Sklepy Meblowe |
Autor |
Wiadomość |
Gmeras
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 22:08 Sklepy Meblowe
|

Imię: Piotr
|
Gdzie w Gliwicach(okolicach) sa jakies sklepy meblowe by był jakiś ciekawy wybór i w rosądnej cennie ? |
|
|
|
|
kobi
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 22:13
|

Imię: Bożydar :]
|
Właśnie jesteśmy na etapie przerabiania tego tematu. Za nami już jest pokój dziecinny, teraz czas na sypialnię. I najlepszą ofertę ma chyba Black Red White na rogu Tarnogórskiej i Opolskiej.
Ostatnio widziałem gdzieś reklamę jednego sklepu, który szczyci się, że niby jest największy w Gliwicach, ale nawet nazwy nie było. Stąd pytanie do Sośniczan (i nie tylko ;) ): czy możecie cośpowiedzieć o sklepie na Sikorskiego 122 (chyba)? |
|
|
|
|
p4cz3k
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 22:13
|

Imię: Marcin
|
na kopernika jest calkiem spory wybor - w takim duzym pawilonie handlowym, na pszczynskiej za stacja benzynowa (nie pamietam nazwy) centrum meblowe agata przed sosnica jest wyjatkowo drogie, sklep meblowy agata w okolicach szkoly muzycznej (nie pamietam nazwy ulicy)
jeszcze zalezy co chcesz kupic :] |
|
|
|
|
Harcerka
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 22:14
|

|
my w salonie RUST robilismy kuchnie - nioe powiem ze tanio ale jakosc pierwszorzedna |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 22:21
|

|
p4cz3k napisał/a: | jeszcze zalezy co chcesz kupic | jakies meble młodziezowe z biórkiem |
|
|
|
|
kk
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 22:23 Re: Sklepy Meblowe
|

Imię: Krzysztof
|
Gmeras napisał/a: | Gdzie w Gliwicach(okolicach) sa jakies sklepy meblowe by był jakiś ciekawy wybór i w rosądnej cennie ? |
Gmeras napisał/a: | Gdzie w Gliwicach(okolicach) sa jakies sklepy meblowe by był jakiś ciekawy wybór i w rosądnej cennie ? |
HA - jestem trochę w temacie - bo aktualnie też rozglądam się za mebelkami :)
Spore sklepy to:
Meblopol przy św Jacka
Agata - przy Pszczyńskiej
Tadeusz - Dubois, Pszczyńska, Daszyńskiego
Sklep w pawilonie handlowym przy Warszawskiej
Conieco mają jeszcze w JYSKu - przy Dworcowej - nawet niedrogo
Warto zerknąć też na ofertę firmy h t t p;//w w w brw, c o m, p l/]BlackRedWhite , mają salony przy tarnogórskiej i na Koperniku.
Poza tym - Zajrzyj do h t t p;//w w w pf, p l/portal/YP1?keyword=meble&city=Gliwice&client=campaign]Panoramy Firm
Jak coś ciekawego znajdziesz - daj znać ;)
Ja poszukuje przede wszystkim rozkładanej kanapy - żeby było na dobry początek na czym spać i siedzieć :P |
|
|
|
|
Dorotka
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 22:26
|

|
Gmeras napisał/a: | jakies meble młodziezowe z biórkiem | no to zdecydowanie polecam Black Red White - w katalogu, z którego wybieraliśmy meble do pokoju Matika było parę całkiem zacnych zestawów takich mebli, w każdym zestawie można było sobie wybrać elementy według własnego uznania. |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 22:29
|

|
kk napisał/a: | Warto zerknąć też na ofertę firmy BlackRedWhite , mają salony przy tarnogórskiej i na Koperniku. | no ogladam i nawet wporzatku ceny bo jak poszłem do agaty to mi szczeka opadła a wyboru zadnego ciekawego :P |
|
|
|
|
kk
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 22:33
|

