Poprzedni temat «» Następny temat
Policja w Gliwicach i ich Skody
Autor Wiadomość
trunks 
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 13:46     

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
bardzo dobrze niech kontrolują
PW Email Cytuj
zakłopotany 
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 16:05     

mają pod maską 1.8 l na turbie lepiej nie uciekac , jak dorwa to dopiero człowiek ma jazde znam to z wypowiedzi kolegi . chciał im uciec BMW 525 i nie dał rady , stracił prawko i jeszcze w sądzie dostał 1000zł
PW Email Cytuj
Aither 
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 16:38     
Smoczyca

Zaproszone osoby: 1
zakłopotany, hm... dziwne ze "jestes niby nowy" a od razu trafiles do tego tematu O_o mimo tego witam :) poza tym uciec sie da... wystarczy wiedziec jakim samochodem i gdzie :) 1.8 to nie jest szczyt marzen... nie jednym samochodem mozna im uciec jesli fakctycznie maja to pod maska.
PW Email Cytuj
Mariusz 
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 18:00     

Imię: Mariusz Damian
ZWM is my home napisał/a:
kto glupi ten glupi... myslisz ze jest jeden radiowoz na miescie? slyszales o radiostacjach, blokadach? napisalbym cos, ale łudźcie sie dalej ze mozecie rozpoznac wszystkich wywiadowcow na miescie :]

O kurde ! :D

To ja nawet takich informacji nie mam :D

?udzić się nie będziemy, bo i tak się nie doczekamy ... niesprawdzonych informacji :D

zakłopotany napisał/a:
Podobno jest tam taki jeden patrol że jak wpadniesz na nich to dopiero dowiesz się jak pracuje policja zanim człowiek się odezwie to oni juz wiedzą jak koles się nazywa z kim sie buja i co robi .

Grupa szybkiego reagowania ... tak się nazywa ten patrol. Podkomendni prewencji.
Ich działania są inicjowane w 90% z haseł informatorów.
PW Email Cytuj
p4cz3k 
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 18:23     

Imię: Marcin
prosze Panstwa...nei dyskutujemy tu o tym kto ma lepsze wiadomosci na temat informatorow policyjnych...

z tego co widze to temat porusza sprawy tzw "tajniakow" w gliwicach...wiec 3majmy sie tego ... a nie przechwalania sie kto wie wiecej ...

jesli kontroluja...widocznie maja ku temu jakies powody...wedlug mnie dobrze ze to robia...

wiec zakonczmy ta licytacje na temat posiadanych wiadomosci
PW Email Cytuj
ZWM is my home 
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 18:36     

ja radze włodarzom tego forum, ze jezeli nie chcecie miec wizyty smutnych panow to lepiej zablokujcie ten watek bo lawiruje on na granicy infomacji niejawnych...
... i dajcie sobie luz wszyscy wielcy rajdowcy w tunningowanych maluchach...
PW Cytuj
Mariusz 
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 19:11     

p4cz3k napisał/a:
kto ma lepsze wiadomosci na temat informatorow policyjnych...

A kto tu rozwija wątek informatorów ? Masz jakieś konkretne nazwiska ?
Lepiej nie podawaj ich publicznie, różni ludzie wchodzą na forum :) Mógłbyś ich (informatorów) narazić na utratę życia ;)

p4cz3k napisał/a:
jesli kontroluja...widocznie maja ku temu jakies powody...wedlug mnie dobrze ze to robia...

Bez powodu nie przeprowadza się akcji :) To raczej normalne i logiczne :)

ja radze włodarzom tego forum, ze jezeli nie chcecie miec wizyty smutnych panow to lepiej zablokujcie ten watek bo lawiruje on na granicy infomacji niejawnych...

Zapewniam Cię, że i policjanci zaglądają na to forum ;-)

A kto tu się ogłaszał takim mianem ?
PW Email Cytuj
ZWM is my home 
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 19:26     

Mariusz napisał/a:
Zapewniam Cię, że i policjanci zaglądają na to forum ;-)

wlasnie do tego nawiazuje...

