Zamknięty przez: Frycek Nie Lut 12, 2006 11:54 |
przebrała miarka |
Autor |
Wiadomość |
madziar
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 08:39
|

|
dorotko uważasz że osoby które się tu wypowiedziały nie potrafią się wypowiadać w cywilizowany sposób? trudno. To twoje zdanie. Moze ci co się wypowiedzieli wcześniej po prostu zostali potraktowani jak ja wczoraj (skasowano moją wypowiedź) :mad: Mogę się tu wypowiadać tylko na temat kremów, szamponów i odżywek, tylko czy o to chodziło autorowi forum? Przydałby się wolność słowa. Ja powiedziałam na ten temat już wszystko. |
|
|
|
|
Dorotka
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 08:45
|

|
wolf napisał/a: | to moze ankiete zrobic czy jest dobrym moderatorem czy nie | no rewelacyjny pomysł - mamy już temat "Piotrulek jest do bani", zróbmy jeszcze ankietę, potem zróbmy jeszcze tarczę ze zdjęciem Piotrulka do której będzie można rzucać lotkami na spotkaniach forumowych, a najlepiej wogóle zmińmy nazwę forum na "Gliwiczanie kontra Piotrulek".....
madziar napisał/a: | uważasz że osoby które się tu wypowiedziały nie potrafią się wypowiadać w cywilizowany sposób? | uważam, że mogły na ten temat napisać w temacie, który do tego jest stworzony, mogły zwrócić się w tej sprawie do adminów a nie robić polowanie na czarownice w takim stylu - napisałam to już parę razy ale jakoś niektórym czytającym wyraźnie to umyka |
|
|
|
|
madziar
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 08:53
|

|
|
|
|
|
frohike
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 09:22
|

|
Dorotka napisał/a: | uważam, że mogły na ten temat napisać w temacie, który do tego jest stworzony, mogły zwrócić się w tej sprawie do adminów a nie robić polowanie na czarownice w takim stylu - napisałam to już parę razy ale jakoś niektórym czytającym wyraźnie to umyka |
widac to jest tylko twoje zdanie bo gdyby rzesza modkow tez tak uwazala to temat juz dawno zostalby scalony :)
osobiscie juz kilka razy byly klotnie zwiazane z OT i nie podoba mi sie to bardzo
bo znikaja tylko OT powodujace goraca dyskucje a nie znikaja OT o (...) maryni
nawet Dana pisala ze nie wypowiada sie w drazliwych topikach bo jej posty znikaja a nie spotkalem sie z tym aby Dana kiedykolwiek obrazila kogos w swoim poscie |
|
|
|
|
Dorotka
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 09:31
|

|
kobi napisał/a: | 1. Topik ten jest wynikiem walki miedzy wolfem a Piotrulkiem a nie rzeczową sprawą.
2. No tak, jak my możemy śmieć usuwać czyjeś posty? Rozpiździjmy całe to forum i już. Po co jakiekolwiek tematy? Zróbmy tylko jeden topik i każdy będzie pisał co chciał, zero kasowania, cenzury... bo po co? Moze zlikwidować funkcję moderatora? |
że przypomne zdanie jednego z modków na ten temat ;)
Oczywiście, że już kilka razy były kłótnie na ten temat - i wcale nie sądzę że są bezzasadne czy niepotrzebne. Jak najbardziej trzeba w jakiś sposób sprawę załatwić. Mnie się poprostu nie podoba zakładanie tematu "przeciw" jakiejś osobie, szczególnie jak tej osoby akurat nie ma i nie może się odnieść do tego co się o niej wypisuje. |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 11:06
|
Smoczyca

Zaproszone osoby: 1
|
Dorotka napisał/a: | które wcześniej jakoś nie narzekały a teraz nagle kreują się na wojowników o wolność słowa |
Chwilunie... zimna wojna trwa nadal od kiedy starzy modowie zrezygnowali z pelnienia tej funkcji bo z adminami sie dogadac nie szlo... nie wiem czy w tedy bylas juz czy nie... ale te sprawy byly juz poruszane znacznie wczesniej ale... jak ja robilam burde o to to wszystkie posty moje tez zniknely z topica "moderatorzy" zostaly tylko takie z ktoprych wynika ze czepialam sie o nic bo wszystko bylo cacy i super... a ja taka zla i niedobra sie nagle czepiam... dalej wnioskuje abys zapoznala sie z sytuacja...
Dorotka napisał/a: | szczególnie jak tej osoby akurat nie ma i nie może się odnieść do tego co się o niej wypisuje. |
tutaj sie nie zgodze Piotrulek byl na forum w tym czasie i na pewno "psy" doniesli mu juz o tym topicku... |
|
|
|
|
Frycek
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 11:54
|

Zaproszone osoby: 1
Imię: Mariusz
|
|
|