|
p4cz3k napisał/a: | na kopernika jest calkiem spory wybor - w takim duzym pawilonie handlowym, na pszczynskiej za stacja benzynowa (nie pamietam nazwy) centrum meblowe agata przed sosnica jest wyjatkowo drogie, sklep meblowy agata w okolicach szkoly muzycznej (nie pamietam nazwy ulicy) ... |
Ulica młyńska - ten sklep, chyba dawno zlikwidowali ...
Ale jest też SAKS prtzy ul. Kaczyniec - ale tam tylko biurka, półki i krzesła |
|
|
|
|
Danielo
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 22:33
|

|
w Sośnicy Kobi jest spory wybór mebli , jak nie jesteś wymagającym kosumentem to napewno coś znajdziesz do umeblowania bez odbioru |
|
|
|
|
kk
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 22:36
|

|
Gmeras napisał/a: | ...no ogladam i nawet wporzatku ceny bo jak poszłem do agaty to mi szczeka opadła a wyboru zadnego ciekawego :P |
Mówisz, że do Agaty nie ma po co?
A jutro miałem tam zajrzeć.
"Wypoczynków" albo sof rozkładanych ciekawych nie mają ? |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 22:43
|

|
kk napisał/a: | "Wypoczynków" albo sof rozkładanych ciekawych nie mają ? | maja ale nie w cenach na moja kieszeń ;) |
|
|
|
|
kk
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 22:43
|

|
Gmeras napisał/a: | p4cz3k napisał/a: | jeszcze zalezy co chcesz kupic | jakies meble młodziezowe z biórkiem |
BIÓRKIEM czy BIURKIEM ??
;)
Można też wybrać coś z h t t p;//nlab.dk/jysk/pol/varekatalog/]JYSKa (h t t p;//w w w nlab.dk/jysk/pol/reklame/]albo TU )- ceny nienajgorsze, jednak nie sa to super ekstra meble, ani wyjątkowo trwałe. |
|
|
|
|
Dorotka
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 22:51
|

|
kk napisał/a: | Ulica młyńska - ten sklep, chyba dawno zlikwidowali ... | nie zlikwidowali, byliśmy w nim tydzień czy dwa tygodnie temu, ale łba nie urywa - wybór bardzo marny, są kuchnie i komplety wypoczynkowe - mebelków do pokoju młodzieżowego chyba wogóle nie było. |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 22:57
|

|
kk napisał/a: | BIÓRKIEM czy BIURKIEM ?? | może być i biurkiem |
|
|
|
|
kk
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 22:57
|

|
Dorotka napisał/a: | nie zlikwidowali, byliśmy w nim tydzień czy dwa tygodnie temu, ale łba nie urywa - wybór bardzo marny, są kuchnie i komplety wypoczynkowe - mebelków do pokoju młodzieżowego chyba wogóle nie było. |
Może przez pewien czas był nieczynny - ja tam byłem ... kilka lat temu :P |
|
|
|
|
kk
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 23:02
|

|
Gmeras napisał/a: | kk napisał/a: | "Wypoczynków" albo sof rozkładanych ciekawych nie mają ? | maja ale nie w cenach na moja kieszeń ;) |
A z ciekawości - w jakich cenach są owe "wypoczynki" ? |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 23:05
|

|
kk napisał/a: | A z ciekawości - w jakich cenach są owe "wypoczynki" ? | musial bys pojechac bo ja sie za tym nierozglądałem ale jak przechodziłem to widziałem ceny zwykłych kanap od 900 w górę |
|
|
|
|
kk
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 23:10
|

|
Gmeras napisał/a: | kk napisał/a: | A z ciekawości - w jakich cenach są owe "wypoczynki" ? | musial bys pojechac bo ja sie za tym nierozglądałem ale jak przechodziłem to widziałem ceny zwykłych kanap od 900 w górę |
... w górę?
to rzeczywiście przegięli. kanapy to widziałem w cenach 600-1000, a najtańsze zestawy (kanapa i fotele) można już poniżej 1000 zakupić |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 23:13
|

|
kk napisał/a: | ... w górę?
to rzeczywiście przegięli. kanapy to widziałem w cenach 600-1000, a najtańsze zestawy (kanapa i fotele) można już poniżej 1000 zakupić | pojedź zobacz bo naprawde nie moge im robic antyreklamy nieoglądając ich uwaznie :) |
|
|
|
|
|