Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Frycek
Nie Lut 12, 2006 11:54
przebrała miarka
Autor Wiadomość
madziar 
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 08:39     

dorotko uważasz że osoby które się tu wypowiedziały nie potrafią się wypowiadać w cywilizowany sposób? trudno. To twoje zdanie. Moze ci co się wypowiedzieli wcześniej po prostu zostali potraktowani jak ja wczoraj (skasowano moją wypowiedź) :mad: Mogę się tu wypowiadać tylko na temat kremów, szamponów i odżywek, tylko czy o to chodziło autorowi forum? Przydałby się wolność słowa. Ja powiedziałam na ten temat już wszystko.
PW Email
Dorotka 
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 08:45     

wolf napisał/a:
to moze ankiete zrobic czy jest dobrym moderatorem czy nie
no rewelacyjny pomysł - mamy już temat "Piotrulek jest do bani", zróbmy jeszcze ankietę, potem zróbmy jeszcze tarczę ze zdjęciem Piotrulka do której będzie można rzucać lotkami na spotkaniach forumowych, a najlepiej wogóle zmińmy nazwę forum na "Gliwiczanie kontra Piotrulek".....
madziar napisał/a:
uważasz że osoby które się tu wypowiedziały nie potrafią się wypowiadać w cywilizowany sposób?
uważam, że mogły na ten temat napisać w temacie, który do tego jest stworzony, mogły zwrócić się w tej sprawie do adminów a nie robić polowanie na czarownice w takim stylu - napisałam to już parę razy ale jakoś niektórym czytającym wyraźnie to umyka
PW
madziar 
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 08:53     

:znudzony:
PW Email
frohike 
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 09:22     

Dorotka napisał/a:
uważam, że mogły na ten temat napisać w temacie, który do tego jest stworzony, mogły zwrócić się w tej sprawie do adminów a nie robić polowanie na czarownice w takim stylu - napisałam to już parę razy ale jakoś niektórym czytającym wyraźnie to umyka

widac to jest tylko twoje zdanie bo gdyby rzesza modkow tez tak uwazala to temat juz dawno zostalby scalony :)
osobiscie juz kilka razy byly klotnie zwiazane z OT i nie podoba mi sie to bardzo

bo znikaja tylko OT powodujace goraca dyskucje a nie znikaja OT o (...) maryni

nawet Dana pisala ze nie wypowiada sie w drazliwych topikach bo jej posty znikaja a nie spotkalem sie z tym aby Dana kiedykolwiek obrazila kogos w swoim poscie
PW Email
Dorotka 
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 09:31     

kobi napisał/a:
1. Topik ten jest wynikiem walki miedzy wolfem a Piotrulkiem a nie rzeczową sprawą.
2. No tak, jak my możemy śmieć usuwać czyjeś posty? Rozpiździjmy całe to forum i już. Po co jakiekolwiek tematy? Zróbmy tylko jeden topik i każdy będzie pisał co chciał, zero kasowania, cenzury... bo po co? Moze zlikwidować funkcję moderatora?

że przypomne zdanie jednego z modków na ten temat ;)
Oczywiście, że już kilka razy były kłótnie na ten temat - i wcale nie sądzę że są bezzasadne czy niepotrzebne. Jak najbardziej trzeba w jakiś sposób sprawę załatwić. Mnie się poprostu nie podoba zakładanie tematu "przeciw" jakiejś osobie, szczególnie jak tej osoby akurat nie ma i nie może się odnieść do tego co się o niej wypisuje.
PW
Aither 
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 11:06     
Smoczyca

Zaproszone osoby: 1
Dorotka napisał/a:
które wcześniej jakoś nie narzekały a teraz nagle kreują się na wojowników o wolność słowa

Chwilunie... zimna wojna trwa nadal od kiedy starzy modowie zrezygnowali z pelnienia tej funkcji bo z adminami sie dogadac nie szlo... nie wiem czy w tedy bylas juz czy nie... ale te sprawy byly juz poruszane znacznie wczesniej ale... jak ja robilam burde o to to wszystkie posty moje tez zniknely z topica "moderatorzy" zostaly tylko takie z ktoprych wynika ze czepialam sie o nic bo wszystko bylo cacy i super... a ja taka zla i niedobra sie nagle czepiam... dalej wnioskuje abys zapoznala sie z sytuacja...

Dorotka napisał/a:
szczególnie jak tej osoby akurat nie ma i nie może się odnieść do tego co się o niej wypisuje.

tutaj sie nie zgodze Piotrulek byl na forum w tym czasie i na pewno "psy" doniesli mu juz o tym topicku...
PW Email
Frycek 
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 11:54     

Zaproszone osoby: 1
Imię: Mariusz
Post zablokowany
PW Email
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi