1 kwietnia - Prima Aprilis - wasze psikusy |
Autor |
Wiadomość |
kisia
Wysłany: Wto Mar 29, 2005 02:47 1 kwietnia - Prima Aprilis - wasze psikusy
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
Prima Aprilis to dzień kiedy robi się różne dowcipy. Napiszcie jakie dowcipy robiliście swoim znajomym, nauczycielom, sąsiadom w tym dniu. Pewnie nie zawsze były to kawały w dobrym tonie i na miejscu, ale co tam.... piszcie :mg: |
|
|
|
|
Mariusz
Wysłany: Wto Mar 29, 2005 10:48
|

Imię: Mariusz Damian
|
Nam zrobił w zeszłym roku nasz wychowawca, który uczy nas j. angielskiego.
Na początku my sami chcieliśmy mu zrobić kawał i nałożyć na samochód folię przezroczystą, którą pomalowaliśmy mazakiem :-) Okazało się, że nie przyjechał do szkoły samochodem bo właśnie się bał.
Gdy nadeszła lekcja angielskiego facet wpadłdo sali i krzyczy :"Kto to pomalował moje felgi sprayem ? Normalnie zabije tego kto to zrobił !" Potem mówił coś jeszcze ... zaczął pytać wszystkich, wszyscy pomyśleli już, że to chyba nie żarty, no ale po co się na nas wyżywa jak to nie my zrobiliśmy !
Na koniec powiedział:"Ale was zrobiłem w jajo !:P" |
|
|
|
|
Asienka
Wysłany: Wto Mar 29, 2005 11:16
|

|
Ja nie obie dowcipów ale jestem świetnym materiałem na ich robienie , zawsze sie nabieram :) |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Wto Mar 29, 2005 11:54
|

Imię: Piotr
|
Ja tez sie czesto nabieram :D |
|
|
|
|
Dana
Wysłany: Wto Mar 29, 2005 12:12
|

|
Ja nabieram innych ,a sama też często wpadam w nabieranke- takie drobnoski :D |
|
|
|
|
Dev
Wysłany: Wto Mar 29, 2005 12:18
|

|
kurde nie przypominam sobie zadnych psikusow :/ Ale w tym roku powkrecam polowe narodu :)):)):)) |
|
|
|
|
LuKaSh
Wysłany: Wto Mar 29, 2005 18:39
|

|
Strasznie łatwo jest kogoś wkręcić .. :D Zadzwonić z komórki na swój domowy numer .. po 1 sygnale sie wyłączyć i podnieść słuchawke.. powiedzieć "słucham" .. po chwili '... do Ciebie' albo .. ktoś podchodzi .. a tu wałek ... nikt nie dzwonił :D |
|
|
|
|
PAKuS
Wysłany: Sro Mar 30, 2005 10:35
|

Zaproszone osoby: 3
Imię: RAFA?
|
to prawda łatwo jest kogo wkręcić i go nabrać |
|
|
|
|
emez
Wysłany: Sro Mar 30, 2005 12:46
|

|
hehe. pewnie jak zwykle 1 kwietnia w tiwi beda na sile starac sie byc cool i funny. podobnie jak czesc spoleczenstwa. ale na psikusy dobre sa rowniez inne dni. no serio serio.
nalezy wykorzystywac sytuacje : )
pewnie zauwazyliscie ze ludzie sugeruja sie opisami na gg. kiedy wlasnie m in tak wkrecalem. pozniej spotykalem znajomych w realita i od razu gadka : gdzie sie przeprowadzasz, albo nawet widzialem cie jak jechales tym nowym autem.
Pozniej obrocilo sie to troche przeciwko mnie, bo prawie nikt mi nie uwierzyl, ze wygralem konkurs i bylem we francji. Ludzie mysleli ze te kilka dni w domu siedzialem. Albo gdy w aucie wysiadly hamulce to kolega tylko sie smial i jasne. Pozniej dopiero zrobil :shock: :D
Ehh no duzo akcji bylo. Pozdro pozdr. |
|
|
|
|
frohike
Wysłany: Sro Mar 30, 2005 13:52
|

