Serwis internetowy o naszym mieście |
Autor |
Wiadomość |
ddluk
Wysłany: Czw Gru 13, 2007 21:47 Serwis internetowy o naszym mieście
|

|
W przeciągu najbliższych kilku miesięcy a może nawet i już w styczniu powstanie nowy serwis internetowy traktujący o Gliwicach. Na chwilę obecną powstał blog opisujący nasze zmagania z tym przedsięwzięciem mieszczący się pod adresem h t t p;//blog.naszegliwice, p l/ . Chciałbym prosić Was o opinie w tej kwestii, czy takowy serwis jest potrzebny, czego od niego oczekujecie lub czego nie chcielibyście w nim spotkać. Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam,
?ukasz Dzierżak
redaktor naczelny |
|
|
|
|
troyek
Wysłany: Czw Gru 13, 2007 21:51
|

Imię: Kamil, ale możesz mi mówić ELVIS
|
kolejny ? wgliwicach, p l jest przeciez okej i wystarczajacy w miare. |
|
|
|
|
ddluk
Wysłany: Czw Gru 13, 2007 21:56
|

|
To znaczy ok, czy wystarczające w miarę, bo jak dla mnie wgliwicach, p l to przede wszystkim reklamy pubów oraz imprez, no i co jakiś czas coś normalnego. |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Czw Gru 13, 2007 21:56
|

Imię: Piotr
|
wkraczasz w trudny rynek :P bo jest wiele serwisów informacyjnych właśnie o naszym mieście. I kolejny portal na ten temat wydaje mi się zbędny ale jeśli wierzysz w jego rozkręcenie to trzymam kciuki :) |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Czw Gru 13, 2007 21:57
|

|
ddluk napisał/a: | To znaczy ok, czy wystarczające w miarę, bo jak dla mnie wgliwicach, p l to przede wszystkim reklamy pubów oraz imprez, no i co jakiś czas coś normalnego. | tak się reklamowali na początku teraz znajdziesz tam informacje z każdej dziedziny :) |
|
|
|
|
ddluk
Wysłany: Czw Gru 13, 2007 21:58
|

|
Gmeras napisał/a: | wkraczasz w trudny rynek :P bo jest wiele serwisów informacyjnych właśnie o naszym mieście. I kolejny portal na ten temat wydaje mi się zbędny ale jeśli wierzysz w jego rozkręcenie to trzymam kciuki :) |
To zależy od koncepcji danego serwisu oraz materiałów na nim się znajdujących. Czy rynek jest aż tak trudny? Wydaje mi się, że nie ;) |
|
|
|
|
troyek
Wysłany: Czw Gru 13, 2007 23:07
|

|
rozumiem gdyby Gliwice byly wielkie jak warszawa czy krakow.
to mala miescina tak na dobra sprawe,
jest sporo juz serwisow o Gliwicach,
dokladasz kolejny,
trudno bedzie Ci sie wybic, i trudno bedzie sie utrzymac
widze po wgliwicach, p l - dla mnie powoli to nie idzie do przodu, stanelo w miejscu pol roku temu, i 0 rozwijania,
nie wiem moze Twoj pomysl bedzie lepszy, nie wiem..
trudno bedzie na prawde. |
|
|
|
|
troyek
Wysłany: Czw Gru 13, 2007 23:07
|

|
nie zebym Ci nie zyczyl sukcesow, bo zycze tego z calego serca,
ale mozna jak masz mozliwosci, przerobic to na cos zupelnie innego : ) zmienic koncept na inny, bardziej oryginalny. |
|
|
|
|
ddluk
Wysłany: Czw Gru 13, 2007 23:11
|

|
Pod pojęciem serwis wiąże się wiele rzeczy, na chwilę obecną nie mogę zdradzić za wiele szczegółów, ale powiem jedno, będzie ciekawie :)
co do wgliwicach, p l to autorzy poszli na czystą komercję a nie na treść dlatego wygląda to jak wygląda :) |
|
|
|
|
troyek
Wysłany: Pią Gru 14, 2007 00:04
|

|
komercja ? tyle tam tej komercji ze ohohoho.. nie przesadzaj : )
serwis umiera droga naturalna - brak zainteresowania, nie wiem moze wejsc na strone maja sporo, ale po forum widac : ) |
|
|
|
|
troyek
Wysłany: Pią Gru 14, 2007 00:04
|

|
czekam na otwarcie, i zycze sukcesow. |
|
|
|
|
Frycek
Wysłany: Pią Gru 14, 2007 09:53
|

