Poprzedni temat «» Następny temat
Wróżka w Gliwicach
Autor Wiadomość
Lama71 
Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 19:15     

Nelta napisał/a:
ale ostatnio miałam hasło "TA AK !" i to znaczy, że co

brzmi jak TAK ale jąkały. Ale mogło być np. częścią dłuższego TA AK TOWNIE albo czegoś w tym guście. CO może oznaczać? Wiesz, ktoś kto się jąka ma zazwyczaj problemy z wysłowieniem się, często bywa opacznie rozumiany itd. Wyjść trzeba z tego, o czym otwierając flaszkę myślałaś. I nad tym się pochylić. Myślałaś o brunecie z naprzeciwka? Zatem wiesz... może znaczyć to, że on jest na tak, a może, że wymaga subtelnego podejścia. Bardzo to wieloznaczne jest niestety, powinnaś inną flaszkę otworzyć i pomyśleć o tym samym, o czym myślałaś wówczas. I wtedy jasność większa będzie. Kapsle z Tymbarku są niezawodne :przestraszony:

Ale tak się składa, że i ja dzisiaj Tymbarka piłem. Nie myślałem o niczym, odruchowo oderwałem kapsel, a tam "Ktoś Cie obserwuje". Na serio. To jest dopiero numer... :niepewny:
Ostatnio zmieniony przez Lama71 Czw Wrz 17, 2009 19:16, w całości zmieniany 1 raz  
PW Email Cytuj
Nelta 
Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 19:56     

Lama71 napisał/a:
Bardzo to wieloznaczne jest niestety, powinnaś inną flaszkę otworzyć i pomyśleć o tym samym, o czym myślałaś wówczas. I wtedy jasność większa będzie.

cholera :/ nie pamiętam o czym myślałam ... wiem, że na pewno nie o brunecie z naprzeciwka, choć może nie wyglądam na giganta myśli, czasem myślę też o innych sprawach :D no nic, ten kapsel puszczę w niepamięć a do kolejnego podejdę z większą uwagą

Lama71 napisał/a:
Ale tak się składa, że i ja dzisiaj Tymbarka piłem. Nie myślałem o niczym, odruchowo oderwałem kapsel, a tam "Ktoś Cie obserwuje". Na serio. To jest dopiero numer... :niepewny:

oby to się nie przerodziło w manię prześladowczą maj Dir :cwaniak:
PW Cytuj
trunks 
Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 22:44     

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
Lama71 napisał/a:
Nie, nie roztoczę przed Tobą żadnych wspaniałych wizji, niestety nie należę do facetów, którzy mówią co wypada, albo co dana osoba chciałaby usłyszeć, ale do tych, którzy mówią jak jest, w sensie jak uważają że jest

i to sie chwali...

A tak wogle to wróżbiarstwo otwiera furtkę Złemu, czyli krótko mówiąc moze doprowadzic w efekcie do opętania, dlatego odradzałbym zabawe w te rzeczy. Jesli ktos faktycznie ma taki dar to zastanówmy sie od kogo go otrzymał, pozatym takie korzystanie z wróżbiarstwa staje sie dla niektórych uzależnieniem i zadnej waznej decyzji nie potrafią samemu podjąć bez konsultacji z "medium" - powoli sie ubezwłasnowalniasz.
PW Email Cytuj
Lama71 
Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 00:10     

trunks napisał/a:
A tak wogle to wróżbiarstwo otwiera furtkę Złemu, czyli krótko mówiąc moze doprowadzic w efekcie do opętania, dlatego odradzałbym zabawe w te rzeczy.

o tak, zaprawdę tak. Nawet czytałem kiedyś o Tarocistach. czy jak oni sie tam zwą, że nigdy, przenigdy nie postawią tarota, na podstawie którego określą datę swojej śmierci.
Ja już jestem opętany, więc spoko, nie grozi mi opętanie.
trunks napisał/a:
pozatym takie korzystanie z wróżbiarstwa staje sie dla niektórych uzależnieniem i zadnej waznej decyzji nie potrafią samemu podjąć bez konsultacji z "medium" - powoli sie ubezwłasnowalniasz.

wiesz, mnóstwo ludzi nie podejmuje ważnych decyzji bez modlitwy, albo rozmowy choćby z mężem (żoną). To też po części uzależnienie? Trzeba być wybitnie postrzelonym, żeby tak ufać wróżce. A tacy wybitni... oni szukają łatwych rozwiązań.

Nelta napisał/a:
holera :/ nie pamiętam o czym myślałam ...

normalnie mnie rozczarowujesz, gdzie głowę masz kobieto? Otwierać Tymbarka i nie kontrolować myśli? Nie kierować na tory odpowiednie? Czy dziś go spotkam? sruu kapsel - i odpowiedź Tymbarka - drugi z lewej. Albo obejrzyj się za siebie itd.
Wbj sobie do głowy, albo wytatuuj na piersi - najpierw pytanie, potem Tymbark.

