Policja w Gliwicach i ich Skody |
Autor |
Wiadomość |
trunks
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 13:46
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
bardzo dobrze niech kontrolują |
|
|
|
|
zakłopotany
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 16:05
|

|
mają pod maską 1.8 l na turbie lepiej nie uciekac , jak dorwa to dopiero człowiek ma jazde znam to z wypowiedzi kolegi . chciał im uciec BMW 525 i nie dał rady , stracił prawko i jeszcze w sądzie dostał 1000zł |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 16:38
|
Smoczyca

Zaproszone osoby: 1
|
zakłopotany, hm... dziwne ze "jestes niby nowy" a od razu trafiles do tego tematu O_o mimo tego witam :) poza tym uciec sie da... wystarczy wiedziec jakim samochodem i gdzie :) 1.8 to nie jest szczyt marzen... nie jednym samochodem mozna im uciec jesli fakctycznie maja to pod maska. |
|
|
|
|
Mariusz
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 18:00
|

Imię: Mariusz Damian
|
ZWM is my home napisał/a: | kto glupi ten glupi... myslisz ze jest jeden radiowoz na miescie? slyszales o radiostacjach, blokadach? napisalbym cos, ale łudźcie sie dalej ze mozecie rozpoznac wszystkich wywiadowcow na miescie :] |
O kurde ! :D
To ja nawet takich informacji nie mam :D
?udzić się nie będziemy, bo i tak się nie doczekamy ... niesprawdzonych informacji :D
zakłopotany napisał/a: | Podobno jest tam taki jeden patrol że jak wpadniesz na nich to dopiero dowiesz się jak pracuje policja zanim człowiek się odezwie to oni juz wiedzą jak koles się nazywa z kim sie buja i co robi . |
Grupa szybkiego reagowania ... tak się nazywa ten patrol. Podkomendni prewencji.
Ich działania są inicjowane w 90% z haseł informatorów. |
|
|
|
|
p4cz3k
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 18:23
|

Imię: Marcin
|
prosze Panstwa...nei dyskutujemy tu o tym kto ma lepsze wiadomosci na temat informatorow policyjnych...
z tego co widze to temat porusza sprawy tzw "tajniakow" w gliwicach...wiec 3majmy sie tego ... a nie przechwalania sie kto wie wiecej ...
jesli kontroluja...widocznie maja ku temu jakies powody...wedlug mnie dobrze ze to robia...
wiec zakonczmy ta licytacje na temat posiadanych wiadomosci |
|
|
|
|
ZWM is my home
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 18:36
|

|
ja radze włodarzom tego forum, ze jezeli nie chcecie miec wizyty smutnych panow to lepiej zablokujcie ten watek bo lawiruje on na granicy infomacji niejawnych...
... i dajcie sobie luz wszyscy wielcy rajdowcy w tunningowanych maluchach... |
|
|
|
|
Mariusz
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 19:11
|

|
p4cz3k napisał/a: | kto ma lepsze wiadomosci na temat informatorow policyjnych... |
A kto tu rozwija wątek informatorów ? Masz jakieś konkretne nazwiska ?
Lepiej nie podawaj ich publicznie, różni ludzie wchodzą na forum :) Mógłbyś ich (informatorów) narazić na utratę życia ;)
p4cz3k napisał/a: | jesli kontroluja...widocznie maja ku temu jakies powody...wedlug mnie dobrze ze to robia... |
Bez powodu nie przeprowadza się akcji :) To raczej normalne i logiczne :)
ZWM is my home napisał/a: | ja radze włodarzom tego forum, ze jezeli nie chcecie miec wizyty smutnych panow to lepiej zablokujcie ten watek bo lawiruje on na granicy infomacji niejawnych... |
Zapewniam Cię, że i policjanci zaglądają na to forum ;-)
ZWM is my home napisał/a: | ... i dajcie sobie luz wszyscy wielcy rajdowcy w tunningowanych maluchach... |
A kto tu się ogłaszał takim mianem ? |
|
|
|
|
ZWM is my home
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 19:26
|

|
Mariusz napisał/a: | Zapewniam Cię, że i policjanci zaglądają na to forum ;-) |
wlasnie do tego nawiazuje...
Mariusz napisał/a: | ZWM is my home napisał/a:
... i dajcie sobie luz wszyscy wielcy rajdowcy w tunningowanych maluchach...
A kto tu się ogłaszał takim mianem ? |
to okreslenie tych wszystkich "Hołowczyców" ktorzy twierdza ze sa w stanie spieprzyc przed czarna furą! |
|
|
|
|
p4cz3k
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 21:31
|

