wirtualny cmentarz |
Autor |
Wiadomość |
katarzyna35k-ce
Wysłany: Nie Lis 04, 2007 18:30 wirtualny cmentarz
|

|
Moja córka dała mi linka do takiego własnie cmentarza. Ja odwiedzam grob mojego psa ( tam go załozyłam) ale ciekawa jestem czy Wy tez tam czasem zagladacie i co myslicie wogole o takim cmentarzu? |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Nie Lis 04, 2007 19:00
|

Imię: Piotr
|
|
|
|
|
Aessa
Wysłany: Nie Lis 04, 2007 19:21
|

Imię: Paulina
|
w w w wirtualnycmentarz, p l |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Nie Lis 04, 2007 19:33
|

|
pomysł fajny
szkoda ze płatne |
|
|
|
|
Grabarz
Wysłany: Nie Lis 04, 2007 19:35
|

Imię: Jak wyżej ;)
|
Widziałem ten cmentarz jakiś czas temu...smutne jest to, że wiele dzieciaków (bo nie wierzę, że mogą to robić dorosłe osoby) robi sobie z tego jaja (patrz nazwiska osób "zmarłych").
Takie hmmmm...portale powinny opierać się chociażby na płatnym smsie za zamieszczenie nowego grobu, czy czegoś w tym stylu. Może to by ograniczyło dowcipnisiów.
Poza tym po oprawie strony można wnioskować, że pomysłodawcy sami nie wiedzieli, czy podejść do sprawy poważnie.
Jak dla mnie póki co jest to nieporozumienie |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Nie Lis 04, 2007 22:12
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
co za szajs, jaki to ma sens ? |
|
|
|
|
MajkeL
Wysłany: Nie Lis 04, 2007 23:21
|

|
Moim zdaniem strona troszkę kontrowersyjna......
Dużo jest wpisów "dla jaj".
Ja osobiście nie chciałbym widzieć swoich bliskich wśród takich osób jak
Kod: | "Elżunia Końskie Sadło Waliła Gruche Cudownie" |
Wirtulane = anonimowe (A to jest nadużywanę)
Wolę tradycyjne cmentarze na których można odczuć prawdziwą powagę sytuacji. |
|
|
|
|
Aessa
Wysłany: Pon Lis 05, 2007 02:11
|

|
Według mnie to jakaś farsa. :zdegustowany: Wirtualny cmentarz - to nawet brzmi żenująco. Dla mnie cmentarz to miejsce, w którym pochowani są ludzie nam bliscy i przychodząc na ich groby wiemy, że oni są gdzieś niedaleko nas, zapalamy im świeczki, aby pokazać, że nie zapomnieliśmy o nich, a stawiamy je na ich grobach, dlatego że w tym miejscu spoczywają ich ciała, będąc na cmentarzu czujemy się bliżej nich dlatego właśnie w tym miejscu zapalamy znicze. Jakiś idiotyczny, wirtualny cmentarz, z jeszcze bardziej idiotycznymi wirtualnymi świeczkami nigdy nie odda tego, co czuje się w momencie odpalania knota w zniczu i kładzeniu go na pomniku bądź układania kwiatów w wazonie... Bzdura, kpina i żałosna próba imitacji takich chwil - tylko to mi przychodzi do głowy jak myślę o tym wynalazku. :/ |
|
|
|
|
daniela
Wysłany: Pon Lis 05, 2007 06:33
|

|
nie podoba mi sie taki pomysł z "wirtualnym cmentarzem".. |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Pon Lis 05, 2007 06:40
|

|
MajkeL napisał/a: | "Elżunia Końskie Sadło Waliła Gruche Cudownie" | i dlatego powinno być to moderowane ;) Cytat: | Wolę tradycyjne cmentarze na których można odczuć prawdziwą powagę sytuacji. | no tradycyjne nie mają do tego porównania ale tu można opisać cos o zmarłej osobie. Powinno to podchodzić pod "pamietnik" i nie bierzcie słowa cmentarz nagrobek i świeczka dosłownie na tej stronie |
|
|
|
|
daniela
Wysłany: Pon Lis 05, 2007 06:46
|

|
Gmeras napisał/a: | Powinno to podchodzić pod "pamietnik" |
o!! pamiętnik byłby lepszym pomysłem, ale głupie wpisy i tak by tam sie pewnie znalazły :kwasny: chyba ze ktos by tego pilnował.. |
|
|
|
|
katarzyna35k-ce
Wysłany: Pon Lis 05, 2007 08:54
|

|
Grabarz napisał/a: | Takie hmmmm...portale powinny opierać się chociażby na płatnym smsie za zamieszczenie nowego grobu, czy czegoś w tym stylu. | z tego co wiem to tak własnie jest.
faktycznie co do cmentarza dla ludzi jest tam bałagan nikt tego widac nie pilnuje. Ja akurat zrobiłam wpis na psim cmentarzu. I tam powiem Wam nie ma " kawalaży" |
|
|
|
|
Merii
Wysłany: Pon Lis 05, 2007 10:14
|

|
jak zobaczyłam ten topik to myślałam że się załamię :rotfl: paranoja, zero "szacunku", ja za takimi akcjami nie jestem dokąd to zmierza, niedługo wogóle ludzie tyłków nie będą ruszać, babcie na cmentarzu odwiedzę w internecie, kupię w internecie, pobzykam w internecie, poimprezuję w internecie, kiedy to za mnie siusiu bedzie robić ?? :rotfl: |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Pon Lis 05, 2007 15:52
|

|
bierzecie ten serwis zbytnio do serca :) |
|
|
|
|
katarzyna35k-ce
Wysłany: Pon Lis 05, 2007 16:55
|

|
Merii napisał/a: | jak zobaczyłam ten topik to myślałam że się załamię | forum nie jest do zalamywania sie tylko do dyskusji. :] kazdy moze miec wlasne zdanie prawda? |
|
|
|
|
Aessa
Wysłany: Pon Lis 05, 2007 17:07
|

|
Gmeras napisał/a: | bierzecie ten serwis zbytnio do serca :) |
Nie, wyrażamy jedynie swoje zdanie na ten temat. :) Bo przecież ...
katarzyna35k-ce napisał/a: | forum nie jest do zalamywania sie tylko do dyskusji. :] kazdy moze miec wlasne zdanie prawda? |
|
|
|
|
|
manexxl
Wysłany: Pon Lis 05, 2007 18:01
|

|
Moja opinia:
Niedługo stworzą wirtualne szalety gdzie każdy będzie mógł wkleić fotkę swojego porannego klocka. Jak dla mnie to szkoda czasu na takie bzdety.
Już faktycznie lepiej na cmentarzu znicz zapalić. |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Pon Lis 05, 2007 19:45
|

|
manexxl napisał/a: | Niedługo stworzą wirtualne szalety gdzie każdy będzie mógł wkleić fotkę swojego porannego klocka. Jak dla mnie to szkoda czasu na takie bzdety. | niezdziwił bym sie jak by taki serwis juz był ;] |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Pon Lis 05, 2007 21:11
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
|
|
|
|
Merii
Wysłany: Pią Lis 09, 2007 15:28
|

|
katarzyna35k-ce napisał/a: | Merii napisał/a:
jak zobaczyłam ten topik to myślałam że się załamię
forum nie jest do zalamywania sie tylko do dyskusji. kazdy moze miec wlasne zdanie prawda? |
a co ja nie tak napisałam, "ale" do forum nie mam, moja załamka dotyczy tego cmentarza. Więc o co ci chodzi ? chyba źle mnie zrozumiałaś |
|
|
|
|
|