|
wiesz emez, wcale sie nie dziwie reakcji twojego otoczenia, po prostu swoim zachowaniem nie budziles zaufania, mozna raz na ruski rok tak sobie zartowac ale normalnie uwazam ze trzeba byc szczerym |
|
|
|
|
ANIUS
Wysłany: Sro Mar 30, 2005 14:07
|

|
ehhhhh, ja mam zamiar zrobic w balona moich studentów ....może nie bedzie to najlepszy bajer :) jaki mozna wymyslić, ale myślę, ze taki, na który sie dadza nabrac..
w kazdym badz razie wiadomosc o egzaminie koncowym na 2 tyg przed koncem przedmiotu jest :) "ciekawa" perspektywa dla studenta:P |
|
|
|
|
frohike
Wysłany: Sro Mar 30, 2005 14:16
|

|
ale watpie aby sie nabrali 1 kwietnia, lepiej oglos im to juz teraz |
|
|
|
|
ANIUS
Wysłany: Sro Mar 30, 2005 14:19
|

|
frohike zrobilabym to, ale widze sie z nimi dopiero w pt:) 1 kwietnia
jednak, oni sie mnie bardzo boja:) wiec raczej nie pomysla, ze zartuje, bo nie zartuje z nimi :twisted: |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Sro Mar 30, 2005 15:45
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
ja pamiętam że nowiny gliwickie zawcsze na 1-go kwietnia tez robią fajne kawały, ciekawe co w tym roku wymyślą ??? |
|
|
|
|
ANIUS
Wysłany: Sro Mar 30, 2005 15:49
|

|
taaak, jak bylam mała zawsze sie na to nabieralam, bo czytalam z zapartym tchem nowiny co czwartek, a teraz jakos :) mnie nudza:) |
|
|
|
|
Dev
Wysłany: Sro Mar 30, 2005 17:09
|

|
Anius gdzie ty uczysz? tak z ciekawosci... ( jak polibuda to jaki kierunek )
sory za offtopa |
|
|
|
|
ANIUS
Wysłany: Sro Mar 30, 2005 22:12
|

|
dev poszukaj na forum :) nie moge sie za bardzo szarogesic z tematem nauczania, bo zaraz mnie ktos napadnie ( taki jeden) :twisted: |
|
|
|
|
Nelvana
Wysłany: Sro Mar 30, 2005 23:31
|

|
Fajny wątek. :) Trzy lata pod rząd zrobiłam w jajo kolegę, kótry się we mnie mocno podkochiwał. :oops: Chodziłam w szerokim wiosennym płaszczu i jak go spotkałam to mówiłam, że jestem w ciąży. Byłam przy tym mocno zmartwiona bo miałam 16, 17 i 18 lat. Trzy razy się udało. :lol: Najlepsze jest to, że jak naprawdę byłam w ciąży to mi nie uwierzył. :lol:
Nelvana |
|
|
|
|
Szamanka
Wysłany: Pon Mar 27, 2006 15:58
|

Zaproszone osoby: 2
Imię: Beti( dla znajomych)
|
Nawet nie pamietam jakie psikusy sie robilo na Prima Aprilis
jako dziecko....udawalo mi sie nabierac mame ( raczej udawala, :hyhy: )...a potem wolalam glosno " prima aprilis-uwazaj...." cieszac sie oczywiscie, ze mi sie udalo.
Za pare dni znow 1 kwietnia
a co Wy macie w planie? :hyhy: |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Pon Mar 27, 2006 17:12
|

Imię: Piotr
|
znów wszystko bnedzie zasypane zartami a ja znów zapomne to tym dniu i sie nabiore ;p |
|
|
|
|
|