|
hmmm ... jedynie chce wam w delikatny sposob dac do zrozumienia...ze w tym temacie naprawde nalezy liczyc sie z tym co sie pisze ;-)
i prosze nie obrazac kierowcow maluchow ;) |
|
|
|
|
Tonio
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 22:41
|

|
ZWM is my home napisał/a: | ... i dajcie sobie luz wszyscy wielcy rajdowcy w tunningowanych maluchach... |
Kurde czuje sie urazony... koles mnie chyba obrazil, chociaz moj maluch jest raczej specyficzny a nie tuningowany
p4cz3k napisał/a: | i prosze nie obrazac kierowcow maluchow ;) |
Dzieki p4cz3k za wstawiennictwo...
a co do panow tajniakow to mam nadzieje ze na mnie kwitow nie maja i mnie nie zatrzymaja... bo mogloby zle sie to dla mojego niebieskiego skonczyc... |
|
|
|
|
PAKuS
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 23:12
|

Zaproszone osoby: 3
Imię: RAFA?
|
Tonio napisał/a: | ZWM is my home napisał/a:
... i dajcie sobie luz wszyscy wielcy rajdowcy w tunningowanych maluchach...
|
NO I CO STEGO żE MALUCHY Są TEż TUNINGOWANA TUNING TO PODSTAWA W AUTACH
A JAK COś MASZ DO TUNUNKU JAKIEKOKOLWIEK ALTA TO TEZ MASZ PROBLEM DOMNIE
I JAK MORZESZ TO NIEOBRAżAJ MOICH KUMPLI CO SOBIE CHCą ALBO MAJą STUNINGOWANI JAKI KOLWIEK SAMOCHóD
i to jest kaki sposób moja wypowiedz na ten temat |
|
|
|
|
krystian
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 23:13
|

|
ZWM is my home napisał/a: | to okreslenie tych wszystkich "Hołowczyców" ktorzy twierdza ze sa w stanie spieprzyc przed czarna furą! | lanos byl ciemnozielony, octawia jest brazowa... a dzisiaj w knurowie widzialem ich w bialej octavii. zakłopotany napisał/a: | mają pod maską 1.8 l na turbie lepiej nie uciekac | no to cie poniosla wyobraznia. w polsce nie ma radiowozu ze specjalnie montowana turbina. najszybszym autem policyjnym w naszym kraju nadal pozostaje ford mondeo 2,5 litra. Mariusz napisał/a: | Bez powodu nie przeprowadza się akcji :) To raczej normalne i logiczne | no to chyba tylko dla ciebie jest to lo0giczne. bo jakos jak mnie zatrzymywali to watpie zeby mieli jakiekolwiek donosy na mnie:D lapia poprostu tych ktiorzy rzuca im sie w oczy. moze i zdarza im sie lapac konkretne auta o ktorych juz cos wiedza. ale z reguly sa to pojazdy przypadkowe |
|
|
|
|
ZWM is my home
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 23:19
|

|
PAKuS napisał/a: | NO I CO STEGO żE MALUCHY Są TEż TUNINGOWANA TUNING TO PODSTAWA W AUTACH
A JAK COś MASZ DO TUNUNKU JAKIEKOKOLWIEK ALTA TO TEZ MASZ PROBLEM DOMNIE
I JAK MORZESZ TO NIEOBRAżAJ MOICH KUMPLI CO SOBIE CHCą ALBO MAJą STUNINGOWANI JAKI KOLWIEK SAMOCHóD
i to jest kaki sposób moja wypowiedz na ten temat |
co napisales? ... bo jakos niewdziecznie czyta sie ten literacki rodzynek...
krystian napisał/a: | no to cie poniosla wyobraznia. w polsce nie ma radiowozu ze specjalnie montowana turbina. najszybszym autem policyjnym w naszym kraju nadal pozostaje ford mondeo 2,5 litra. |
skad wiesz?? masz dane o kazdym aucie uzywanym przez polska policje w calym kraju??
krystian napisał/a: | no to chyba tylko dla ciebie jest to lo0giczne. bo jakos jak mnie zatrzymywali to watpie zeby mieli jakiekolwiek donosy na mnie:D lapia poprostu tych ktiorzy rzuca im sie w oczy. moze i zdarza im sie lapac konkretne auta o ktorych juz cos wiedza. ale z reguly sa to pojazdy przypadkowe |
taka robota operacyjnych... trzeba sie z tym pogodzic jezeli zostanie sie zatrzymanym i przetrzepanym, jak ma sie czyste sumienie to nie ma sie co bac i obrazac na takie dzialania policji... wierz mi ze z reguly nie sa to przypadkowe pojazdy... |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 23:43
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
co do tego uciakania przed policją to wg mnie jest to głupota i tyle -_- . Nawet jak sie ma lepsze od policji auto. |
|
|
|
|
p4cz3k
Wysłany: Pią Paź 20, 2006 01:11
|

