ul. andersta - internet? |
Autor |
Wiadomość |
ola
Wysłany: Pon Lis 22, 2004 09:32 ul. andersta - internet?
|
|
Jestem zainteresowany intrnetem stałym łaczem na ul. andersa w gliwcac. Proszę o podanie ewentualnych firm go montujacych na tych ulicach |
|
|
|
|
Frycek
Wysłany: Pon Lis 22, 2004 10:34
|
Zaproszone osoby: 1
Imię: Mariusz
|
Z tego co wiem to osiedle Gwardi Ludowej ,jest w obrebie firmy jak sie nie myle BMJ , maja siedziby w tych pawilonach kolo Plusa na gorze...
osobiscie mialem "doczynienia" z ta firma i w moim odczuciu ich nie polecam...
A czemu nie zalozysz sobie neostrady ?? - szybka instalacja a teraz jest promocja , jednak mysle ze tutaj moze sie wypowiedziec Fenix bo jest uzytkownikiem neo |
|
|
|
|
delfin [Usunięty]
Wysłany: Sob Lis 27, 2004 18:42
|
|
Frycek napisał/a: | w moim odczuciu ich nie polecam... |
Nie tylko w Twoim odczuciu.
Lepiej neostrada albo zwykly modem, bedziesz mial szybciej niz w BMJ |
|
|
|
|
LuKaSh
Wysłany: Sob Lis 27, 2004 18:55
|
|
Olu, zobacz czy w pobliżu sa jakies "internet cafe" :P i zapytaj czy możesz się podłaczyć..
nie wiem czy sa tam jakies inne sieci LAN .. ale możesz sobie założyć neostrade.. teraz najtańsza to chyba jakies 59zł miesięcznie. |
|
|
|
|
Fenix
Wysłany: Sob Lis 27, 2004 18:58
|
Imię: Krzysztof
|
Neostrada jest Ok jesli nie zamierzasz ciagnać dużo z netu (filmy, muza itp.) Moja Neostrada jest neostrada sprzed rewolucji TPSA tzn. nie posiadam limitów które według mnie i nie tylko mnie sa po prostu do dupy. Aktualnie rozdzieliłem ja na 2 komputery i jest (...) . Ale jesli u ciebie jest Netia skorzystaj z jej oferty np. Net24 Premium lub Net24 Komfort jest to to samo co Neostrada ino u konkurencji ceny takie same a bez limitów . |
|
|
|
|
lisza
Wysłany: Sob Gru 11, 2004 09:50
|
Imię: Rafał
|
Cytat: | Jestem zainteresowany intrnetem stałym łaczem na ul. andersa w gliwcac. Proszę o podanie ewentualnych firm go montujacych na tych ulicach |
Wlasnie wlasnie jak ktos wie cos na tema Daszynskiego |
|
|
|
|
Asienka
Wysłany: Sob Gru 11, 2004 13:59
|
|
A wokolicach rynku jaka firma działa??
Ktos wie?
Bo ja Neostrady nie moge bo nie mam telefonu w domku :D |
|
|
|
|
h0lek
Wysłany: Pią Lut 25, 2005 13:31
|
|
Fenix napisał/a: | Neostrada jest Ok jesli nie zamierzasz ciagnać dużo z netu (filmy, muza itp.) Moja Neostrada jest neostrada sprzed rewolucji TPSA tzn. nie posiadam limitów które według mnie i nie tylko mnie sa po prostu do dupy. Aktualnie rozdzieliłem ja na 2 komputery i jest (...) . Ale jesli u ciebie jest Netia skorzystaj z jej oferty np. Net24 Premium lub Net24 Komfort jest to to samo co Neostrada ino u konkurencji ceny takie same a bez limitów . |
Fenix a jak sobie radzisz z przeklenstwem neostrady czyli powiem w skrocie -zapomnij-o-swoim-ip ?
wiem, ze sa stronki oferujace swoje ip-ki ale nigdy sie w to nie bawilem. postawilem bym sobie jakiegos ftp-a czy cos w tym stylu.. wlasnie odnosnie ftp-ow. niektore wieksze fora maja swoje (oczywiscie z surowym regulaminem) czy u nas technicznie daloby rade cos takiego skonstuowac ? |
|
|
|
|
luciddreamer
Wysłany: Pią Lut 25, 2005 13:51
|
Imię: Tomek
|
h t t p;//w w w sownet.gliwice, p l/ tam uderz, bo to najblizsza siec :) |
|
|
|
|
Adamo
Wysłany: Pon Paź 31, 2005 20:17
|
|
ja mam BMJ i jestem zadowolony, obecnie znajduja sie na rogu andersa i styczyńskiego |
|
|
|
|
bocianu
Wysłany: Sro Lis 02, 2005 10:25
|
Imię: Wojtek
|
ja tez mam BMJ od 3 lat.
o ile na poczatku sporo narzekałem,
to mniejwiecej od roku złego słowa nie powiem.
firma znacznie sie rozwinęła i bardzo mocno
poprawiła jakość usług. w tej chwili łącze
działa szybko, bezawaryjnie i tanio.
płace jakies 50 pln miesiecznie
czyli tyle co za najtansza neostrade,
a transfery mam o niebo lepsze.
bywa ze sciagam obrazy iso dystybucji linuxa naprzykład
i mam transfery po 400kB/s.
znacznie poprawił sie też czas reakcji na awarie.
kiedys tłumaczyłem sobie ten skrót
"Być Może Jutro" :) ale teraz odwołuje wszyskie
kalumnie rzucone onegdaj na tą firme.
z czystym sumieniem polecam dzisiejszy BMJ. |
|
|
|
|
Demmo
Wysłany: Czw Lis 03, 2005 11:01
|
|
zgodzę się z przedmócą :]
kiedyś BMJ to była straszna masakra, co chwilę się to krzaczyło i nie było neta, transfery do D...
i właśnie gdzies od roku im się to odmieniło - niestety dalej krążą nieprzychylne opinie na ich temat, które mają początek gdzieś w czasach starożytnych rzymian ;)
obecnie są jak najbardziej godni polecenia i złego słowa nie można powiedzieć - transfery bardzo dobre, jak trafi się dobry serwer na zewnątrz to ściągałem nawet do 250-300kB/s, stronki ładują się szybko.. ogólnie ok :]
no i z DC w sieci osiedlowej mozna coś zassać w mgnieniu oka :] |
|
|
|
|
wolakoma
Wysłany: Wto Lis 15, 2005 19:03 Re: ul. andersta - internet?
|
|
ola napisał/a: | Jestem zainteresowany intrnetem stałym łaczem na ul. andersa w gliwcac. Proszę o podanie ewentualnych firm go montujacych na tych ulicach | no ja mysle |
|
|
|
|
|