kwatery, pokoje-miejsca na odpoczynek?? |
Autor |
Wiadomość |
KMoonwalker
Wysłany: Czw Cze 30, 2005 17:57
|

|
he he ... pamiętam ten problem z moich wakacji kilka lat temu ... oj zaopatrzenie imprezy gdy samochód siadł było koszmarem z lekka :hyhy:
miłego aktywnego wypoczynku :hyhy: :rotfl: :hyhy: |
|
|
|
|
*motylek*
Wysłany: Sro Kwi 12, 2006 19:40 kwatery, pokoje-kto poleci
|

|
witam! ja tu z takim pytaniem, moze ktos z Was ma sprawdzone kwatery nad morzem..był gdzies co moglby polecic :) w miare niedrogo... to podzielcie sie :p |
|
|
|
|
Mariusz
Wysłany: Sro Kwi 12, 2006 19:58
|

Imię: Mariusz Damian
|
|
|
|
|
*motylek*
Wysłany: Sro Kwi 12, 2006 21:06
|

|
moze cos konkretniej :-) jakis pensjonat...jakas agroturystyka i namiary :-) o to mi glownie chodzi :P |
|
|
|
|
Szamanka
Wysłany: Sro Kwi 12, 2006 21:36
|

Zaproszone osoby: 2
Imię: Beti( dla znajomych)
|
motylek polecam male miasteczko nie daleko Ustki-Rowy.
Bede musiala poszperac w moich starociach i mozliwe, ze znajde nazwe kwatery w ktorej mialam noclegownie podczas urlopu :D . Ludzie bardzo mili i cena byla tez przystepna, a najwazniejsze, ze blisko morza |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Sro Kwi 12, 2006 21:43
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
*motylek* poczytaj sobie topik h t t p;//w w w forumgliwice, c o m/viewtopic.php?t=1172]Znacie jakies fajne miejsca na odpoczynek |
|
|
|
|
*motylek*
Wysłany: Czw Kwi 13, 2006 14:50
|

|
Szamanka jakbys znalazla konkretne namiary to by było świetnie :-) i bardzo dziekuję :* |
|
|
|
|
Szamanka
Wysłany: Czw Kwi 13, 2006 14:54
|

Zaproszone osoby: 2
Imię: Beti( dla znajomych)
|
Szukalam tej kwatery w necie...ale nie znalazlam...za to inne tez sa w miare ciekawe i przystepne
wejdz moze w gogle i wystukaj Rowy......popatrz, zapytaj...ja oczywiscie wezme sie za szukanie tego co posiadam.
Miejscowosc naprawde warta polecenia...mala, ale ciekawa, jest wiele atrakcji...a zawsze mozna sie wybrac autobusem do Ustki, Leby czy Slupska
mnie sie bardzo podobalo
i najwazniejsza...plaze nudystow ktora byla kiedys w Chalupkach przeniesli do Rowow :hyhy: |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Czw Kwi 13, 2006 18:26
|
|
pooglądaj sobie stronę w w w spanie, p l,tam jest wiele ciekawostek |
|
|
|
|
*motylek*
Wysłany: Czw Kwi 13, 2006 21:52
|

|
przegladam to tam..:) no ale termin lipcowy to albo juz oblezony albo po 50zl za osobe a to troche za duzo...:/ jak nie to w ciemno sie pojedzie :-) |
|
|
|
|
ansc
Wysłany: Czw Kwi 13, 2006 22:06
|

|
kiedyś byłam tutaj h t t p;//w w w bialogora.gd, p l
Bardzo fajne miejsce dla osób lubiacych aktywny wypoczynek, daleko do plaży ale za to dookoła lasy, mozna wybrać plażę w tzw "centrum" albo pujść/pojechać na rowerku na dziką plażę lasem. W samym hotelu jest dość drogo, ale camp ma dość znośne ceny.
Z doświaczenia wiem, że dla osób lubiących zgiełk i leżenie do góry brzuchem to moze byc tam nudno ( oczywiście o sobie NIE piszę ;) ) |
|
|
|
|
Fenix
Wysłany: Czw Kwi 13, 2006 22:24
|