Mariusz napisał/a:

A kto tu się ogłaszał takim mianem ?

to okreslenie tych wszystkich "Hołowczyców" ktorzy twierdza ze sa w stanie spieprzyc przed czarna furą!
PW Cytuj
p4cz3k 
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 21:31     

hmmm ... jedynie chce wam w delikatny sposob dac do zrozumienia...ze w tym temacie naprawde nalezy liczyc sie z tym co sie pisze ;-)

i prosze nie obrazac kierowcow maluchow ;)
PW Email Cytuj
Tonio 
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 22:41     

Kurde czuje sie urazony... koles mnie chyba obrazil, chociaz moj maluch jest raczej specyficzny a nie tuningowany

p4cz3k napisał/a:
i prosze nie obrazac kierowcow maluchow ;)

Dzieki p4cz3k za wstawiennictwo...

a co do panow tajniakow to mam nadzieje ze na mnie kwitow nie maja i mnie nie zatrzymaja... bo mogloby zle sie to dla mojego niebieskiego skonczyc...
PW Email Cytuj
PAKuS 
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 23:12     

Zaproszone osoby: 3
Imię: RAFA?
Tonio napisał/a:

NO I CO STEGO żE MALUCHY Są TEż TUNINGOWANA TUNING TO PODSTAWA W AUTACH
A JAK COś MASZ DO TUNUNKU JAKIEKOKOLWIEK ALTA TO TEZ MASZ PROBLEM DOMNIE
I JAK MORZESZ TO NIEOBRAżAJ MOICH KUMPLI CO SOBIE CHCą ALBO MAJą STUNINGOWANI JAKI KOLWIEK SAMOCHóD

i to jest kaki sposób moja wypowiedz na ten temat
PW Email www Cytuj
krystian 
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 23:13     

to okreslenie tych wszystkich "Hołowczyców" ktorzy twierdza ze sa w stanie spieprzyc przed czarna furą!
lanos byl ciemnozielony, octawia jest brazowa... a dzisiaj w knurowie widzialem ich w bialej octavii.
zakłopotany napisał/a:
mają pod maską 1.8 l na turbie lepiej nie uciekac
no to cie poniosla wyobraznia. w polsce nie ma radiowozu ze specjalnie montowana turbina. najszybszym autem policyjnym w naszym kraju nadal pozostaje ford mondeo 2,5 litra.
Mariusz napisał/a:
Bez powodu nie przeprowadza się akcji :) To raczej normalne i logiczne
no to chyba tylko dla ciebie jest to lo0giczne. bo jakos jak mnie zatrzymywali to watpie zeby mieli jakiekolwiek donosy na mnie:D lapia poprostu tych ktiorzy rzuca im sie w oczy. moze i zdarza im sie lapac konkretne auta o ktorych juz cos wiedza. ale z reguly sa to pojazdy przypadkowe
PW Email Cytuj
ZWM is my home 
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 23:19     

PAKuS napisał/a:
NO I CO STEGO żE MALUCHY Są TEż TUNINGOWANA TUNING TO PODSTAWA W AUTACH
A JAK COś MASZ DO TUNUNKU JAKIEKOKOLWIEK ALTA TO TEZ MASZ PROBLEM DOMNIE
I JAK MORZESZ TO NIEOBRAżAJ MOICH KUMPLI CO SOBIE CHCą ALBO MAJą STUNINGOWANI JAKI KOLWIEK SAMOCHóD

i to jest kaki sposób moja wypowiedz na ten temat

co napisales? ... bo jakos niewdziecznie czyta sie ten literacki rodzynek...

krystian napisał/a:
no to cie poniosla wyobraznia. w polsce nie ma radiowozu ze specjalnie montowana turbina. najszybszym autem policyjnym w naszym kraju nadal pozostaje ford mondeo 2,5 litra.

skad wiesz?? masz dane o kazdym aucie uzywanym przez polska policje w calym kraju??

