, to jakie chwyty Ty miałaś? |
|
|
|
|
Basiorek
Wysłany: Pon Lip 24, 2006 22:12
|

|
na odstrzał? :szok: wiesz co dla mnie praca jak każda inna. oczywiście, że nic przyjemnego, ale młodzi ludzie rzadko przyjmowani są do innej...
Jakie chwyty miałam? to było tak dawno... nic zaskakującego.. np. proszę specjalnie dla pana/pani, proszę bardzo ( z szerokim uśmiechem) itp. itd. :D |
|
|
|
|
tuchałowa
Wysłany: Wto Lip 25, 2006 00:22
|

|
Basiorek napisał/a: | wiesz co dla mnie praca jak każda inna. | Praca powinna nieść ze sobą pożytek dla społeczeństwa :P :P |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Wto Lip 25, 2006 00:25
|

Zaproszone osoby: 2
|
tuchałowa napisał/a: | Praca powinna nieść ze sobą pożytek dla społeczeństwa |
To jestem przekonany, że stanowcza większość prac takiego pożytku za sobą nie niesie.
Troche ten tekst zaciąga anarchizmem. Wymiana usług. |
|
|
|
|
tuchałowa
Wysłany: Wto Lip 25, 2006 00:58
|

|
Nom, zapełnianie koszy na śmieci. |
|
|
|
|
Alinka
Wysłany: Wto Lip 25, 2006 19:24
|

Imię: Ala
|
ee, jestescie niesprawiedliwi! ja tez roznosilam ulotki i to nie jest wcale taka łatwa praca! chodzic 5 godzin po najwiekszym osiedlu i wsadzac 5 tys ulotek do kazdej skrzynki na listy.. co z tego ze to sie wyrzuci do kosza. dla mnie liczy sie kasa z tego ze wrzuce ta ulotke do skrzynki :) ta praca nauczyla mnie szacunku dla pracujacych. i kiedy ide ulica to biore ulotki mimo iz wyladuja w koszu , ale wiem ile kosztuje takie stanie i wciskanie ich ludziom, a jak ona trafi do kosza to inni panowie śmieciarze tez maja prace.. |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Wto Lip 25, 2006 21:02
|

Imię: Piotr
|
tylko ze ci co stoja na zwyciestwa maja płacone nie od ulotki tylko od godziny chyba 3,50 za godzine :] |
|
|
|
|
Basiorek
Wysłany: Wto Lip 25, 2006 21:03
|

|
no właśnie Alinko każda praca powinna być szanowana |
|
|
|