Nowy portal o Gliwicach! |
Autor |
Wiadomość |
Fredus
Wysłany: Pią Sty 06, 2006 15:55 Nowy portal o Gliwicach!
|

|
Nowy portal o Gliwicach jest w trakcie budowy. :szok: Znajdziecie na nim wszystko! Chcesz sie zabawić np. w piątek w jakimś klubie w ktorym grają np techno, mają szatnie i parking... u nas znajdziesz wszystkie informacje. Za pisanie relacji z imprez dostaniesz darmowe wejsciowki na najlepsze imprezy. :rotfl: Poszukujemy ludzi o roznych zainteresowaniach, które chciałbyby prowadzic na stronie jakiś swój dział lub pomagac w prowadzeniu strony. w w w wGliwicach, p l już wkrótce tym czasem zapraszamy na forum h t t p;//forum.wgliwicach, p l :) :super: |
Ostatnio zmieniony przez Fredus Sob Sty 28, 2006 13:09, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Krzysio [Usunięty]
Wysłany: Pią Sty 06, 2006 16:29
|
|
eee, konkurencja :P :krzeslem: |
|
|
|
|
kobi
Wysłany: Pią Sty 06, 2006 16:38
|

Imię: Bożydar :]
|
Skoro dopiero jest w budowie, to na jakiej podstawie twierdzisz, że jest najlepszy? Nie sądzisz, że dopiero użytkownicy go ocenią? :P |
|
|
|
|
Krzysio [Usunięty]
Wysłany: Pią Sty 06, 2006 16:43
|
|
cii :P mama mu powiedziala :rotfl: |
|
|
|
|
Szamanka
Wysłany: Pią Sty 06, 2006 18:15
|

Zaproszone osoby: 2
Imię: Beti( dla znajomych)
|
:hurra: :hurra: :hurra: ...zrobimy tam balagan jak juz otworza :rotfl: |
|
|
|
|
Frycek
Wysłany: Pią Sty 06, 2006 18:47
|

Zaproszone osoby: 1
Imię: Mariusz
|
Fredus napisał/a: | Nowy, najlepszy portal o Gliwicach jest w trakcie budowy |
:...: |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Pią Sty 06, 2006 19:10
|

Imię: Piotr
|
I znów by zobaczyc trzeba sie zalogować lipa :dobani:
a ten HCK hubami gliwickimi kiedys sie bawił ? :chytry: |
|
|
|
|
Asia_:)
Wysłany: Pią Sty 06, 2006 20:27
|

|
nie badzcie niemili :...:
niech sprobuje, jesli sie tu zaaklimatyzowaliscie to nic wam nie grozi.... hehehhe
moze dotrze do innej czesci spolecznosci gliwickiej i tez sobie poklikaja, moze cos wynajdzie fajnego.... hehheehe niech dziala i niech mu sie wiedzie.... szczerze i bez podtekstow.....
powodzenia :) |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Pią Sty 06, 2006 21:57
|

|
Asia_:), to chodzi o to ze jeszcze nieukonczone ;] |
|
|
|
|
siebawie
Wysłany: Pią Sty 06, 2006 22:06
|

|
..... ee widzieliście!? Piotrulek już się tam wkręca . :kijemgo: |
|
|
|
|
siebawie
Wysłany: Pią Sty 06, 2006 22:07
|

|
....chyba, że to nie ten od nas? Ale zdjęcia nie ma........i pewności też :zdegustowany: |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Pią Sty 06, 2006 22:24
|

|
siebawie napisał/a: | ee widzieliście!? Piotrulek już się tam wkręca |
a nie mozna ? |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Pią Sty 06, 2006 22:29
|
|
siebawie,
jakiś ty dokladny i bystry,zaczekam na ciebie |
|
|
|
|
siebawie
Wysłany: Pią Sty 06, 2006 22:35
|

|
Piotrulek, ..... sorka dzisiaj czarny humor się mnie trzyma i piszę głupoty... mnie szukaj na w w w latarnia.gliwice, p l :P |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Pią Sty 06, 2006 22:52
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
w sumie fajnie, kolejna strona |
|
|
|
|
Frycek
Wysłany: Sob Sty 07, 2006 02:04
|

Zaproszone osoby: 1
Imię: Mariusz
|
Niech sobie chlopak sproboje :) a moze mu wypali :)
A pozniej beda ludzi mu narzekac ,czemu nie ma takich kolorow albo innych ,czemu to jest tak a nie tak :P
Fredus napisał/a: | Za pisanie relacji z imprez dostaniesz darmowe wejsciowki na najlepsze imprezy. |
a to ciekawe....zastanawiam mnie kto za to bedzie placil..ale propozycja kuszaca :) |
|
|
|
|
Fredus
Wysłany: Sob Sty 07, 2006 09:20
|

|
Frycek wejściówki będą za reklamowanie danego klubu u nas na stronie. Kolory myślę, że będzie opcja dopasowania skórki dla każdego użytkownika osobno... komuś będzie sie podobał niebieski z białym taki ustawi, komuś zółty z czarnym taki ustawi itd.. A co do Szamanki to raczej nie uda Ci sie zrobić zadnego bałaganu bedzie na Ciebie sposób, czyli ban IP lub Hosta :/ widzę, że większość z Was nie jest zadowolona z tego, że powstaje kolejny gliwicki portal ale zastanówcie się co można znaleśc np na Gliwice, c o m lub na przystanek-gliwice.info ? Na naszej stronie będą przede wszystkim opisy i reklama klubów żeby nie było jak do tej pory, że Gliwiczanie bawia się tylko w kilku klubach... nie chodzi nam o to żeby Wam zrobic konkurencje... nie to mamy na celu.. no ale jak uważacie...
Nasz portal ma być podobny do w w w wSzczecinie, p l , który założył mój dobry znajomy... poszperajcie tam i może zrozumiecie co ja chcę zrobic... |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Sob Sty 07, 2006 09:49
|

|
Fredus, super róbcie ja jestem całkowicie za tym by o Gliwicach było jak najwiecej stron tylko zeby były w jakis sposób ukończone narazie to tylko widziałem tam co było Ciekawe forum :)
Fredus napisał/a: | Gliwice, c o m |
Tam akuratnie to się nic nie dzieje
Fredus napisał/a: | przystanek-gliwice.info |
Oni próbuja sie rozkrecic ale zbytnio im to niewychodzi ale daja rade tylo adres maja za długi wy za tem akuratnie macie nazwe wymyślona na poziomie :]
Fredus napisał/a: | Nasz portal ma być podobny do w w w wSzczecinie, p l , który założył mój dobry znajomy... poszperajcie tam i może zrozumiecie co ja chcę zrobic... | Jak Zrobisz cos takiego wystawie Ci 5 a jak jeszcze bedziesz o to dbac to 6+
życze powodzenia i czekam na ukończenie strony |
Ostatnio zmieniony przez Gmeras Sob Sty 07, 2006 09:51, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
pscoua
Wysłany: Sob Sty 07, 2006 09:49
|

|
Fredus, powodzenia!!! Jestem jak najbardziej ZA! :D :super: |
|
|
|