Poprzedni temat «» Następny temat
Serwis internetowy o naszym mieście
Autor Wiadomość
ddluk 
Wysłany: Wto Gru 18, 2007 22:14     

Nie będę komentował Twojego braku kultury Fredus bo nie warto. Zniżać się do twojego poziomu nie będę, a takie publiczne wyzwiska - "ddluk myśli, że on sam zrobi portal na miarę onet, p l - widać, że to czysta lama." wydaje mi się, że są nie na miejscu. Przy okazji pochodzi to pod obrazę publiczna, mógłby Cię mój prawnik pozwać z powództwa cywilnego, no ale dajmy sobie spokój są święta.

Fredus napisał/a:
ddluk jestes przynajmniej śmieszny. Gdy ja otwierałem portal chciałeś się wielce przyłączyć, byłeś zawiedziony, że nasz portal nie będzie przypominał strony UM. I co teraz już masz nowe pomysły, chcesz zrobić rewolucję na rynku mediów?

Nie przypominam sobie żadnej sytuacji w której wspominałbym, że strona ma przypominać witrynę Urzędu Miasta. Czy chce zrobić rewolucję, kto to wie, czas pokaże.

Fredus napisał/a:
uż od ponad roku otwierasz tą swoją stronę i jakoś nadal jej nie widać. Ja czekam na nią z niecierpliwością, przyda się kolejna konkurencja. Być może już niedługo będziemy się spotykać na rożnych imprezach i konferencjach (nie daj Boże)

Może i od ponad roku, może od dwóch czy też dziesięciu. Nie muszę się tłumaczyć. Matura, studia dla mnie są ważniejsze niż serwis który może poczekać. Co do spotykania to nie musisz się martwić, mam dużo redaktorów :)

Fredus napisał/a:
Co do twojej wypowiedzi na temat naszego pójścia w komercję panie redaktorze naczelny nieotworzonego portalu to ogarnął mnie głupi smiech, gdy to przeczytałem. Zastanów się czasem co piszesz i nie bądź błaznem, twoje odwieczne wtykanie nosa wszędzie denerwowało każdego zarówno w szkole, jak i poza nią.

Znowu śmiech, uważaj bo Cię brzuszek rozboli. Kolejne wyzwisko, ciekawie. Co do wtykania nosa to chyba coś Ci się pokręciło. Nie podobało Ci się, że brałem czynny udział w życiu szkoły? Twój problem. Niedługo szykuję ciekawą akcję z ZS?, pewnie dlatego, że mnie tak tam nie lubią :P

Fredus napisał/a:
Nie będę ukrywał, że nie darzę go sympatią. Od nowego roku mój portal zacznie na nowo żyć.

Nie martw się, Ciebie tez nie trawi wiele osób. Zobaczymy po nowym roku na co Cię stać.
PW Email Cytuj
Fredus 
Wysłany: Wto Gru 18, 2007 22:29     

Oj faktycznie obraza majestatu jak cholera ;) dobrze, że są święta, to nie będę się wdawał w dyskusję. Oj matura? Jak mi przykro, że będziemy się musieli spotkać... udzielałeś się, to fakt... szkoda, że nic wielkiego nie wniosłeś ;) a co do tej ciekawej akcji to powodzenia z konkursem filmowym, który ja po części wymyśliłem. Stary brak mi słów. Więc nie będę już dalej tego komentował.

Frycek sorki za tą publiczną "obrazę" innych użytkowników forum ;)
PW Email Cytuj
Fredus 
Wysłany: Wto Gru 18, 2007 22:33     

i kurcze szkoda, że nie mam archiwum na GG bo wysłałbym Ci dla przypomnienia jak się zawiodłeś gdy zobaczyłeś pierwszą wersję wGliwicach, p l ;)
PW Email Cytuj
ddluk 
Wysłany: Wto Gru 18, 2007 22:44     

Fredus napisał/a:
a co do tej ciekawej akcji to powodzenia z konkursem filmowym, który ja po części wymyśliłem. Stary brak mi słów. Więc nie będę już dalej tego komentował.

