Podsumowanie kończącego się roku |
Autor |
Wiadomość |
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Nie Gru 11, 2005 19:48 Podsumowanie kończącego się roku
|
|
Jaki był dla ciebie ten mijający rok,czy jesteś z niego zadowolony(na)??.Czy przyniósl ci
więcej radości czy smutku??Napisz po prostu jaki dla ciebie był ten 2005 rok. |
Ostatnio zmieniony przez kisia Sro Lis 22, 2006 09:51, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Nie Gru 11, 2005 19:50
|

Imię: Piotr
|
rok jak rok
były miłe i szczesliwe chwile
i były te gorsze
wiec oceniam go na 3+ |
|
|
|
|
RaFeN
Wysłany: Nie Gru 11, 2005 19:53
|

|
Rok był idealny. Tylko minął dość szybko. Sporo się działo tego roku. Dużo dobrej zabawy było w tym roku, tylko zakonczenie troche pechowe. Nażekać w każdym bądź razie nei moge :P :) |
|
|
|
|
kobi
Wysłany: Nie Gru 11, 2005 19:58
|

Imię: Bożydar :]
|
Od czerwca był idealnie idealny :zawstydzony: :oczami: :zawstydzony: :oczami: :zawstydzony: :oczami: Ale ostatnio poszło się :cenzura: Sam nie wiem jak mam go ocenić... Sporo dobrych rzeczy przytrafia mi się na okrągło, zwłaszcza taka jedna... No nie wiem... Nie podejmę się wystawienia oceny końcowej... muszę jeszcze wiele rzeczy przemyśleć... |
|
|
|
|
Mariusz
Wysłany: Nie Gru 11, 2005 20:00
|

Imię: Mariusz Damian
|
Słaby
Ilu wspaniałych ludzi odeszło tego roku ... :(
Poza tym nic znaczącego się dla mnie nie wydarzyło ... |
|
|
|
|
Asienka
Wysłany: Nie Gru 11, 2005 20:16
|

|
u mnie hmmm duzo zakrętów miał ten rok nie była to prosta droga i na pewno nie moge go podsumwać gdyż za wiele spraw przechodzi na nowy rok :| |
|
|
|
|
Krzysio [Usunięty]
Wysłany: Nie Gru 11, 2005 20:26
|
|
podobnie jak Asienka mialem wiele zakretow, szczegolnie na poczatku roku, potem wyszedlem na prosta i tak do konca zostalo :) ogolnie ten rok wspominam bardzo dobrze, wiele dobrych i milych i rzeczy sie dla mnie wydarzylo, oceniam na dobry :P tylko dlatego ze kazdy kolejny rok powinnien byc lepszy od poprzedniego :P:P ktoz to wie co mi kolejne 12 miesiecy przyniesie ? |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Nie Gru 11, 2005 21:33
|

|
Ten rok był dla mnie trudny, chyba najtrudniejszy w moim zyciu..........., mam nadzieje ,ze nowy przyniesie wiecej usmiechu :zalamany: |
|
|
|
|
klaus
Wysłany: Nie Gru 11, 2005 23:06
|

|
u mnie roznie raz kwadratowo raz podłuznie
ale ogólnie to tak sobie ,okres letni był najgorszy od lat
nie bede wymieniał bo to nie ma sensu ,życze sobie i wam aby ten nastepny był lepszy |
|
|
|
|
p4cz3k
Wysłany: Nie Gru 11, 2005 23:16
|

Imię: Marcin
|
jesli mial bym sie pokusic o podsumowanie tego roku...to...
poznalem mase ciekawych ludzi...spedzilem cudowne ferie zimowe...i calkiem mile wakacje...wiele rzeczy sie wyjasnilo...ale rownie wiele spraw przeszlo na nowy rok...ostatnio mi ktos powiedzial ze dojzalem przez ten rok...czy mam sie cieszyc czy plakac ... czas pokaze...wszystko wyjasni sie 22 grudnia...
jak nrazie ... nie moge zaliczyc tego okresu do super udanych...ale jest jeszcze kilka dni do konca...moze one (a maja szanse) wplyna na caloksztalt ;=]
Piotrulku pozwolilem sobie dodac jedna dodatkowa odpowiedz w twojej ankiecie |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Nie Gru 11, 2005 23:18
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
rok sie jeszcze skonczyl a najwazniejsze wydarzenie dopiero przdemną :oczami: |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Nie Gru 11, 2005 23:22
|

