Przedszkola z odziałami integracyjnymi - opinie? |
Autor |
Wiadomość |
kropka75
Wysłany: Czw Cze 14, 2012 08:32 Przedszkola z odziałami integracyjnymi - opinie?
|

|
Witam.
W naszym mieście są trzy przedszkola publiczne z oddziałami integracyjnymi, na ulicach: Mickiewicza, Sienkiewicza i Górnych Wałów.
Chodzą tam Wasze dzieci? Możecie coś o nich napisać?
Z rozmów tel. na dzień dobry najmniej pasuje mi to na Mickiewicza. Najbardziej na Sienkiewicza. Odwrotnie proporcjonalnie do atrakcyjnej odległości od domu, pech. :)
Każda opinia mile widziane.
Nie ukrywam, że najważniejsze byłyby opinie rodziców dzieci niepełnosprawnych.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
llaneta
Wysłany: Wto Cze 19, 2012 10:16
|

|
Moja córa chodziła do przedszkola na Mickiewicza i byłam mega zadowolona , dziecko chciało rano wstać i być pierwsze a jak odbierałam to nie chciała iść do domu .Myślę że po rozmowie telefonicznej trudno wybrać przedszkole bo rozmawia się z dyrektorką przedszkola która nie zajmuje się na stałe dziećmi . |
|
|
|
|
Lama71
Wysłany: Nie Paź 21, 2012 17:08
|

|
Mój syn chodził na Sienkiewicza. Bardzo był zadowolony. Bardzo duży teren wokół przedszkola, zacieniony. Dobry dojazd, naprawdę kapitalne miejsce. Odbierając dziecko, można wyskoczyć do parku naprzeciwko. |
|
|
|
|
kropka75
Wysłany: Pią Sty 11, 2013 11:05
|

|
Dziękuję za odp.
Rozważam dwie opcje właśnie. Te, które skomentowaliście. :)
Nie chcę wybrać przez telefon, ale chciałam się najpierw rozeznać w rozmowie z dyrekcją. A z tej (na Mickiewicza) nic nie wynikało, bo pani dyrektor tam mało komunikatywna. Miałam wrażenie, że robi mi łaskę w tej rozmowie i najchętniej wypchnęłaby dziecko, nim z nim przyszłam.
Ale już taki czas, że można iść osobiście.
Wcześniej nie chcieli się umawiać. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
 |
|