Sklepy Meblowe |
Autor |
Wiadomość |
kk
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 23:15
|

Imię: Krzysztof
|
Gmeras napisał/a: | kk napisał/a: | ... w górę?
to rzeczywiście przegięli. kanapy to widziałem w cenach 600-1000, a najtańsze zestawy (kanapa i fotele) można już poniżej 1000 zakupić | pojedź zobacz bo naprawde nie moge im robic antyreklamy nieoglądając ich uwaznie :) |
:) Jasne że pojadę - a nóż widelec cosik ciekawego znajdę |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Czw Paź 05, 2006 21:31
|

Imię: Piotr
|
byłem dziś w tym BlackRedWhite ale sklep mały mało na wystawie i szkoda ze trzeba kupic cały zestaw a nie można zrobić na wymiar. Tzn mozna zrobic na wymiar ale to troszke wyjdzie ;)
Byłem tez w tym sklepie co sie reklamują 5000m kwadratowych w sosnicy ceny sa tam tez przyziemne ale cięzko sie tam porusza jesli chcesz poogladac np meble salonowe to są pomieszane z innymi i musisz odwiedzic 67 poki (może nie az tyle ale ich duzo jest :P ) zwiedzić te 5000m kwadratowych by wszystko zobaczyc :)
jednak sie zdecyduje sie na jakis zestaw z BlackRedWhite :) |
|
|
|
|
kk
Wysłany: Czw Paź 05, 2006 21:47
|

|
Gmeras napisał/a: | byłem dziś w tym BlackRedWhite ale sklep mały mało na wystawie i szkoda ze trzeba kupic cały zestaw a nie można zrobić na wymiar. Tzn mozna zrobic na wymiar ale to troszke wyjdzie ;)
Byłem tez w tym sklepie co sie reklamują 5000m kwadratowych w sosnicy ceny sa tam tez przyziemne ale cięzko sie tam porusza jesli chcesz poogladac np meble salonowe to są pomieszane z innymi i musisz odwiedzic 67 poki (może nie az tyle ale ich duzo jest :P ) zwiedzić te 5000m kwadratowych by wszystko zobaczyc :)
jednak sie zdecyduje sie na jakis zestaw z BlackRedWhite :) |
W którym miejscu sośnicy jest ten sklep?
to te stare zabudowania zaraz za przejazdem kolejowym ? czy jakieś inne miejsce ? |
|
|
|
|
Basiorek
Wysłany: Czw Paź 05, 2006 21:49
|

|
miałam parę lat temu kupowane meble ze sklepu w hali w sośnicy i jestem zadowolona- ceny ok, zrobione na wymiar i na indywidualne życzenie ( troszkę mi przerobili, by odpowiadały moim wymaganiom) i solidne przede wszystkim :D
kk tak, tzw. pole wschód ul. sikorskiego |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Czw Paź 05, 2006 21:55
|

|
kk napisał/a: | to te stare zabudowania zaraz za przejazdem kolejowym ? czy jakieś inne miejsce ? | tak
to jest jakis budynek przerobiony na sklep meblowy zaraz koło almixu na sikorskiego :) |
|
|
|
|
Basiorek
Wysłany: Czw Paź 05, 2006 21:56
|

|
w tym budynku mieściła się kiedyś cechownia kopalnii |
|
|
|
|
kk
Wysłany: Czw Paź 05, 2006 22:04
|

|
Gmeras napisał/a: | kk napisał/a: | to te stare zabudowania zaraz za przejazdem kolejowym ? czy jakieś inne miejsce ? | tak
to jest jakis budynek przerobiony na sklep meblowy zaraz koło almixu na sikorskiego :) |
Byłem tam kiedyś - dość dawno, chyba jak szukaliśmy mebli do mojego i brata pokoju. W zeszłym roku rodzice szukali czegoś do sypialni, to stwierdzili że mają tam "nic" ;)
No, ale do sypialni moga nie mieć, a ja szukam: biurka, ławy i wersalki/sofy/foteli |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Czw Paź 05, 2006 22:07
|