Hehe :) Nie to nie konkurs filmowy, niestety, błędna odpowiedź :)
PW Email Cytuj
gliwicki 
Wysłany: Wto Gru 18, 2007 23:39     

Cytat:
Przy okazji pochodzi to pod obrazę publiczna, mógłby Cię mój prawnik pozwać z powództwa cywilnego, no ale dajmy sobie spokój są święta.

Wypowiedź na poziomie dzieciaka 3 klasy szkoły podstawowej lub tzw. "dziecka neostrady" (bez obrazy dla dzieci neo). Aż dziw bierze, że jesteś studentem który jeszcze nie dawno zdawał maturę (choć nie wiadomo czy ją tak naprawdę zdał).
Proszę tylko nie strasz mnie prawnikiem. Cud, że jesteś tak łaskawy i nie oskarżysz owego Fredusa o tą wypowiedź.

Boże jak tak czytam Twoje posty to szczerze mówiąc będę się wstydził być gliwiczaninem, którego miasto reprezentuje w Internecie taka osoba jak Ty.

Składa się tak, że również słyszałem na Twój temat wiele przykrych opinii ponieważ kilku moich znajomych poznało Cię (przypadkiem a może i nie), z niezbyt dobrej strony, ale to zostawmy. Różni są ludzie i różne są charaktery.

"Miejski serwis internetowy z prawdziwego zdarzenia" - żebyś czasem świata nie zwojował. Hehe może powinieneś pomyśleć lepiej nad agencją reklamową bo Twoje slogany są ciekawe. Może do reklamy chusteczek higienicznych udało by Ci się coś ciekawego "spłodzić".

Co do portalu wgliwicach, p l to po części podzielam opinie osób wypowiadających się wyżej, ale w dużym stopniu się nie zgodzę.

Jestem stałym bywalcem więc mogę coś na ten temat napisać.

1) Co do forum to owszem umiera, ale zapewne dlatego że to forum bardzo dobrze prosperuje i tutaj dużo ludzi wyraża swoje opinie.

2) Odnośnie samego portalu to bardzo dobrze się rozwija. Widać, że ludzie wkładają wiele pracy w jego tworzenie. Doskonałym przykładem na to są choćby nawet wdrożone ostatniego czasu relacje głosowe. Według mnie jest to strzał w dziesiątkę. Społeczność staje się wygodna i nie chce się czytać więc zapewne o wiele większe jest zainteresowanie relacjami głosowymi niż artykułami pisanymi :P

Według mnie nie ma sensu tworzyć kolejnego portalu o tym samym. Lepiej uderzyć w jakaś konkretną dziedzinę i zająć się nią (np sport w Gliwicach).

I jeszcze na koniec do Pana "ddluka"

Komercja??? Chłopcze czy ty tak naprawdę wiesz co to słowo znaczy?
Ostatnio zmieniony przez gliwicki Sro Gru 19, 2007 07:00, w całości zmieniany 1 raz  
PW Email Cytuj
Bot 
Wysłany: Sro Gru 19, 2007 08:59     

Imię: Mjeetek
Panowie jeżeli chcecie sobie ubliżać to przejdźcie na PW. :zdegustowany:
To nie jest temat o w gliwicach, p l ani waszych archiwach gadu ani tym bardziej konkurs filmowy. :cisza:

Drugi raz nie będziemy już upominać
:zabanowany:
PW Email Cytuj
ddluk 
Wysłany: Sro Gru 19, 2007 20:32     

Zgodnie z wolą moderatora nie będę tu komentował Waszych wypowiedzi dotyczących mojej osoby. Macie coś do mnie? Zapraszam na pw, z miłą chęcią odpowiem na pytania.

A jaki widać pomysł wywołuje wiele emocji, o to mi się rozchodziło w tym temacie.

Co do krytyki każda się przydaje, więc jeżeli jeszcze ktoś ma coś do powiedzenia na temat projektu naszeGliwice, p l to proszę pisać :)
PW Email Cytuj
makeiteasy 
Wysłany: Sro Sty 16, 2008 14:11   TwojeGliwice, p l  

ja z kolei wpisałem "gliwice" na googlach i wyskoczyła mi stronka h t t p;//w w w twojegliwice, p l]h t t p;//w w w twojegliwice, p l

widać że mało informacji jeszcze ale pomysł fajny
PW Email Cytuj
Odpowiedz do tematu