krystian napisał/a:
no to chyba tylko dla ciebie jest to lo0giczne. bo jakos jak mnie zatrzymywali to watpie zeby mieli jakiekolwiek donosy na mnie:D lapia poprostu tych ktiorzy rzuca im sie w oczy. moze i zdarza im sie lapac konkretne auta o ktorych juz cos wiedza. ale z reguly sa to pojazdy przypadkowe

taka robota operacyjnych... trzeba sie z tym pogodzic jezeli zostanie sie zatrzymanym i przetrzepanym, jak ma sie czyste sumienie to nie ma sie co bac i obrazac na takie dzialania policji... wierz mi ze z reguly nie sa to przypadkowe pojazdy...
PW Cytuj
trunks 
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 23:43     

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
co do tego uciakania przed policją to wg mnie jest to głupota i tyle -_- . Nawet jak sie ma lepsze od policji auto.
PW Email Cytuj
p4cz3k 
Wysłany: Pią Paź 20, 2006 01:11     

Cytat:

tak na marginesie ... podobno gliwiccy policjanci mieli vectre z turbinka...tylko ja rozbili ;) ale to taki maly ot :)
PW Email Cytuj
kisia 
Wysłany: Pią Paź 20, 2006 01:18     

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
PAKuS, przestań krzyczeć i wyluzuj troche bo cos sie ostatnio nerwowy zrobiłeś, a reszte prosze o trzymanie sie tematu
PW Email Cytuj
krystian 
Wysłany: Pią Paź 20, 2006 01:25     

p4cz3k napisał/a:
podobno gliwiccy policjanci mieli vectre z turbinka
byla kiedys taka niebieska vectra b, tez jezdzili nia tajniacy, ale chyba drogowkowi tajniacy:) z tego co ja wiem to byla bez turbiny. nawet jak sie rozpedzala to nie bylo slychac tego "gwizdu" wlaczajacej sie turbiny tylko zwykly klekot 4 cylindrow:/
PW Email Cytuj
Tonio 
Wysłany: Pią Paź 20, 2006 01:28     

p4cz3k, nie pisz o blue Vectrze bo zaraz Mariusz cie opier.... ze mu po rodzinie jedziesz... ale masz racje MIELI :P
krystian napisał/a:
zakłopotany napisał/a:
mają pod maską 1.8 l na turbie lepiej nie uciekac

Synek ty to sie znasz kurde... przeca 1,8 T to jeden z najpopularniejszych standardowych silnikow grupy VW montownay w VW, Audi, Skodzie i Seacie... 150KM, a w Audi TT i Leonie Cupra 180 i 225... nie wiem czy Octavia RS tez nie miala 180... ale to taki OT w gwoli scislosci...

no a co do rzucania sie w oczy to kto widzial mojego malucha ten wie... wiec prosze o wiecej informacji na temat nieoznakowanych radiowozow... wiem ze fotoradary jezdza w Vectrze takiej hmm bordo??...
PW Email Cytuj
zakłopotany 
Wysłany: Pią Paź 20, 2006 12:29     

Tonio moze masz racje , ale pościgi są w rucu ulicznum nie na torze wyścigowym z prostym odcinkami.
Natomiast w takich samochodach to albo jedzie właściciel bogatej firmy a on nie ma powodów uciekać , bo przed czym , przed mandatem na który go stać , chyba że jego synalek zwedził bryke aby poszpanowac przed laskami i z głupoty ucieka a nie powiesz mi ze taki potrafi jeździć, natomiast (tak myśle) prawdziwy przestępca nie kupi takiej bryki na ktorą wszyscy się gapią.
PW Email Cytuj
Mariusz 
Wysłany: Pią Paź 20, 2006 16:14     

Ta vectra była ładna, niebieska ... tylko podczas pościgu na autostradzie przy dużej prędkości cieżąrówka wymusiła pierwszeństwo i uderzyli w dnią ... autko poszło hop siup, a policjanci odnieśli lekkie obrażenia, na szczęście.
A w tym aucie było faktycznie coś mocniejszego ... świstów żadnych nie było, to nie zachód ;)

Nie wiem czy wiecie, ale w fabryce Opla produkują auta na zamówienia Policji :) Właśnie ze specjalnymi silnikami, wzmocnieniami, itp. :)
PW Email Cytuj
Odpowiedz do tematu