Imię: Krzysztof
|
Hmm ja polecam moje kochane Dźwirzyno mam rozumieć że szukasz pokoju zawsze mógłbym pogadać z kim trzeba zna się miejscowych ...hehe a i tak wszystko zależy od pogody obojetnie gdzie byś nie pojechała... |
|
|
|
|
*motylek*
Wysłany: Pią Kwi 14, 2006 19:16
|

|
Fenix tak szukam pokoju dla 2 osob :-) mi to obojetne gdzie byle niedaleko morze :-) (tak sobie je w tym roku jakos ubzduralam) w zeszlym roku jak bylo te kilka dni upalow na slasku to u mnie akurat lalo i caly moj wyjazd byl w temp. 20stopniowej ale i tak fajnie bylo :-) a na pogode w Polsce sie raczej nie trafi albo sie dorbze wezmie urlop w pracy albo nie :-P
To mowisz znasz tam kogos i moglbys cos polecic?? :-) nie stwarzalabym :hyhy:
Tylko w tym problem ze ja to narazie wstepnie planuje :/ jeszcze konkretnie daty nie mozna ustalic ( mysle ze gdzies tak kolo polowy lipca konca lipca) , ale juz szukam :-) |
|
|
|
|
darkenstein [Usunięty]
Wysłany: Sob Kwi 15, 2006 00:38
|
|
Fenix, :ok: zreszta pobierowo tez jest OK jak jade w ciemno to zawsze mam opcje ze moge sie przespac na kolegi dzialce w Dzwirzynie warunki troche spartanskie ale co tam mam klucze jak ktos by nie mial gdzie spac to sluze pomoca :D |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Sro Lip 23, 2008 01:10
|

|
ponieważ lada moment mam niby iść na urlop zaczęłam rozglądać się za kwaterami nad morzem, może mi coś polecicie ?
moje wymagania - zero komarów, czysta ładna plaża :rotfl: , pokój 4-ro osobowy z łazienka, blisko morza :D, tanio :D |
|
|
|
|
p4cz3k
Wysłany: Sro Lip 23, 2008 08:52
|

Imię: Marcin
|
h t t p;//trojmiasto.gumtree, p l/
moze tu cos znajdziesz :)
a nie lepiej jakies last minute ? chorwacja / bulgaria / grecja ? lub cos w tym stylu :) |
Ostatnio zmieniony przez p4cz3k Sro Lip 23, 2008 08:53, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Sro Lip 23, 2008 09:44
|

|
p4cz3k, dziękuję. p4cz3k napisał/a: | nie lepiej jakies last minute ? chorwacja / bulgaria / grecja ? lub cos w tym stylu :) | oferty na jakie sie natknęłam nie bardzo mi odpowiadały |
|
|
|
|
Bot
Wysłany: Sro Lip 23, 2008 13:33
|

Imię: Mjeetek
|
kisia, Regency Plaza Resort w Egipcie... blisko morza i bez komarów :D |
|
|
|
|
krystian
Wysłany: Sro Lip 23, 2008 17:39
|

|
kisia napisał/a: | oferty na jakie sie natknęłam nie bardzo mi odpowiadały | cenowo? zawsze mozna sie dogadac, szczegolnie jesli to jest oferta "lasta minuta":P w zasadzie cokolwiek by ci nie odpowiadalo mozna sie z nimi dogadac. no chyba, ze miejsca ci nie odpowiadaja. ale kazde biuro podrozy ma inne. kolega tak wyjezdza co 2 tygodnie, dogaduje sie co do wszystkiego. i z tego co mowil, zaden wyjazd na weekend nie kosztowal go wiecej niz to co zarobi w ciagu 1 dnia. wiec trzeba po prostu negocjowac |
|
|
|
|
Basia K
Wysłany: Sro Lip 23, 2008 23:18
|

|
Kisia moja wymagająca rodzinka :zdegustowany: jeździ co roku do h t t p;//irena.wrewalu, p l/]pensjonatu w Rewalu.
Inny namiar też w Rewalu Zbigniew Lesiak ul.Rybacka 14 tel. 091 386 2844 |
|
|
|
|
|