aparat cyfrowy-pomocy |
Autor |
Wiadomość |
jan
Wysłany: Wto Lis 14, 2006 21:23
|

|
nowakm napisał/a: |
A jeżeli chodzi o zakup w sklepach, to absolutnie sie nie opłaca, maja takie przebicie cenowe, ze szok !! :szok: |
polecam stronę h t t p;//w w w ceneo, p l/Aparaty_cyfrowe |
|
|
|
|
jan
Wysłany: Wto Lis 14, 2006 21:38
|

|
=CzArNuLkA= napisał/a: | Ja nie potrzebuje lustrzanki bo nie chce profesjonalnych zdjęć tylko dobre zdjęcia. |
Bardzo rozsądne podejście, bowiem co z tego ze bedziesz chodziła z wypasionym sprzetem jezeli jego mozliwości beda wykorzystane w kilkunastu procentach. Zwykły kompakt naprawdę potrafi bardzo dobrze zapamietac obraz pod warunkiem ze bedzie wyposarzony w dobre oko. Ilosc pikseli którymi tak bardzo sie czesto podniecamy to nie najwazniejszy niestety parametr. Jeżeli oko ( czytaj obiektyw) jest do kitu, to piksele niewiele już zdziałają
Osobiscie od kilku lat foce Olkiem UZ c770 i uwazam go za naprawde udany model. :ok:
Niestety nie produkowany już :/ |
|
|
|
|
nowakm
Wysłany: Sro Gru 06, 2006 13:05
|

Imię: Dolphinek
|
Hmmm, a co sądzicie o Canonie S3?? może, ktos używał tego aparatu i może go ocenic?? Bo zamierzamy zmienić aparat, ale na jakiegoś Canona, niekoniecznie Eosa :P |
|
|
|
|
Makavelio
Wysłany: Czw Gru 07, 2006 17:06
|

|
|
|
|
|
Bestja13
Wysłany: Wto Sie 28, 2007 10:56
|

|
KISIA Jesli jeszcze nie kupilas aparatu to dam ci dobra rade lepiej wydac wiecej i cieszyc sie z dobrych jakosci niz szybko znudzic sie gorszym choc tanszym aparatem.Mam Kodaka Z650 6.1megapiksel 10Xzoom Zabawa byla swietna ale już mysle o dokupieniu lepszego obiektywu i różnych bajerow .Ps.Zastanow Sie
*poprawiłam błędy i nieczytelne wyrazy-kisia |
Ostatnio zmieniony przez kisia Wto Sie 28, 2007 13:53, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Wto Sie 28, 2007 11:29
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
Bestja13, nie znam się na aparatach i muszę mieć taki, który sam sobie wszystko ustawi ;)
Poza tym juz mam i jestem z niego zadowolona, no prawie :D |
|
|
|
|
charon
Wysłany: Wto Sie 28, 2007 15:07
|

|
Bestja13 napisał/a: | Jesli jeszcze nie kupilas aparatu to dam ci dobra rade lepiej wydac wiecej i cieszyc sie z dobrych jakosci niz szybko znudzic sie gorszym choc tanszym aparatem. |
a mi sie jednak wydaje ze na "1" aparat dla amatora itp to bez sensu jest wydawac kokosy skoro, jak juz było pisane wczesniej, nie wykorzysta mozliwosci aparatu a strasznej różnicy widzieć nie bedzie. Najpierw pobawic sie troche tanszym a jak najdzie ochota i zacznie sie bardziej interesowac fotografią - wtedy kupic cos lepszego. Poza tym aparaty co roku tanieją i za rok kilka stówek mniej zapłaci za niezła maszynke, lub kupi sobie supermegahiperwymiatacz wielkosci komórki a mozliwosciach teleskopu :)
Pozdro |
|
|
|
|
Bestja13
Wysłany: Wto Wrz 04, 2007 10:32
|

|
KISIA dzieki za poprawe ja osobiscie nieprzywiazuje do bledow wagi.Niekture aparaty same sie ustawiaja morzna takrze wybierac w opcjach.A propo ja tez nieznam sie na aparatach,poprostu ma on robic zdjecia...HMM ajakosc zawsze mozna poprawic w roznych programach do obrubki cyfrowej ZYCZE MILEJ ZABAWY Z APARATEM |
|
|
|
|
|