p4cz3k Wysłany: Wto Paź 09, 2007 14:57 muzyka / glosniki / dvd / potrzebna porada...
Imię: Marcin Dołączył: 08 Lip 2005 Skąd: Gliwice - Asnyka
no wlasnie...jak wybrac glosniki ? karte dzwiekowa ? jak polaczyc dvd,tv z komputerem rownoczesnie i cieszyc sie wysoka jakoscia dzwieku ?
przyznam sie ze bardzo spodobaly mi sie nastepujace glosniki :
h t t p;//w w w 1klik, p l/sklep/Glosniki_5_1_subwoofer_5_satelit/Glosniki_GENIUS_SW_HF_5_1_5000_Home_Theater_dark_wood_ciemne_drewno/c380/p880214/]glosniki
i kolejne pytanie...o ile wazne jest rozmieszczenie glosnikow w trybie 5.1 ? aby faktycznie cieszyc sie jakoscia dzwieku "przestrzennego"
dodatkowo jak najlepiej podlaczyc tv czy tez dvd aby moc ogladac np film ktory mam na pc przy pomocy tv (rozumiem ze wystarczy wyjscie tv na karcie graficznej i odpowiedni kabel ?:P )
podsumowujac...chodzi mi szanowni uzytkownicy o to abyscie wyrazili swoja opinie w nastepujacych kwestiach :
zakupu karty dzwiekowej
zakupu glosnikow
zakupu dvd
polaczeniu tego w jedna calosc
---
a jesli chodzi o cel moich dzialan to - chce sobie w domku stworzyc cos w rodzaju wszechstronnego zestawu multimedialnego ... komputer / tv / dvd / film / muzyka / etc itd .... mysle ze zmianami w pc sobie poradze (nowa plyta / procek / grafika / pamiec ) ale nigdy nie bawilem sie takimi rzeczemi jak kina domowe etc ...
dziekuja za wszelka pomoc :)
Ostatnio zmieniony przez p4cz3k Wto Paź 09, 2007 15:41, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum