Nowy Porządek Świata ! |
Autor |
Wiadomość |
Jacek_s
Wysłany: Nie Maj 03, 2009 14:08 Nowy Porządek Świata !
|
Imię: Jacek
|
Bardzo Ciekawa Prawda !
Chciałbym aby każdy to zobaczył !
h t t p;//video.google, c o m/videoplay?docid=8924421560692332219&hl=pl |
|
|
|
|
krzys
Wysłany: Nie Maj 03, 2009 15:28
|
Imię: Krzyś
|
juz to widziałem pare lat temu, to nie jest głupi film moim zdaniem ... |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Nie Maj 03, 2009 20:57
|
Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
moze prawda moze nie....na mnie to bezposrednio nie wplywa, tak samo jak i jak nie mam na to wplywu - mozna to jako ciekawostke potraktować...Jacku serio sie az tak tymi rzeczami ekscytujesz ? |
|
|
|
|
krzys
Wysłany: Nie Maj 03, 2009 21:03
|
Imię: Krzyś
|
niewiem jak Jacek, mnie takie rzeczy ciekawią nie powiem, ale ja jednak widziałem inny film, o tej całej organizacji Nowego Porzadku Świata ... |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Nie Maj 03, 2009 21:54
|
|
no mnie tez ciekawią, ale bez przesadyzmu :) |
|
|
|
|
Jacek_s
Wysłany: Pon Maj 04, 2009 10:05
|
|
Wiecie marzy mi się posada jako jeden z MASONÓW ale żeby być dla nich pożytecznym muszę mieć wpływ na znaczną grupę ludzi.
Wtedy oni mnie zechcą a ja będę realizował ich program Nowego Porządku Świata.
Kurcze lepiej być po stronie wilka niż owcy. |
|
|
|
|
Jacek_s
Wysłany: Pon Maj 04, 2009 16:53
|
|
Rockefeller: Internet stanowi największe zagrożenie dla bezpieczeństwa narodowego
Jay Rockefeller, bratanek bankiera Dawida Rockefellera i dawny przewodniczący senackiego komitetu wywiadowczego powiedział, że Internet stanowi poważne zagrożenie dla bezpieczeństwa narodowego. Rockefeller nie jest osamotniony w tym poglądzie.
Wierzy on, że Internet stanowi "numer jeden w kwestii krajowego bezpieczeństwa", a jego zdanie podzielają dawny dyrektor Narodowego Wywiadu - Mike McConnell i obecny powołany za prezydentury Obamy - dyrektor Dennis Cutler Blair.
"To zgadnienie prawie zmusza do zadania sobie pytania, czy nie byłoby lepiej gdyby Internet nigdy nie został wynaleziony" - rozmyśla Rockefeller.
Czy kogoś jeszcze dziwą takie słowa? Mnie nie dziwią. Internet rzeczywiście jest bardzo niewygodny dla Bilderbergów, wpływowych jednostek, giełdy, siewców propagandy lub tych, którzy chcą skrywać niewygodne fakty pod płaszczykiem oficjalnej prawdy. Stanowi ostatni bastion rzetelnych informacji i pozwala na swobodną wymianę poglądów czy jednoczenie się w danej sprawie. Nie może zatem dziwić fakt, że potężne korporacje, lobby rządu cieni chcą zagarnąć ten ostatni skrawek wolnego świata. Swobodny dostęp do internetu powinien być broniony za wszelką cenę bez względu na koszta.
P.S.Pierwszy atak już jest 3 maja tego roku internauci się sprzeciwiali a mnie ubawiły media : pokazując ludzi jako piratów a wiec TYCH Z?YCH.
h t t p;//w w w prisonplanet, c o m/rockefeller-internet-is-%E2%80%9Cnumber-one-national-hazard%E2%80%9D.html |
|
|
|
|
Lama71
Wysłany: Pon Maj 04, 2009 22:40
|
|
Jacku, odpocznij czasem od komputera. Na świecie jest tyle pięknych, wartych zobaczenia rzeczy. Są ludzie, których warto poznać. Są kobiety.
Odchodząc choć czasem od komputera sprawiamy, że świat jaki widzimy, jest znacznie lepszy, prawdziwszy. |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Wto Maj 05, 2009 06:36
|
|
Jacek_s napisał/a: | Internet stanowi największe zagrożenie dla bezpieczeństwa narodowego |
moze miał na mysli ataki hackerskie a nie wolny przeplyw informacji ? |
|
|
|
|
Jacek_s
Wysłany: Sro Maj 06, 2009 08:59
|
|
Manipulacja TVP w sprawie pakietu telekomunikacyjnego!
h t t p;//w w w youtube, c o m/watch?v=p469_2Ab0A4&eurl=http%3A%2F%2Fwolnemedia.net%2F&feature=player_embedded
Żebyście umieli zrozumieć gdzie tu jest haczyk musicie dobrze wsłuchać się i kilka razy obejrzeć. |
|
|
|
|
sebek
Wysłany: Sro Maj 06, 2009 09:23
|
|
Lama71 napisał/a: | Jacku, odpocznij czasem od komputera. Na świecie jest tyle pięknych, wartych zobaczenia rzeczy. Są ludzie, których warto poznać. Są kobiety.
Odchodząc choć czasem od komputera sprawiamy, że świat jaki widzimy, jest znacznie lepszy, prawdziwszy. |
święte słowa, tylko wiesz jak ciężko zamienić swoje przyzwyczajenia, ja już od ponad roku obiecuję sobie że skończe to auto i koniec z samochodami, a jakoś tego auta skończyc nie umię bo wiecznie coś bym jeszcze zmieniał :/
ale próbować trzeba, Jacek wierzymy w CIEBIE dasz radę :ok: |
|
|
|
|
MacSen
Wysłany: Czw Maj 07, 2009 01:19
|
Imię: Matthias
|
Boże widzisz i nie grzmisz.
Kto zdrowy ogląda ogłupiacza (telewizję).
Pudło u nas w domu stoi i....robi za podstawkę bo nikt niema czasu na oglądanie. |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Czw Maj 07, 2009 06:29
|
|
starsi ludzie ogladają co na kompach sie nie znają... |
|
|
|
|
Jacek_s
Wysłany: Czw Maj 07, 2009 08:23
|
|
-Zauważyłem że młodzi nie oglądają TV.
Nie że nie maja czasu ale nie są jakby nauczeni.
-Teraz jest atak na Internet ( ktoś powiedział ostatni wolny bastion,
nie do końca się z NI? zgadzam ).
I zadziwiacie mnie, dlaczego tak BIERNIE pozwalacie ?.
To prawda niestety że młodzi są bierni nie biorą spraw w swoje ręce,
boją się ludzi, boją się życia.
To starsze pokolenie za młodych wszytko musi robić :(
Nic dziwnego, że tą cała społeczność ktoś musi prowadzić nie koniecznie dobrze a Świadomie w ślepe uliczki bo i tak wyskoczą z kasy jak im się będzie kazać ( ja to tak widzę ).
Moim faworytem jest jedna z firm całej ośmiornicy NWO jakim jest firma MONSANTO. Niestety w Gliwicach tylko FEMA ( druga noga ośmiornicy).
P.S. Postaram się robić w przyszłośći dla NWO Wiem po co są i co robią
I nawet jak wam powiem i tak ślepo będziecie robić co wam będzie się kazać :).
( dopisze że straciłem wiarę w człowieka teraz będę człowieka gnoić bo też pozwalacie). Decyzję podjołem dziś nie tylko z powodu co tu przeczytałem. |
|
|
|
|
sebek
Wysłany: Czw Maj 07, 2009 14:49
|
|
po co oglądać TV jak tam same pierdoły ?
albo jakaś wojna, albo jakaś zaraza, albo ktoś kogos za***bił, w kółko to samo i ta manipulacja faktami.....miałem nieprzyjemność poznać od kuchni
wole iść sobie pochodzić z psem po łące, lepiej na zdrowiu wyjdę, i tobie radzę to samo ;) |
|
|
|
|
MacSen
Wysłany: Czw Maj 07, 2009 21:05
|
Imię: Matthias
|
Jacek_s napisał/a: |
P.S. Postaram się robić w przyszłośći dla NWO Wiem po co są i co robią
I nawet jak wam powiem i tak ślepo będziecie robić co wam będzie się kazać :).
( dopisze że straciłem wiarę w człowieka teraz będę człowieka gnoić bo też pozwalacie). Decyzję podjołem dziś nie tylko z powodu co tu przeczytałem. |
Jacku..udowadniasz nam jak to wszędzie nami manipulują… ale wiesz najlepsze jajo w tym że to ty jesteś manipulowany pisząc takie „mondre” teksty.
Telewizja… jest masa lepszych rzeczy niż zaglądanie w pudło tak jak pisze Sebek ( polać mu)
Internet… wiesz zdrowy człowiek Internet wykorzystuje do komunikacji, nauki, rozrywki online ( np. RF Online) zaś wyszukiwanie bez obrazy pierdół i głupot to już dla mnie strata czasu ewidentnie i transferów.
Przykleiłeś się do MONSANTO ..a czy chociaż wiesz że dzięki temu koncernowi jest prowadzone wiele badań związanych z nowoczesnym rolnictwem i biotechnologią. Czy jesteś świadom tego że dzięki ich badaniom wykluczone zostało wiele chorób które powodowały poważne straty w rolnictwie … nie nie sądze że wiesz. Ty widzisz tylko tyle że to ogromna korporacja która podobno szkodzi … tylko pytanie komu. A wziąłeś pod uwagę że ten niby „zły wielki brat” udostępnia wyniki swoich badań nie … dla ciebie to oni są źli. Zbyt mało wiesz o nich by tak jak reszta szukających spisku wypisywać no sorry ale Bełkot.
FEMA…też nieźle wyskoczyłeś co ma do tego spisku agencja powołana przez Cartera w celu zapobiegania i przeciwdziałania oraz likwidowania skutków zagrożeń czasu pokoju…
I tak na koniec …jedyną metodą manipulacji jest posiadanie wiedzy …
Zresztą pozwól że zacytuję ci fragment „ Art. Of War”
…. Kto nie posiada mądrości Sage, nie potrafi korzystać ze szpiegów. Kto nie jest dobroduszny i prawy, nie może zatrudniać szpiegów. Kto nie jest wnikliwy i bystry, nie potrafi dostrzec treści w raportach wywiadowczych. Wnikliwość i raz jeszcze wnikliwość. Nie ma kraju który by nie zatrudniał szpiegów…
Jak to zrozumiesz … to twój problem. |
Ostatnio zmieniony przez MacSen Czw Maj 07, 2009 21:06, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Lama71
Wysłany: Czw Maj 07, 2009 22:26
|
|
"Magnokraft" , " .. cos tam cośtam czyli metry nad poziomem morza".. itd.. Jacku ja lubię Ciebie czytać, bo masz swój klimat. Który mi sie podoba.
Ale nie sil sie na takie wyjazdy, jak to nad światem wiszą wielkie i złe korporacje. To pachnie Paragrafem 22 (taka książka). Albo Hitlerem (choć on mówił o Żydzie).
Jacek_s napisał/a: | dopisze że straciłem wiarę w człowieka teraz będę człowieka gnoić bo też pozwalacie). Decyzję podjołem dziś nie tylko z powodu co tu przeczytałem. |
i co chcesz tym gnojeniem pokazać, że mas zproblem ze sobą? Że jest CI źle? Odpocznij, zmień klimat, otoczenie, znajomych, Kup sobie kota (jak nie masz) albo psa (jak masz już kota). Ale rusz trochę głową, właśnym mózgiem. A nie cytuj teorii spiskowych z książek i filmów klasy... D, E lub niższej.
Jacku, świat nie zaczyna się i nie kończy w sieci, TV. :( |
|
|
|
|
|