Wszystko o Miriam - Reality show z transseksualist± w T |
Autor |
Wiadomość |
kisia
Wysłany: Sob Sty 15, 2005 00:13
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
frohike napisał/a: | a mnie ciekawi jak ona uprawia sex, czy woli facetów czy mezczyzn, kurcze jak dla mnie to zagadka |
a czym różni sie facet od mężczyzny :lol: :P :P
Cytat: | nie no luzno tylko sie rozbawilem czytajac twojego posta.. troche dystansu ona nie przyjedzie do Gliwice i nie bedzie Cie po tylko klepac |
Cytat: | CHYBA ZADUŻO SOBIE POZWALASZ STARY
TAKIE TEKSTY TO MÓW DO SWOICH KOLEGÓW OKI
A NIE DOMNIE |
PAKuś, nie rozumiem dlaczego się tak oburzyłeś |
|
|
|
|
h0lek
Wysłany: Sob Sty 15, 2005 16:09
|

|
kisia napisał/a: | frohike napisał/a: | a mnie ciekawi jak ona uprawia sex, czy woli facetów czy mezczyzn, kurcze jak dla mnie to zagadka |
a czym różni sie facet od mężczyzny :lol: :P :P
Cytat: | nie no luzno tylko sie rozbawilem czytajac twojego posta.. troche dystansu ona nie przyjedzie do Gliwice i nie bedzie Cie po tylko klepac |
Cytat: | CHYBA ZADUŻO SOBIE POZWALASZ STARY
TAKIE TEKSTY TO MÓW DO SWOICH KOLEGÓW OKI
A NIE DOMNIE |
PAKuś, nie rozumiem dlaczego się tak oburzyłeś |
tez nie :] ale okej jak Cie urazilem to sory, nie mialem takiego zamiaru. po prostu chodzilo mi o to, ze sie troszke wczules w situejszon.. okej powinienem uzyc troche bardziej lapidarnych stwierdzen. |
|
|
|
|
PAKuS
Wysłany: Wto Sie 16, 2005 16:31
|

Zaproszone osoby: 3
Imię: RAFA?
|
Cytat: | tez nie Kwadratowy ale okej jak Cie urazilem to sory, nie mialem takiego zamiaru. po prostu chodzilo mi o to, ze sie troszke wczules w situejszon.. okej powinienem uzyc troche bardziej lapidarnych stwierdzen.
|
może wtedy miałem zły humor |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
 |
|