Zaproszone osoby: 1
Imię: Mariusz
|
zobaczymy co sie z tego wykluje :) |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Pią Gru 14, 2007 13:11
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
jak dla mnie za duzo juz tych stronek o Gliwicach, a miasto nie jest aż tak duze - 1 góra 2 porządne serwisy by wystarczyly....zreszta widac to chocby po wgliwicach, p l, gdzie są pustki na forum... |
|
|
|
|
ddluk
Wysłany: Pią Gru 14, 2007 15:27
|

|
Forum to forum, jedno już mamy na którym pisze właśnie, więc po co więcej. Za to serwis z prawdziwego zdarzenia się przyda ;) |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Pią Gru 14, 2007 18:04
|

|
ddluk napisał/a: | Forum to forum, jedno już mamy na którym pisze właśnie, więc po co więcej. Za to serwis z prawdziwego zdarzenia się przyda ;) | a o czym chcesz tam pisać ? ze to ma być wielkie "bum" |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Pią Gru 14, 2007 21:59
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
no wlasnie o czym ? Sa juz stronki na ktorych o wszystkim piszą o naszym miescie... |
|
|
|
|
Frycek
Wysłany: Sob Gru 15, 2007 11:09
|

Zaproszone osoby: 1
Imię: Mariusz
|
Mysle ze wszystko sie okaze ,jak juz zostanie wszystko poukladane... |
|
|
|
|
ddluk
Wysłany: Sob Gru 15, 2007 12:07
|

|
trunks napisał/a: | no wlasnie o czym ? Sa juz stronki na ktorych o wszystkim piszą o naszym miescie... |
Ok, są :) nie zaprzeczam. A gdyby tak pójść bardziej w społecznościową część ??
Co jakiś czas na blogu będę pisał o kilku ciekawostkach więc polecam zaglądać. |
|
|
|
|
Fredus
Wysłany: Wto Gru 18, 2007 21:54
|

|
ddluk jestes przynajmniej śmieszny. Gdy ja otwierałem portal chciałeś się wielce przyłączyć, byłeś zawiedziony, że nasz portal nie będzie przypominał strony UM. I co teraz już masz nowe pomysły, chcesz zrobić rewolucję na rynku mediów? Już od ponad roku otwierasz tą swoją stronę i jakoś nadal jej nie widać. Ja czekam na nią z niecierpliwością, przyda się kolejna konkurencja. Być może już niedługo będziemy się spotykać na rożnych imprezach i konferencjach (nie daj Boże). Co do twojej wypowiedzi na temat naszego pójścia w komercję panie redaktorze naczelny nieotworzonego portalu to ogarnął mnie głupi smiech, gdy to przeczytałem. Zastanów się czasem co piszesz i nie bądź błaznem, twoje odwieczne wtykanie nosa wszędzie denerwowało każdego zarówno w szkole, jak i poza nią. Mimo wszystko sukcesów, sukcesów i jeszcze raz sukcesów życzy współwłaściciel najbardziej komercyjnego portalu w Gliwicach.
Troyek - chyba zbyt rzadko owiedzasz wGliwicach, p l ciągle robimy nowe relacje, ciągle zamieszczamy nowe informacje. Pozyskałem świetnych fotografów i ludzi z którymi w najbliższym czasie zrobimy dużo. Są to ludzie od lat pracujący w mediach np. ?ukasz Miąsik z Radia Plus. ddluk myśli, że on sam zrobi portal na miarę onet, p l - widać, że to czysta lama. Nie będę ukrywał, że nie darzę go sympatią. Od nowego roku mój portal zacznie na nowo żyć. |
|
|
|
|
Arex30
Wysłany: Wto Gru 18, 2007 22:02
|

Zaproszone osoby: 10
Imię: Arkadiusz
|
oj dzieci dzieci.......
Zawiść że komuś sie udało.... domena polaków.... szkoda...
A moża było dobrze sprawnie i miło ...
Może ja jestem niepoprawnym optymistą... ale wszystkim życzę sukcesu.. |
|
|
|
|
|