Zamknięty przez: Frycek Nie Lut 12, 2006 11:54 |
przebrała miarka |
Autor |
Wiadomość |
wolf
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 14:18 przebrała miarka
|

|
Chcialem poruszyc tu pewna rzecz, a mianowicie zaczyna mnie totalnie wkurzacz , kasowanie postow przez ktoregos z modow i to sie dotyczy ciebie Piotrulek, bo znikaja zazwyczaj , posty takie w ktorych negatywnie sie wypowiadaja ludzie o twojej osobie lub maja odmienie zdanie.
Moze ktos mi zarzucic ze te posty byly nie na temat, a to ciekawe ze Moderator zwraca uwage swoim słynnym :cisza: o cisze a pod spodem sam wali OT za OT, lub wypowiada sie negatwytnie lub obraza ludzi , ale Piotrulka posty nie znikaja, no tak to jest fer.
Pozatym Piotrulek straszenie ludzi jakie uzywasz ze łamia regulamin to zastosuj w stosunku do ciebie bo ty tu najwiecej OT walisz lub obrażasz.
Przyklad postu jednego skasowanego
frohike napisał/a: | [b]Piotrulek, jesli ty komus wytykasz ze:
jest mlody
nie byl w wojsku
nie zgadza sie z toba
nie glosowal na sld
to jest OK
ale jak ktos tobie cos zarzuci to od razu łopatologie chcesz stosowac
oj nieladnie
zycze sobie abys nauczyl sie w koncu ze nie wszyscy utozsamiaja sie z twoimi racjami i daj im zyc wg swoich odczuc i pogladow |
Pan moderator pozatym sobie robi porzadki w swoich wypowiedziach tak żeby był czysty.
Własnie przed chwila zostały skasowane moje dwa posty w temacie Tesco, pan Modertaor co dla mnie jest smieszne tak ta osobe nazywac bo sie nie nadaje na te stanowisko poslal mnie PN ze kasuje moje posty bo niczego nie wnosza do tematu a to ciekawe bo sie wypowiedzialem co to tresci tematu, co slyszalem i co widzialem i dałem tobie wskazowke ze jak chcesz sie cos wiecej dowiedziec to ci ludzie z kopalni doradza i wytlumacza..
Pozatym temat byl pisany na luzno co kto slyszał.
Ale na tym forum nie mozna miec swojego zdania bo Piotrulka zdanie jest najwazniejsze bo on jest starszy i on ma zawsze racje.
Dla mnie to nie moderator :dobani:
Uwarzam ze administrator powinien zrobic z moderatorem porzadek. Bo po jakiego pisac posty jak piotrulkowi post sie nie spodoba i kasuje.
O i kolejny post poleciał Piotrulek wykasowal poscik Madziar.
NIE Nadajesz się na Moderatora Piotrulek
Jestem za odwałaniem ciebie z tego stanowiska Piotrulek |
|
|
|
|
frohike
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 14:21
|

|
wolf, po co to pisales skoro temat zniknie :)
jest gdzie temat moderatorzy i tam mogles swoja opinie zamiescic |
|
|
|
|
wolf
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 14:22
|

|
Nie niech każdy wie co sie dzieje :mad: |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 14:36
|
Smoczyca

Zaproszone osoby: 1
|
LOL :D post rewolucyjny normalnie :D
Co do kasowania postow to sie zgadzam.... i mowie tutaj ogolnie o moderatorach a nie tylko o Piotrze co do OT kazdy go robi tylko ze jesli sie raz podpadnie to sie jest ciagle w dupe kopanym :) |
|
|
|
|
ziutek997
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 14:37
|

|
wolf, chyba większość ludzi zauważyła znikanie postów.. kto jest przyczyną.. nie wiem nie badałęm tego :P ale dzieją się tu ostatnio magiczne rzeczy :D |
|
|
|
|
wolf
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 14:40
|

|
hehe a ja wiem kto mi skasowal bo sie pochwalil :hyhy: |
|
|
|
|
MajkeL
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 15:43
|