Nelta napisał/a:
choć może nie wyglądam na giganta myśli

może nie wyglądasz, a jak wygląda taki gigant myśli?

Nelta napisał/a:
no nic, ten kapsel puszczę w niepamięć a do kolejnego podejdę z większą uwagą

nie tak szybko... 3 zdrowaśki o północy w pełnię, z głową posypaną popiołem. A potem sie ruzeczką wysmagać. Dla pokuty i odczynienia zlego uroku.
I koniecznie musisz sobie kupić limitowaną, z osobnym INDYWIDUALNYM numerem wytrawionym na spodzie, edycję podełeczka na kapsle z wróżbami. Bez tego to ni hu hu...
PW Email Cytuj
Nelta 
Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 00:39     

Lama71 napisał/a:
Nelta napisał/a:
choć może nie wyglądam na giganta myśli

może nie wyglądasz, a jak wygląda taki gigant myśli?

po dłuższym przyglądnięciu się sobie stwierdzam, że jednak jak ja ... to coś tak w oczach błyszczy i niepokoi :cwaniak:
Lama71 napisał/a:
Wbj sobie do głowy, albo wytatuuj na piersi - najpierw pytanie, potem Tymbark.

no przestań, dla Tymbarka mam się szpecić ? :D przed tą częścią ciała jest wiele innych zadań o ile ważniejszych niż przypominanie o wróżbach :D
Lama71 napisał/a:
nie tak szybko... 3 zdrowaśki o północy w pełnię, z głową posypaną popiołem. A potem sie ruzeczką wysmagać. Dla pokuty i odczynienia zlego uroku.
opdapa. nie lubię umęczać ciała, trzeba wymyśleć coś innego. zdecydowanie. mogę dwa razy objechać rynek na wrotkach, ale smagać się czymkolwiek nie zamierzam :cwaniak:
PW Cytuj
Lama71 
Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 00:54     

Cytat:
ie lubię umęczać ciała, trzeba wymyśleć coś innego. zdecydowanie. mogę dwa razy objechać rynek na wrotkach, ale smagać się czymkolwiek nie zamierzam

to ma być kara nie przyjemność. Zawsze możesz kogoś poprosić o wysmaganie. :rotfl:
Nelta napisał/a:
to coś tak w oczach błyszczy i niepokoi

pewnie lampa CI się odbijała w lustrze, stąd to błyszczenie :P hm... gigant myśli. :luka:

tatuaż nie koniecznie szpeci. Wszystko kwestia tego, jaki, jak zrobiony. Wiele kobiet ma takowe na piersiach, i nie tylko. Możesz mieć dwa w jednym. COś, jak ze słoniem Trąbalskim, co se supełek zrobił. I na głowę wody kubełek Kubełek odpuść, a supełek zastąp czymś.
Widzisz... może to być jako talizman, chronić od złych wróżb i uroków.
PW Email Cytuj
Nelta 
Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 01:01     

Lama71 napisał/a:

to ma być kara nie przyjemność. Zawsze możesz kogoś poprosić o wysmaganie.

jaaasne, wtedy temu komuś zafunduję radochę :D pomysł odrzucony :D
Lama71 napisał/a:

pewnie lampa CI się odbijała w lustrze, stąd to błyszczenie :P hm... gigant myśli. :luka:
pfff też coś, pominę milczeniem :P
Lama71 napisał/a:
tatuaż nie koniecznie szpeci. Wszystko kwestia tego, jaki, jak zrobiony. Wiele kobiet ma takowe na piersiach, i nie tylko.

mnie się nie podoba a już na piersi u kobiety zupełnie odpada, nie moja bajka, byłoby to dla mnie jakoś tak mało subtelne (bez względu na wielkość, wzorek i kolorek), więc tak jak i parówkowym skrytożercom mówię stanowcze nie :cwaniak:
wytatuuj się w moim imieniu :D
PW Cytuj
Matrix 
Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 09:56     

gadacie w ogóle nie na temat, taka drobna uwaga
PW Email Cytuj
Lama71 
Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 10:34     

Matrix napisał/a:

zazwyczaj robi się je, jak chce się cos napisać, a nie bardzo wie się co.
... ale ok. Niech będzie. Wróżki mnie zupełnie nie ruszają, nawet zębuszki, więc może niech się wypowiedzą spece od takowych tematów. W sumie często zapominam, o obowiązującym tu "matrixie" :)
Ostatnio zmieniony przez Lama71 Pią Wrz 18, 2009 10:35, w całości zmieniany 1 raz  
PW Email Cytuj
Nelta 
Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 11:06     

Matrix napisał/a:

rozmowa ma to do siebie, że ewoluuje - w różnych kierunkach, w zależności od dygresji jakie mnożą się rozmówcom. Oczywiście w przypadku dysput politycznych jest to problem, bo rozmowę obowiązują sztywne ramy tematu, ale jesteśmy w dziale "pogaduszki o wszystkim", więc fakt, iż ze szklanej kuli przeszliśmy do kapsli tymbarku chyba nie grozi śmiercią lub kalectwem ?
PW Cytuj
Matrix 
Wysłany: Nie Wrz 20, 2009 18:50     