|
trunks, masz na mysli spotkanie forumowe :?: :D :rotfl:
Zartuje oczywiscie..... :D |
|
|
|
|
pscoua
Wysłany: Nie Gru 11, 2005 23:33
|

|
Był wspaniały! Bo przeżyłam najlepszy czas w moim życiu z Moim Mężczyzną :D :serce:
Niestety same te katastrofy, śmierć tylu sławnych, wspaniałych ludzi, wybory... :P :rozpacz:
Niestety starzejemy się i śmierć dotykać będzie nasze otoczenie coraz częściej :(
Mimo wszystko uważam, że dla MNIE rok był jak najbardziej udany! I będę się starać, by ten kolejny był jeszcze lepszy! Bo to też od nas w końcu zależy! :D
Dorothea, i ja życzę Ci tego samego! :) Zresztą jak wszystkim! :D :calus: |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Nie Gru 11, 2005 23:41
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
Nie chce za bardzo mijającego roku chwalić bo chcę by ten który przyjdzie nie był gorszy powiem zatem cichutko że jestem bardzo zadowolona i oceniam go na +++4 :D
Poznałam cudownych ludzi, nie starciłam pracy, w końcu wyszłam za mąz, z dziećmi nie mam większych problemów, oj wymieniac mogłabym jeszcze trochę :) . Oczywiście tych przykrych chwil tez troche było,niestety zawiodłam się na paru osobach :(, ktoś spowodował że nie wsiadam do windy z obcymi mężczyznami :( nie bedę dalej wymieniac i szkoda mi zaśmiecać sobie nimi pamięć :) Złych rzeczy było dużo mniej niż tych dobrych i zycze sobie by ta proporcja w przyszłym roku conajmniej utrzymała sie na takim poziomie :D |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Nie Gru 11, 2005 23:44
|

|
pscoua, dziekuje za to zyczenie..... :D |
|
|
|
|
Dorotka
Wysłany: Pon Gru 12, 2005 07:52
|

|
dla mnie był dobry, chyba nawet bardzo dobry... zdarzyło się co prawda coś złego w rodzinie, ale się okazało dzięki temu że możemy rodzinnie na siebie liczyć, że mimo że na codzień nie widujemy się zbyt często to w sytuacjach kryzysowych sprężamy się i możemy wszystko :) poza tym, w tym roku poznałam wspaniałych ludzi (szczególnie dwie zupełnie dla mnie szczególne osoby mam tu na myśli ;) ), w końcu naumiałam się jeździć autkiem, w końcu wyprowadziłam się na tą moją zakichaną wieś....
Dorothea, dla mnie takie straszliwe były dwa poprzednie lata - i wiesz, to jest tak, że z takich trudnych czasów, jak już w końcu minął wychodzimy na ogół silniejsi i dumni z tego że daliśmy radę - życzę Ci bardzo, żeby następny rok był dla Ciebie lepszy, najlepszy i żebyś mogła sobie powiedzieć "było cięzko, ale dałam radę - jestem KTOŚ" :ok: |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Pon Gru 12, 2005 16:05
|

|
Dorotka, dziekuje, wiem ,ze dam rade i nawet innych mysli nie dopuszczam do siebie, tylko takie, ze wszystko juz bedzie teraz coraz lepiej.Takie myslenie rowniez dodaje mi sił....Mowią ,ze po złym przychodzi to dobre, moze teraz na mnie kolej zaznac tego dobrego,.............. |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Wto Gru 13, 2005 13:14
|
Smoczyca

Zaproszone osoby: 1
|
szala przechyla sie ku dolowi - wiecej zlych niz dobrych oceniam go na 1 |
|
|
|
|
Admike
Wysłany: Wto Gru 13, 2005 14:52
|

Imię: Adam (dla znajomych Adaś :-) )
|
dla mnie ten rok był udany i obfitował w wiele ciekawych wydarzeń.W tym roku (c)hajtnąłem się, rewelacyjnie poszła mi letnia sesja egzaminacyjna na studiach i poznałem wielu ciekawych ludzi :ok: :super: :D |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Wto Gru 13, 2005 15:46
|

Zaproszone osoby: 2
|
Szczerze mówiąc mimo paru poważnych niepowodzeń ten rok nie był taki zły. Nawet te złe sytuacje przyczyniły się do tego, że poznałem Was :) |
|
|
|
|
|