|
Moim zdaniem wolf powinieneś najpierw porozmawiac o tym z Adminem czyli Fryckiem, a potem ewentualnie wypowiadać się lub dociekać "swoich praw" na Forum |
|
|
|
|
Dana
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 15:45
|

|
przez to ograniczenie wolności słowa i ja zaczełam mniej pisać , a waznych tematach to znaczy bardzo dyskusyjnych nie wypowiadam sie bo to do czego się odnosze znika ,a potem moje wypowiedzi wyglądaja jak nie wiadomo do czego - pozatym drażni mnie to ze modkowie moga sobie pozwalać na małe dygresje nie na temat i są z tego dumni ,a reszta wiary za takie coś :zabawa: wystarczy zobaczyć kto tego naduzywa
...ale nie wszyscy są beeeee.....Szamanka jest wzorem ,taki powinien być moderator.........moje skromne zdanie /i wcale nie dlatego ,ze mi kadzi -nic takiego nie ma miejsca ,to w woli wyjaśnienia / :) |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 15:47
|
Smoczyca

|
MajkeL napisał/a: | Moim zdaniem wolf powinieneś najpierw porozmawiac o tym z Adminem czyli Fryckiem, a potem ewentualnie wypowiadać się lub dociekać "swoich praw" na Forum |
nie zapominaj ze to forum... mial prawo to napisac wiec nie wiem o co Ci chodzi, mial jakies "ale" to o tym napisal tym samym wnioskujac o wyjasnienia admina... uwazam ze forma bardzo dobra i odpowiadajaca forum :P |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 15:47
|

Zaproszone osoby: 2
|
Dana napisał/a: | Szamanka jest wzorem ,taki powinien być moderator |
hmmm nie do końca jestem tego pewny.
Co do kasowania postów, to wygląda na to, że rządy PiS`u i na łamy forum trafiły :kwasny: |
|
|
|
|
Krzysio [Usunięty]
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 17:33
|
|
wolf napisał/a: | NIE Nadajesz się na Moderatora Piotrulek |
to jest kapitalne :)
moze zrobimy odrazu jakas liste ? :rotfl:
wolf napisał/a: | Ale na tym forum nie mozna miec swojego zdania bo Piotrulka zdanie jest najwazniejsze bo on jest starszy i on ma zawsze racje. |
dziwisz sie ? :P jakbys mial 42 lata to tez bys nie dal sobie w kasze dmuchac mlodyszym od siebie o dekade lub wiecej ;)
co do kasowania postow to w sumie nie sledze swoich wszystkich, ale czasami da sie zauwyazyc ze jakies mi znikly :] ale gora 20 nie wiecej :] dostalem tez dwa powiadomienia ze zostaly usuniete, jeden na moja prosbe zreszta :P wiec afery nie mam prawa robic :P
z tego co widze to Piotrulek wykonuje po prostu swoja robote :] lepiej zeby ktos taki byl na tym forum od czystek niz nikogo takiego nie bylo :]
Major napisał/a: | Co do kasowania postów, to wygląda na to, że rządy PiS`u i na łamy forum trafiły :kwasny: |
a ja myslalem ze Piotrulek jest za sld :| i badz tu czlowieku madry :zabawa: |
|
|
|
|
Mariusz
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 17:35
|

Imię: Mariusz Damian
|
LoL :D Kolejny rewolucjonista :) I dobrze :)
Kasowanie postów na tym forum - standard. Niepotrzebnie się męczysz Wolf ;-)
Mi tam Piotrulek jednego posta skasował ... i miał rację. Był nie na temat. Więc nie mam nic do niego.
Są inni moderatorzy, którzy lubią nadużywać władzy, ale coś mi się nie widzi żeby się to zmieniło. Pozostaje nam ignorować tematy w których jesteśmy podatni na kłótnie i tyle.
W końcu to tylko forum... |
|
|
|
|
Dorotka
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 17:38
|