|
dużo biurek było w przecenie tam w sosnicy
ław chyba nawet wogóle ale sof było tez duzo :) |
|
|
|
|
kk
Wysłany: Czw Paź 05, 2006 22:12
|

|
Gmeras napisał/a: | dużo biurek było w przecenie tam w sosnicy
ław chyba nawet wogóle ale sof było tez duzo :) |
No to jadę
Powiedz mi jeszcze, czy te biurka, były może w kolorze buku? (takie mam szafki)
Biureczko, to nawet "na wyrost" moge kupić - razem z szafkami poczeka w garażu :P |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Czw Paź 05, 2006 22:13
|

|
Cytat: | Powiedz mi jeszcze, czy te biurka, były może w kolorze buku? (takie mam szafki) | ciezko mi powiedziec :) pamietam tylko ze przez nie sie przepychałem zeby przejsc dalej :P |
|
|
|
|
kobi
Wysłany: Pon Paź 09, 2006 19:08
|

Imię: Bożydar :]
|
Gmeras napisał/a: | byłem dziś w tym BlackRedWhite ale sklep mały mało na wystawie i szkoda ze trzeba kupic cały zestaw |
A guzik :P Można sobie wybrać co kupić, od półki po komplet, nie trzeba całego zestawu. Chociaż na wystawie to faktycznie mało jest. W sobotę byliśmy w BRW w Lubinie i tam akurat był ogromny sklep, ale chyba za daleko ;) Przynajmniej zobaczyliśmy na żywo to co chcemy kupić, obmacaliśmy mebelki i utwierdziliśmy się w swoim wyborze :) |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Pon Paź 09, 2006 20:46
|

|
kobi napisał/a: | A guzik :P Można sobie wybrać co kupić, od półki po komplet, nie trzeba całego zestawu. | tak wiem ogladałem juz to ale na wymiar ci nie zrobią ale ps nic ciekawego nie bylo do złozenia i kupiłem cały zestaw jutro maja przyjsc :) stare zdemontowane juz ;)
pierwszy mebel za własne zarobione pieniądze :P |
|
|
|
|
kobi
Wysłany: Pon Paź 09, 2006 22:47
|

|
Gmeras napisał/a: | pierwszy mebel za własne zarobione pieniądze |
Gratulacje :D Jutro my się tam wybieramy po kolejne mebelki :) |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Sro Paź 11, 2006 00:47
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
Dorotka napisał/a: | Black Red White | kurcze zawsze zapominam o tym sklepie, a mam tak blisko.Musze się tam przejść może stolik pod tv kupię :) |
|
|
|
|
kobi
Wysłany: Sro Paź 11, 2006 20:35
|

|
kisia napisał/a: | Musze się tam przejść może stolik pod tv kupię |
Za późno, dziś tam byliśmy i Matik rozniósł cały sklep :rotfl: A pani to chyba miała nas dosyć. Zresztą była bardzo miła i nie marudziła, że przez nas została "troszku" dłużej ;)
Teraz czekamy aż przywiozą mebelki :D |
|
|
|
|
Bot
Wysłany: Sro Paź 11, 2006 20:39
|

Imię: Mjeetek
|
A ja jakby co polecam przejażdżkę na giełdę w Rudzie Śląskiej Halembie - można tam wyhaczyć mebelki wprost od producentów :) |
|
|
|
|
kaszanna
Wysłany: Czw Paź 12, 2006 07:35
|

|
Meble kuchenne, do łazienki i na pewno masę innych na zamówienie są w slepie Rowal na Tarnogórskiej. |
|
|
|
|
!katun!
Wysłany: Wto Gru 26, 2006 14:56
|

|
temat nieaktualny ale jakby ktoś kiedyś chciał kupić to polecam meble "Bodzio". Budynek znajduje się obok wjazdu do m1 w zabrzu. ?adne stylowe meble, i nowoczesne, i styl retro, i co ważne- tanio. |
|
|
|
|
|