Biura podróży |
Autor |
Wiadomość |
izia [Usunięty]
Wysłany: Nie Cze 25, 2006 22:59 Biura podróży
|
|
wakacje się zaczęły i znowu - niestety - wraca temat nieuczciwych biur podróży, właśnie przed chwilą słyszalan , o jakiejś grupie, która zamiast wylecieć do tunezji koczuje na poznańskiej ławicy :kwasny:, może podzielicie się swoim doświadczeniem, z jakim biurem warto lecieć, jechac , wypłynąć, itd a kogo omijac szerokim łukiem? mam tu na myśli nasze gliwickie biura, i całą resztę którą można znależć w necie, przy okazji może jakiaś promocja fajnych miejsc gdzieś daleko i blisko? |
Ostatnio zmieniony przez kisia Sro Lip 23, 2008 01:06, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Pon Cze 26, 2006 13:24
|

Zaproszone osoby: 2
|
Pare razy jezdzilem z Comfor Line. Nie można było im niczego zarzucić. Autobusy najwyższej klasy, a kierowcy naprawde dobrze wyszkoleni. Tyle jeśli chodzi o przewóz. Jeśli chodzi o jakieś biura oferujące noclegi itp to niestety nie mam nowych doświadczeń, bo niestety dawno nigdzie nie wyjeżdżałem. |
|
|
|
|
Czarnulka
Wysłany: Wto Lip 25, 2006 23:19 Abroad:)
|

|
Nie wiem czy był już taki temat,bynajmniej ja go nie zauważyłam.
Chciałabym się Was poradzić.Planuję wyjazd do Tunezji we wrześniu tylko nie wiem które biuro wybrać.Jest też strona internetowa w w w tunezja, p l ale nie wiem czy mozna temu zaufać....czy ktoś mógłby mi doradzic co wybrac,zeby miec fajne i bezpieczne wakacje? :) |
Ostatnio zmieniony przez kisia Sob Sty 20, 2007 02:02, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Wto Lip 25, 2006 23:32
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
najlepiej wybrac jakies znane biuro (ale to raczej oczywiste), jesli sie chce miec pewnosc, ze nie bedzie wałka. Ja raz wyjezdzalem do Turcji pare lat temu i korzystalem z biura Ving (znana marka ze Szwecji). Moze i nie jest najtansze, ale za to masz pewnosc, wszystko dobrze zorganizowane, dobra opieka pilotów itp... |
|
|
|
|
Czarnulka
Wysłany: Czw Lip 27, 2006 14:03
|

|
No to ja akurat na nic super drogiego sobie pozwolić nie mogę...limit sobie wyznaczyłam na 1600zł za 2 tyg last minute i tego nie przekrocze raczej ;) Tylko no kurde własnie nie wiem co wybrać :P |
|
|
|
|
Szamanka
Wysłany: Czw Lip 27, 2006 18:17
|

Imię: Beti( dla znajomych)
|
=CzArNuLkA=, ale zdecydowalas sie na Tunezje? |
|
|
|
|
Czarnulka
Wysłany: Czw Lip 27, 2006 18:34
|

|
Tak,chcę jechać do Tunezji :) |
|
|
|
|
Szamanka
Wysłany: Czw Lip 27, 2006 19:50
|

|
Jezeli nie wiesz jaka miejscowosc wybrac...to ja bym proponowala Hammamet albo Monastir |
|
|
|
|
Czarnulka
Wysłany: Czw Lip 27, 2006 20:58
|

|
Hehe ale mi bardziej o biuro podróży chodzi :D |
|
|
|
|
PAKuS
Wysłany: Czw Lip 27, 2006 23:41
|

Zaproszone osoby: 3
Imię: RAFA?
|
wybierz biuro podruży SINBAD polecam moja babcia z tego biura jechała i była zadowolona i moja ciocia z biemiec z tego biura też kożystała |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Czw Lip 27, 2006 23:48
|

|
no i tego Vinga polecam sprawdzic bo to dobre biuro |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Czw Lip 27, 2006 23:50
|

|
Soltysika moge polecic. Chociaż nie wiem jak wygląda sprawa po śmierci właściciela firmy i czy jeździ do tunezji :) Jednak moja cała rodzina jezdzila zawsze z tej firmy i nigdy nie było żadnych problemów. Ale to firma jako sam przewóz więc znowu nie do końca rozwiązany temat. |
|
|
|
|
Szamanka
Wysłany: Pią Lip 28, 2006 05:27
|

|
:przestraszony: :przestraszony:
autobusem masz zamiar jechac?
tosz to mord :przestraszony: |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Pią Lip 28, 2006 10:56
|

|
do Tunezji autobusem ? wow ja bym sie nie zmusił do tego O_o |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Pią Lip 28, 2006 11:49
|

|
Jechałem do Francji. Bardzo dobrym autobusem i wygodnym, ale po parunastu godzinach przestał już taki być :P Także chyba popre zdziwienie przedmówców. |
|
|
|
|
Mariusz
Wysłany: Pią Lip 28, 2006 15:48
|

Imię: Mariusz Damian
|
Kolega właśnie wrócił z urlopu z dziewczyną. Był w Tunezji, zwiedził trochę Afryki i powiedział, że jeśli Tunezja to hotel minimum 4 gwiazdki. Zwiedził Tuniz, Kartaginę, Monastir i Saharę.
Widziałem zdjęcia. Bomba :szok:
Te ogromne palmy, drzewa z wielkimi listkami, budynki jakby budowane z piasku, takie specyficzne bazarki, wielbłądy, ludzie, kultura ... a poza tym zachód Słońca ... u nas w Polsce jest z lewej strony horyzontu, a tam z prawej :) |
|
|
|
|
Czarnulka
Wysłany: Pią Lip 28, 2006 16:01
|

|
A kto powiedział,ze busem będę śmigac? Jak biuro to od razu jest lot w cenie więc nie wiem o co chodzi :zdziwko: Ja powtarzam-PYTAM O DOBRE BIURO PODRÓŻY a nie o transport.Mariusz, wiesz skąd jechali? (lecieli,zeby nie było...) |
|
|
|
|
Mariusz
Wysłany: Pią Lip 28, 2006 16:10
|

Imię: Mariusz Damian
|
W Warszawie mieszka i stamtąd leciał :) |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Pią Lip 28, 2006 23:38
|

|
=CzArNuLkA= napisał/a: | A kto powiedział,ze busem będę śmigac? |
no wlasnie nie wiem, ja sie tylko zasugerowalem tym postem przedemną :P |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Sob Lip 29, 2006 10:00
|

|
Mariusz napisał/a: | u nas w Polsce jest z lewej strony horyzontu, a tam z prawej |
Sądziłem, że mamy ze wszystkich stron horyzont :rotfl: |
|
|
|
|
|