|
wolf napisał/a: | Uwarzam ze administrator powinien zrobic z moderatorem porzadek | no to może należało najpierw z nim o tym pgadać na PW a nie zaczynać "temat drakę"
Zdarzało mi się że moje posty były kasowane, ale nie przyszłoby mi do głowy, żeby nowy temat o tym zakładać. Jest na forum parę denerwujących mnie osób, ale też do łba mi nie przyszło żeby założyć topic ".... wkurza Dorotkę". Zdarza mi się czasem, że nie zgadzam się ani odrobinę z tym co pisze Piotrulek (najlepszy przykład to temat wojsko) ale nie uważam za stosowne zaczynanie z tego powodu polowania na czarownice. Żadna wielka tajemnica że za sobą "nie przepadacie" delikatnie rzecz ujmując - ale taki temat to dla mnie przegięcie zwykłe. |
Ostatnio zmieniony przez Dorotka Sob Lut 11, 2006 17:43, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 17:39
|
Smoczyca

|
i az forum... dlaczego mam igorowac jakis temat w ktorym chce wyrazic swoje czesto odmienne zdanie? bo co bo to sie nie spodoba moderatorowi i juz od razu musze zrezygnowac z pisania ? nie tedy droga.... |
|
|
|
|
frohike
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 17:40
|

|
Mariusz napisał/a: | Pozostaje nam ignorować tematy w których jesteśmy podatni na kłótnie i tyle. |
ale wlasnie to jest forum a nie dupolizustwo
kazdy moze swoje zdanie pisac a nie tylko z wszystkimi sie zgadzac
nawet jesli prowadzi to do klotni |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 17:41
|
Smoczyca

|
Dorotka, a ja uwazam ze administrator powinien widziec co sie dzieje a nie cichaczem omawiac sprawy ktroe dotycza nas wszystkich :) sadze ze teraz sie za to wezmie a jakby bylo na pw ... aj przerabialam juz rozmowy na pw i uwierz mi nie da sie z nim dogadac. :P |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 17:45
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
normalnie mnie śmieszycie, jeszcze nie dawno była afera, ze na forum jest bałagan i wszędzie pełno postów nie na temat, a moderatorzy nic nie robią, a jak coś robią to oczywiście wielkie oburzenie ze śmią kasować posty |
|
|
|
|
Dorotka
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 17:46
|

|
Aither, być może gdyby to był rzeczywiście problem z wykonywaniem przez Piotrulka funkcji modka to bym się zgodziła, ale to jest tylko i wyłącznie moim zdaniem sprawa antypati jaką się panowie darzą - i dlatego ten temat jest poniżej krytyki :dobani: |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 17:49
|
Smoczyca

|
kisia napisał/a: | normalnie mnie śmieszycie, jeszcze nie dawno była afera, ze na forum jest bałagan i wszędzie pełno postów nie na temat, a moderatorzy nic nie robią, a jak coś robią to oczywiście wielkie oburzenie ze śmią kasować posty |
kasuja posty to fakt ale nie chodzi o sam fakt kasowania... jak my robimy OT to jest zle niedobrze i be... ale jak modki prowadza prywatne rozmowy "toczace" sie na 3-5 stron to jest okej i nie znikaja te posty... samowolka...
Dorotka sadze ze nie tylko... poza tym nie iwem czy znasz do konca sprawe Piotra i wolfa |
|
|
|
|
Mariusz
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 17:50
|

Imię: Mariusz Damian
|
frohike napisał/a: | Mariusz napisał/a: | Pozostaje nam ignorować tematy w których jesteśmy podatni na kłótnie i tyle. |
ale wlasnie to jest forum a nie dupolizustwo |
Właśnie !
Dlatego temat :"Podlizujemy się", który obecnie jest w koszu miał być poświęcony dupolizusowstwie, ale nie wszyscy chcieli się sami przyznać do tego, że się sobie podlizują to wywalili to do kosza i nikt tam nie pisze. Za to gdzie nie popatrzeć to w każdym temacie widzimy te podlizywanie się.
Gdzie tu logika ?;-) |
|
|
|
|
|