|
Cytat: | no to cie poniosla wyobraznia. w polsce nie ma radiowozu ze specjalnie montowana turbina. najszybszym autem policyjnym w naszym kraju nadal pozostaje ford mondeo 2,5 litra. |
tak na marginesie ... podobno gliwiccy policjanci mieli vectre z turbinka...tylko ja rozbili ;) ale to taki maly ot :) |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Pią Paź 20, 2006 01:18
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
PAKuS, przestań krzyczeć i wyluzuj troche bo cos sie ostatnio nerwowy zrobiłeś, a reszte prosze o trzymanie sie tematu |
|
|
|
|
krystian
Wysłany: Pią Paź 20, 2006 01:25
|

|
p4cz3k napisał/a: | podobno gliwiccy policjanci mieli vectre z turbinka | byla kiedys taka niebieska vectra b, tez jezdzili nia tajniacy, ale chyba drogowkowi tajniacy:) z tego co ja wiem to byla bez turbiny. nawet jak sie rozpedzala to nie bylo slychac tego "gwizdu" wlaczajacej sie turbiny tylko zwykly klekot 4 cylindrow:/ |
|
|
|
|
Tonio
Wysłany: Pią Paź 20, 2006 01:28
|

|
p4cz3k, nie pisz o blue Vectrze bo zaraz Mariusz cie opier.... ze mu po rodzinie jedziesz... ale masz racje MIELI :P krystian napisał/a: | zakłopotany napisał/a:
mają pod maską 1.8 l na turbie lepiej nie uciekac
no to cie poniosla wyobraznia. w polsce nie ma radiowozu ze specjalnie montowana turbina. najszybszym autem policyjnym w naszym kraju nadal pozostaje ford mondeo 2,5 litra. |
Synek ty to sie znasz kurde... przeca 1,8 T to jeden z najpopularniejszych standardowych silnikow grupy VW montownay w VW, Audi, Skodzie i Seacie... 150KM, a w Audi TT i Leonie Cupra 180 i 225... nie wiem czy Octavia RS tez nie miala 180... ale to taki OT w gwoli scislosci...
no a co do rzucania sie w oczy to kto widzial mojego malucha ten wie... wiec prosze o wiecej informacji na temat nieoznakowanych radiowozow... wiem ze fotoradary jezdza w Vectrze takiej hmm bordo??... |
|
|
|
|
zakłopotany
Wysłany: Pią Paź 20, 2006 12:29
|

|
Tonio moze masz racje , ale pościgi są w rucu ulicznum nie na torze wyścigowym z prostym odcinkami.
Natomiast w takich samochodach to albo jedzie właściciel bogatej firmy a on nie ma powodów uciekać , bo przed czym , przed mandatem na który go stać , chyba że jego synalek zwedził bryke aby poszpanowac przed laskami i z głupoty ucieka a nie powiesz mi ze taki potrafi jeździć, natomiast (tak myśle) prawdziwy przestępca nie kupi takiej bryki na ktorą wszyscy się gapią. |
|
|
|
|
Mariusz
Wysłany: Pią Paź 20, 2006 16:14
|

|
Ta vectra była ładna, niebieska ... tylko podczas pościgu na autostradzie przy dużej prędkości cieżąrówka wymusiła pierwszeństwo i uderzyli w dnią ... autko poszło hop siup, a policjanci odnieśli lekkie obrażenia, na szczęście.
A w tym aucie było faktycznie coś mocniejszego ... świstów żadnych nie było, to nie zachód ;)
Nie wiem czy wiecie, ale w fabryce Opla produkują auta na zamówienia Policji :) Właśnie ze specjalnymi silnikami, wzmocnieniami, itp. :) |
|
|
|
|
|