Lama71 napisał/a:
Matrix napisał/a:

... ale ok. Niech będzie. Wróżki mnie zupełnie nie ruszają, nawet zębuszki, więc może niech się wypowiedzą spece od takowych tematów. W sumie często zapominam, o obowiązującym tu "matrixie" :)

Jakbys dobrze zauwazył to ja założyłam ten temat więc idzcie sobie pogadac na "Hyde park" albo założcie sobie swój temat, dziekuje
PW Email Cytuj
Lama71 
Wysłany: Nie Wrz 20, 2009 19:28     

Matrix napisał/a:
Jakbys dobrze zauwazył to ja założyłam ten temat więc idzcie sobie pogadac na "Hyde park" albo założcie sobie swój temat, dziekuje

:ups: nie zauważyłem że założyłaś ten wątek.
a znalazłaś dzięki niemu dobrą wróżkę? Pytam z czystej ciekawości.
PW Email Cytuj
Nelta 
Wysłany: Nie Wrz 20, 2009 19:37     

Matrix napisał/a:
Lama71 napisał/a:
Matrix napisał/a:

nie czaję ... że jak Ty założyłeś to co ? to teraz tylko Ty możesz w nim pisać ? masz pakiet większościowy i podejmujesz strategiczne decyzję odnośnie przyszłości tego wątku ? decydujesz o tym kto będzie się bawił z Tobą w to czary-mary ? czy też może sam sobie będziesz w nim pisał, bo nie rozumiem co to ma do rzeczy kto jest autorem wątku ? Przecież informacje o wróżkach mnożyły się na pierwszych dwóch stronach - a która umarła a która dobrze żyje a która dobrze wróży, temat przeszedł z wróżki na przepowiednie i cóż ... czy tematy nie są pokrewne ? Z mojego wywiadu środowiskowego wynika, że najlepsza jest wróżka Sara w Katowicach, ale nie napiszę tego, bo zaśmiecę Twój temat niepotrzebną informacją :cwaniak: podejmuję mocne postanowienie poprawy i od dziś obiecuję pytać o zgodę na wypowiedź autora każdego tematu w którym chcę zabrać głos :cwaniak:
PW Cytuj
Lama71 
Wysłany: Nie Wrz 20, 2009 23:51     

wiesz Nelto, zakładam, że ktoś, kto zadaje temat, chce się czegoż dowiedzieć z własnych powodów. Jedni np. wierzą w Boga, inni w innego Boga, a są tacy, co wierzą we wróżki. CO w tym złego, że chce wiedzieć która jest najlepsza?
PW Email Cytuj
kisia 
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 01:00     

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
Nelta napisał/a:
nie czaję ... że jak Ty założyłeś to co ?
to znaczy że autorka chce sie dowiedzieć coś na temat tego, o czym pisze w pierwszym poście i ma prawo sie oburzać jeżeli odbiega się od tematu.
Nelta napisał/a:
fakt, iż ze szklanej kuli przeszliśmy do kapsli tymbarku chyba nie grozi śmiercią lub kalectwem ?
nie, ale ostrzeżeniem może zagrozić, więc ja również proszę o trzymanie się tematu.
PW Email Cytuj
lilialilialilia
[Usunięty]
Wysłany: Czw Wrz 16, 2010 14:49     

W moim życiu ostatnimi czasy wydarzyło się wiele złego. Nieszczęścia spadały jedno po drugim, jakby zawisło nade mną jakieś fatum. Straciłam swoją miłość. Przyjaciele odwrócili się. Sama, bezsilna i zdesperowana myślałam o najgorszym… Wtedy, przypadkiem natknęłam się na to SPAM usunięty Możecie mi nie wierzyć, ale to dobra i sprawdzona wróżka. Dzięki jej wskazówkom, przepowiedniom i urokom, los uśmiechnął się do mnie i znowu mogę ciszyć się każdym dniem. Gorąco polecam.
Ostatnio zmieniony przez Bot Czw Wrz 16, 2010 21:56, w całości zmieniany 2 razy  
bocianu 
Wysłany: Czw Wrz 16, 2010 15:38     

Imię: Wojtek
spam detected ;)

[ Komentarz dodany przez: khaman: Czw Wrz 16, 2010 21:54 ]
detected and killed.. :-)
PW Email www Cytuj
Lama71 
Wysłany: Czw Wrz 16, 2010 16:38     

czy ceny usług wróżkowych są porównywalne z ową wróżką powyższą? Pytam jak najbardziej serio. Ryt przyciągający, spętanie... :niepewny:
PW Email Cytuj
Sitesot 
Wysłany: Sro Sty 26, 2011 15:37     

Imię: Artur
Poruszę może stary temat, gdzie znajdę wróżkę w Gliwicach? Ktoś pomoże?
PW Email www Cytuj
Odpowiedz do tematu